Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Şikayetçiyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batyxah

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
4 yıl
Mesajlar
12
Aralık 19'da Himsey.com.tr üzerinden arkadaşımın önerisi aracılığı ile satın almış olduğum vds sunucusu 7 günlük paket geliştirme çabalarım ve emeklerimin sonucunda bu gün 25 aralık saat 14:00 gibi arkadaşımın bana attığı bir ss sonrasında sunucuya girilmediğini söylemiş ve bende neler olduğunu anlamak için himsey.com.tr üzerinden canlı destek talebi oluşturdum daha sonrasında resimlerdede anlayacağınız üzere tüm suçu resmen bana attıkları yetmezmiş gibi bir de makinenin sıfırlanması gerektiğini söylediler adeta trajikomik bir durum tek üzüldüğüm 7 günlük emeğimin 1 gecede yok olmasının tüm suçlusu sizsiniz der gibi muamele yaptılar bana. Diyorlar ki btc virüsü girmiş falan filan yok işte vds sunucunuz 2012 sürüm bundan virüs girmiş gibi ithamlarda bulundular bana asıl sorun şu ki 2012 windows sürümünü makineye kurulumunu ben bile yapmadım kendileri yaptılar ??? benim himsey.com.tr'den aldığım hizmette emeklerim boşa gitti sizinkiler boşa gitmesin diye bu konuyu açmak istedim alırken 2 kez düşünmenizi tavsiye ederim.
Müşteri memnuniyeti 0
Hizmet 0
Müşteriyi suçlamak 10
38501 38502 38503 38504 38505
 
Son dakika olarakda discord sunucularından eleştiri yaptığım için ban yedim
38507

ve Sunucuma şu anda erişebiliyorum ne hikmetse system32 bozuk ama makinaya girdim xampp ve heidisql yüklü gelen windows sürümü kurmuşlar
38508
 
Merhabalar yaşadığınız mağduriyet adına ne yazık kı herhangi bir işlem uygulayamayız , lakin buradan müşteri yorumlarınızı gönderebilirsiniz , burada herhangi bir firmanın satış konusu yoktur herhangi bir yetkilisi de şuan içinde konulmayacaktır sadece müşteri yorumlarına izin vermekteyiz. Tecrübelerinizi sizler de paylaşabilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!