Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mesela tablolarda adder var ban vs de var fallout menude adder spawnliyinca adderi silip beni banlamiyor sebebi nedir ? DDex Paylastin diye etiketliyorum rahatsiz ettiysem kusura bakmayin
böyle print atiyor
printi bazen atiyor ne zaman attigini tam bilmiyorum
mesela tablolarda adder var ban vs de var fallout menude adder spawnliyinca adderi silip beni banlamiyor sebebi nedir ? DDex Paylastin diye etiketliyorum rahatsiz ettiysem kusura bakmayin
Saolsun arkadas bana kosulsuz yardimci oldu kimse bu devirde bir birine yardimci olmuyor karsiliksiz Recoo Ya burdanda tessekur ediyorum Konu Kilitlenebilir todex
Saolsun arkadas bana kosulsuz yardimci oldu kimse bu devirde bir birine yardimci olmuyor karsiliksiz Recoo Ya burdanda tessekur ediyorum Konu Kilitlenebilir todex