Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
VDS im var fakat içine paketi atmakta zorluk yaşıyorum drive yüklerim dedim ve yaklaşık 100 saat diyor sürükleyip atıyım dedim hata verdi başka nasıl atabilirim makinaya indirmek için bir indirme linki vb oluşturmam mümkün mü
Önce Dosyayı kendi bilgisayarından upload et daha sonra linke makinadan girip indir.
daha kısa sürer senin kendi internetin upload süresine göre değişir,genelde makinaların download hızı yüksek olur zaten.
Önce Dosyayı kendi bilgisayarından upload et daha sonra linke makinadan girip indir.
daha kısa sürer senin kendi internetin upload süresine göre değişir,genelde makinaların download hızı yüksek olur zaten.