Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

PROMETHEUS SCAMMER DEVELOPER

FoxeN

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
1 yıl 7 ay 24 gün
Mesajlar
13
Discord
foxenn0
1 ay boyunca arkadaşlarımızla beraber sunucu açmak için köpek gibi çalıştık ve en sonunda çözemediğimiz şeyler olduğundan bir tane güzel kaliteli bir developer tutmak istedik. Sonra prometheus7242 denilen arkadaşla anlaştık. İşte MD'de developerlık yaptım şöyle böyle diyince arkadaşın profiline güvenerek kapora vermeden direkt olarak parayı attık. Arkadaştan extra olarak key hizmeti aldık, ayrıca kendisinin güzel bir paketi olduğunu idda ederek 200 ekstra ücret aldı, kendi paketini kurdu. Toplamda paket, developer hizmeti ve key hizmeti için bu arkadaşa 2000para verdik. Gelelim şimdi arkadaşın yaptığı dolandırıcılığa ve çalışma sitiline. Bu arkadaşı ses çağırıyoruz gelmiyor her zaman bir problemi oluyor. İlk günler bişey demiyoruz ve arkadaş iyice salıyor. 1 hafta içinde bu sunucuyu açmamız gerek dememize rağmen haftada belkide 2 saat bile çalışmadı. Hali hazırda zaten bir developer arkadaşımız vardı fakat arkadaşımız olduğunudan, uğraşmasını istemediğimizden ve tatile gidiceğinden dolayı bu arkadaşı işe aldık. Arkadaş sese geldiği zaman kulaklığını kapatıyor at çek yapıyoruz kulaklığını vs de açmıyor. Sese geldiğinde blipler gibi kısa şeyleri fixliyor "ben gidiyorum işim çıktı" diyerek sesten çıkıyor ve 2-3 gün boyunca ortalıkta olmuyordu. Mesaj yazdığımızda ise cevap vermiyor anca telefonundan aradığımızda cevap veriyordu. Kendimiz girip serverda düzeltilicek şeylere bakıyor ve maddeler çıkarıyorduk bu maddelerin çoğunu ise kendi arkadaşımız yapıyordu. En son yaptığı ise -yine maddeler çıkarmıştık- blip gibi kolay şeyleri düzeltti ve sonradan "tamam kanka ben diğerlerini not aldım sesten çıkıyorum yapıcam onları da" demesi oldu. Kendim şehir dışında olduğumdan çok ilgilenemedim 2-3 gün sonra servera girdiğimde yapıcağım dediği hiçbir şey yapmamış olmasıydı. Bu arkadaştan bir kişi daha hizmet aldı ve aynı şekilde onu da bize yaptığı hareketlerin aynısını yaparak onları da dolandırdı. BU ARKADAŞTAN NE DEVELOPER HİZMETİ NE KEY HİZMETİ NE DE PAKET ALMAYIN ALDIRTMAYIN ARKADAŞLAR. Bir server açma hevesimiz vardı ve bu arkadaş tüm hevesimizi bitirdi. Madem yapmayacaksın hiç bu işe girişme kardeşim. En son olarak para iadesi istediğimizde "ben bu zamana kadar kimseye para iadesi yapmadım size de yapmam" diyerek para iadesi yapmayı da red etti.
 

Ekli dosyalar

  • prororo.png
    prororo.png
    115.3 KB · Görüntüleme: 412
  • image.png
    image.png
    16.4 KB · Görüntüleme: 200
  • image.png
    image.png
    38.5 KB · Görüntüleme: 200
Arkadaşlar hata dediğiniz şeylerin bir çoğu düzenleme dolandırılmamak için gidip bunu siz düzenleyebilirsiniz mesela kaliteli developer yazısını okuduğumda özel bir şeyler falan yaptırdınız sanmıştım karşı tarafın sıkılıp işi bırakma ihtimali daha çok 30 liste gönderiyim o da bittiğinde 30 liste daha, gidip kendiniz düzenleyin böyle durumlar yaşamazsınız hadi iyi forumlar (y)
 
dolandırıcılık derkene kanki tatildeyim buradan size nasıl destek vereyim :D
 
ve ben sizin her attığınızı yaptım sürekli siz başka şeyleri bozdunuz
 
cokayipyapmayınsöleseler
 
Aynen dostum sürekli bir şeyleri bozduk. Diğer developer arkadaşımız şehir dışına gittikten sonra vds e girmedik bile. Yaptım dediğin hiçbir şey serverda yapılı değildi. Senin paranı ödediğimiz halde çalışmıyordun telefondan arıyoruz açmıyorsun haftada 5 saat çalışmadın. "Bu zamana kadar para iadesi yapmadım size de yapmam" diyerek paranın da üstüne yattın. Aynı zamanda diğer gittiğin roleplay sunucusunda da aynı çalışma stilini uygulayarak adamların da server açma hevesini yemişsin.
 

Ekli dosyalar

  • image.png
    image.png
    28.9 KB · Görüntüleme: 120
  • image.png
    image.png
    35.8 KB · Görüntüleme: 119
Arkadaşa katılıyorum bende 3 ay once script fixleme için ufak ucret gonderdım daha önce calısmıstık bekletmıstı ama yapmıştı sonrasında bana sordu yapılacak birşey var mı diye evet dedim 3 satır attım sadece 3 satır ve 300tl attım devamında büyük işler yapacaktım 3k-5k arası ama arkadaştan 1hafta 2 hafta 1ay derken bugün oldu sizi gorunce yazmak ıstedım gereklı kanıtlarım var ama yazmak ıstemıyorum. alışveriş yapmayınız.
 
Arkadaşlar hata dediğiniz şeylerin bir çoğu düzenleme dolandırılmamak için gidip bunu siz düzenleyebilirsiniz mesela kaliteli developer yazısını okuduğumda özel bir şeyler falan yaptırdınız sanmıştım karşı tarafın sıkılıp işi bırakma ihtimali daha çok 30 liste gönderiyim o da bittiğinde 30 liste daha, gidip kendiniz düzenleyin böyle durumlar yaşamazsınız hadi iyi forumlar (y)
Sorun fixlemek için değil, listeyi yapması için ödemişler parayı. Paket teslimi sonrası hata gibi gösterip istediklerini yaptırmaya çalışmamışlar.
FoxeN FoxeN Alınan hizmetin karşılığı olmamış tamamen haklısınız.
 
prometheuss prometheuss la kanka bunlari niye yapmadin amk ĞCKĞWAKĞPKCPĞAWKPĞKCPĞWAWAC 20 tane istegin 10 tanesi blip 5 tanesi kiyafet ekleme
 
geçmiş olsun da, foruma fivem blip ekleme yazsanız zaten maddelerin yarısını kendiniz yapıyormuşsunuz :) 2 bin tl’ye hem paket hem key hem developer hizmeti verip nasıl geçiniyorlar onu da anlamış değilim
 
ve ben sizin her attığınızı yaptım sürekli siz başka şeyleri bozdunuz

dolandırıcılık derkene kanki tatildeyim buradan size nasıl destek vereyim :D
Dostum çok acemice. Tatile giderken bize mi sordun? Sen 1 aylık fiyatını söyledin biz verdik. Diyecektin ki tatile gidebilirim haberiniz olsun. Onu da geçtim 1 ay oldu zaten 1 haftadır tatildesin diğer 3 hafta ne yaptın. Scammer seni. Sana extra iş te ayarladık onlara da aynısını yaptın. Arkadaşın hareketini size özet geçiyorum. Ararsınız discorda gelir şarkı söyler. Sohbet eder 5dk ne yaptığını övgüyle anlatır. Yok ordan burdan iş geldi mutluyum der. Kulaklığı kapatır spotifyı açar sabaha kadar o dc odasında afk durur. Cüceloper
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!