Phantom Development & Milanium
PHANTOM V1
Uzun zamandır fivemdeyim yaklaşık 5 aydır
PHANTOM V1
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ile üstünde çalıştığımız Phantom V1 paketini satışa çıkarıyorum. Paket NewQB altyapılı olup sosyal ağırlıklı hazırlanmıştır. Resmon değeri 0.68 - 0.75 arasındadır ve PMA Voice(Voice Chat) kullanmaktadır. Tanıtımları fotoğraf ve videolar şeklinde hazırladım buraya bırakıyorum, daha fazla bilgi almak için // adresine gelebilirsiniz. ( Önizlemesi olmayan çok script var görmek için discordumuza gelip ticket açabilirsiniz )
TANITIMLAR
PİZZA MESLEĞİ
BENZİNLİK SİSTEMİ
AVCILIK
ÇİFTÇİLİK
ÇÖPÇÜLÜK
PİZZA MESLEĞİ
BENZİNLİK SİSTEMİ
AVCILIK
ÇİFTÇİLİK
ÇÖPÇÜLÜK
Joblar
Not : Paketi geliştirdiğim developer arkadaşlarla illegal ve legal job sayısının yeterli olduğunu düşündük daha fazla job istediğinizi belirtirseniz fiyatta değişiklik olmadan job sayısını arttırabiliriz.
- Avcılık
- Balıkçılık
- Çöpçülük
- Çiftçilik
- Pizza Kuryeliği
- Araç Çekme
- Kokain
- Esrar
Bilgilendirme
Paket lisanslı olarak verilecektir, open source almak için discord adresimize gelip benimle özel olarak konuşmanız gerekmektedir. Satın alımdan sonra çıkan sorunları discord adresimizden bildirebilirsiniz, paketle alakalı sorunlarda developer hizmetimiz ücretsizdir. Pakette ekonomi sunucu yönetiminin ayarlaması amacıyla belirlenmemişdir. Satın almak için discord adresimize gelebilirsiniz ya da imzamdan direk bana yazabilirsiniz.
( Önizlemesi olmayan çok script var görmek için discordumuza gelip ticket açabilirsiniz )
Fiyatlandırma
İLK AY KEY BİZDEN SONRAKİ AYLAR İÇİN ÜCRETİ 1000TL (SCRİPLER KEY ÜZERİNE OLDUĞU İÇİN BAŞKA KEYE GEÇİŞ YAPILMIYOR)
İlk 5 kişiye 4000TL [ 1/5 ]
Genel fiyat 5000TL
GÜNCELLEME
PAKET REWORK ANLAMINDA NEREDEYSE BAŞTAN YAPILDI BİLGİ İÇİN DM
DC : phonex
DC : justexeee
Ekli dosyalar
Son düzenleme: