Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CevaplandıMaymuncuğa reload skill bar ekledim ama çalışmıyor.
Merhaba arkadaşlar ev soyma scriptinde maymuncuğa reload skill bar ekledim çalışıyor lakin faillesem bile hiçbir şey olmuyor ben fail olunca itemın silinmesini istiyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar ev soyma scriptinde maymuncuğa reload skill bar ekledim çalışıyor lakin faillesem bile hiçbir şey olmuyor ben fail olunca itemın silinmesini istiyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
local finished = exports["reload-skillbar"]:taskBar(3000,math.random(5,12))
if finished ~= 100 then
TriggerEvent('mythic_notify:client:SendAlert', { type = 'error', text = 'Yapamadın !'})
else
-- Yapılacak Event
end
Bu şekilde yaptığında fail olduğunda "Yapamadın" Şeklinde Uyarı Vericektir. "Yapılacak Event" Kısmınada Başarılı Olunca Ne Olucağını Ayarlaman Lazım.
if finished ~= 100 then
TriggerEvent('mythic_notify:client:SendAlert', { type = 'error', text = 'Yapamadın !'})
else
-- Yapılacak Event
end
Bu şekilde yaptığında fail olduğunda "Yapamadın" Şeklinde Uyarı Vericektir. "Yapılacak Event" Kısmınada Başarılı Olunca Ne Olucağını Ayarlaman Lazım.
yapılacak event derken tam olarak anlamadım işte maymuncuk tamamlanınca diğer aşamaya geçecek kapıyı açacak yani ne yazmama gerekir atR#3237 discord yardımcı olursan çok sevinirim
if finished ~= 100 then
else
-- Yapılacak Event
end