Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

2084 RP - +300 Ev Soygunu - Gelişmiş İllegal Sistemi - Güncel Optimize Scriptler - İlgili Yönetim

  • Konbuyu başlatan 2084
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 276
  • Görüntüleme 25K
- Polis tabletinden ceza yazıldığında cezayı uygulayan memura işlemin gerçekleştirildiğine dair onay bildirimi eklendi.
 
- Balık tutarken numpad de tuşlara bastığında animasyon uygulama sorunu düzeltildi.
 
Atılan /me, /do emoteları size ve yakın oyuncuların chatine iletilecektir. Bu sayede gözden kaçırdığınız yakınınızda atılan emotelardan haberdar olabileceksiniz.
NOT: "/clear" ile chat ekranınızı tamamen temizleyebilirsiniz.
/ping ile anlık ping değerinizi öğrenebilirsiniz.
 
Yeni metro scripti eklendi. - Herhangi bir metro istasyonuna yaklaştığınızda F3 menünüze Metro Bekle seçeneği eklenecektir.
 
- Bu seçeneğe tıklamanız durumunda belli bir süre metro bekledikten sonra istasyonun beklediğiniz yönüne doğru metro spawnlanacaktır.
 
Polis araçlarının handling ve görüntü bozulma sorunu düzeltildi.
 
- Artık envanteri açtığınızda sol yukarıda, isim ve id bigilerinize ek olarak anlık bulunduğunuz meslek yazacaktır.
 
Whitelist alımları açık
 
Avukat alımları açıldı
 
VİP araçlar eklendi.
 
Galeriye "VIP Araçlar" eklendi. Bu araçlar yeterli paranız olsa dahi oyun içi satın alınamayacaktır. Sadece yetkililer aracılığı ile teslim edilebilir. Galeride tüm kategorilerdeki araçlar ucuzdan pahalıya sıralanacak şekilde tekrar düzenlendi.
 
Polis alımları açıldı.
 
whitelist alımları açık
 
- Artık tüm çöplüklerden belli şanslarda eşyalar çıkabilecektir. - "/sontweetsil" komutu ile son attığınız twitter mesajını silebilirsiniz. Attığınız her tweet loglara düşmekte ve siz tweetinizi silseniz dahi loglarımızda kalmaya devam etmektedir.
 
Telefon scripti güncellendi - Artık sunucuya giriş yapar yapmaz twitter/ sarı sayfalarda otomatik olarak hesap oluşturmuş ve giriş yapmış olacaksınız, istersiz twitter kullanıcı adınızı değiştirebileceksiniz. Ayrıca twitter ve sarı sayfalarda yaptığınız paylaşımlardan istediğinizi herhangi bir komut olmadan uygulama içerisinden silebileceksiniz. (Paylaşımlarınız log kayıtlarında ve #?twitter odasında kalmaya devam edecektir. Oyuzden lütfen yaptığınız paylaşımlarda dikkatli olmaya devam ediniz.)
 
Twitter ve sarı sayfalardan resim üzerinde yazı da paylaşabileceksiniz. - Sipariş teslimatları yapacağınız Sepet84 uygulaması eklenmiştir. - Vale uygulaması eklenmiştir. (500$) (Bazı araçlar için vale şuan için gelmeyebiliyor, ilerleyen zamanlarda fixlenecektir.)
 
- Telefonunuz çaldığında etrafınızdakiler de telefonun sesini duyabilecekti fakat son yapılan güncellemeyle fivemin mp3 ses formatıyla alakalı sorunları çıkmasından dolayı telefon zil sesleri şuan için genel olarak çalışmamaktadır. En kısa zamanda bu sorun düzeltilecektir.
 
Keşke ticketlarınıza daha hızlı bir şekilde baksanız o zaman TR'nin en iyi sunucusu diyebilirdim.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!