Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Discord Bot Türkiye'de ilk Alpos/Alpos+ Fivem Global Ban Sistemi ve Oyun içi Entegransyon

sineckers

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
3 yıl 4 ay 2 gün
Mesajlar
13
Discord
SinecKers#0850
Alpos Fivem botu nedir? Neden Türkiye'de ilk?
Alpos size birçok fivem sunucusundaki ban ve whitelist verilerini kullanarak kayıt edeceğiniz kişilerin hile, troll vb hesaplar olup olmadığını; kullanıcıların ne zaman kim tarafından sunucuya alındığını loglayan bir bottur. Alpos+ Sürümünde ise normal özelliklerin yanında oyun içine anlık müdahale edebilmenizi sağlar. Türkiye'de ilk olmasının sebebi diğer kişilerin yaptığı database botların aksine mysql üzerinden değil direkt olarak oyun içerisinden komutlar çalıştırmasıdır. Bu sayede discord üzerinden yazdığınız komutlar sanki oyun içinde bir yetkili yazmış gibi anında etki edebilmektedir.

Alpos ve Alpos+ Ücretli Hizmetlerdir Ücretler Sitemiz Üzerinde Bulunmaktadır
Ücretlerdeki indirimler ileride kalkacaktır şimdiden yerinizi alınız.


Aşağıya geçmeden önce Web sitemiz ve iletişim bilgilerimiz:


Benim Discord Adresim: SinecKers#0850
Ortağım (Berkay Kuvancı) Discord: Berkay Kuvancı#0009


Ödeme Nasıl Yapılır?
Ödemelerinizi web sitesi üzerinden online olarak kart ile ya da havale ile gerçekleştirebilirsiniz. Ödemeden sonra tarafımızla iletişime geçerek kurulumları başlatabilirsiniz.

Diğer sunucular dedikleriniz nereler ve ne kadar veriniz var?
Bu yazının yazıldığı an itibariyle 5 adet sunucuya aktif hizmet vermekteyiz ve aylardır çalışan bir sisteme sahibiz.
Şu anda hizmet verdiğimiz sunucular:

ARS Roleplay (Plus) (8 Ay)
Rebels Roleplay (2 Ay)
Maximum RP (Plus) (1 Ay)
Milanium RP
(Plus) (1 Ay)
İcarus Roleplay (1 Ay)
DarkV Roleplay
(Plus)
(4 Ay)

Daha Önce Hizmet verdiğimiz sunucular:
Medusa Roleplay
(Plus) (8 ay)

Avalon Roleplay
MTG Roleplay (2 Ay)
Cumhuriyet Roleplay (9 Ay)
ALLEGIANCE Roleplay (2 Ay)
Ulu Türk Roleplay
(Plus) (2 Ay)
Adalet Roleplay (Plus) (6 Ay)
Lenax Roleplay (3 Ay)
Nato Roleplay (4 Ay)
Poseidon Roleplay
(Plus) (1 Ay)
Lucifer Roleplay
(Plus) (8 Ay)
Town RP (2 Ay)
MG RebornV (6 Ay)
Vantage Roleplay
(Plus) (5 Ay)

Elimizde bulunan veri miktarı Discord sunucumuzda sürekli paylaşılmaktadır.
71900


Size neden güvenelim?
Bize güvenmenizin ilk sebebi referanslarımız olacaktır. Referanslarımızdan sonra da sineckers sineckers yani benim discord bot piyasasındaki uzun süreli varlığım ve yapmış olduğum botların büyük çapta kullanılması olacaktır. Şimdiye kadar Public olarak yaptığım 2 adet botum bulunmakta.

Nors Bot: Public discord sunucusu dediğimiz tarzdaki üyelerini teyit ve kayıtla alan sunuculara yönelik bir kayıt sistemi botudur. Botumuz 40 binden fazla discord sunucusunda 3 milyon discord kullanıcısına hizmet vermektedir.
Anlık olarak 75.000 den fazla sunucuda çalışan Türkiye'nin en büyük botlarından biridir.
norsbanner.gif


Sistem Bot: Sistem bot genel olarak içerisinde her şeyi bulunduran bir discord botudur. Her türlü sunucuda ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek log sistemleri, ödüllü level sistemi, davet log, otorol vb birçok özelliği içerisinde bulunduran 18 bin sunucuya hizmet veren bir discord botudur.
sistembot.gif



Ayrıca bu yıllardır süren deneyimin yanında Botlarımın her ikisinin de Discord tarafından onaylı olması ve "Erken onaylanan geliştirici" rozetine sahip olmam da sizin için önemli olabilir.
52425

Botun detaylı özellikleri nelerdir?
Botun size verdiği en büyük avantajlardan birisi yetkililerin teker teker log tutması ve birsürü kanal arasında kaybolmasını engellemesidir.
52418
Resimde görüldüğü kanallar haricinde hiçbir kanal ihtiyacı bulunmamaktadır. Bot ile yapacağınız tüm işlemler bu kanallarda gerçekleşmektedir.


Bot yukarıda da bahsettiğim gibi bir whitelist kayıt ve global ban sistemi içermektedir. Bu ban sistemi botun kullanıldığı sunucular arasında gerçekleşir ve tüm banlar database üzerinde biriktirilir. Bir kullanıcı sunucunuza geldiğinde Database üzerinde biriktirilen banlar arasında kullanıcının bilgileri aranır ve bu arama sonucuna göre kullanıcı blacklist veya normal üye olarak nitelendirilip rolü verilir. Daha sonrasında kullanıcı "alpos!kayıt steamhex" şeklinde başvurusunu yaparak yetkilileri bilgilendirir. Yetkililer kişiyi mülakata alıp eğer whitelist vereceklerse "alpos!whitelist steamhex" komutunu kullanarak kişiye whitelist rolünü ve database üzerinde hex kaydını yaparlar. Eğer plus sürüm kullanılıyorsa "alpos!wladd steamhex" yapılarak makina içerisine wl aktarımı yapılır. Whitelist onayı gerçekleştirildiğinde kullanıcıya tamamen sizin belirlediğiniz bir mesaj atılır ve launcher ts3 vb adresler ya da bulundukları odalar iletilebilir. Eğer kullanıcı sunucuda hile kullandı ya da trol vb davranış sergiler ve banlanacak olursa sadece discord üzerinden sağ tık yapıp banla diyerek banlayabilirsiniz. Bu aşamada açıklama girilmesi çok önemlidir açıklama girilmezse sebep bilinmiyor olacaktır.

Peki Alpos+ Nedir Neleri İçeriyor?
Alpos+ Sürümü size discord üzerinden oyun içine oyunda olmadan anında müdahale etmenizi sağlıyor. Diğer Database botlarının aksine MySql üzerinden veri değiştirip çekmek yerine direkt olarak scriptleri tetikleyerek çalışmaktadır.
Plus sürümün başlıca özellikleri:


Anında Rev işlemi: evet yanlış duymadınız discord üzerinden komutla anında kullanıcılarınızı revleyebilirsiniz. hiçbir yetkilinin oyunda olmasına ya da kullanıcının çıkıp girmesine gerek yok. Oyuncunuzdan sadece oyun içerisindeki ID sini isteyerek birkaç saniye içerisinde rev atabilirsiniz.

Canlı Envanter Görüntüleme: Discord üzerinden oyuncunun oyun içi ID sini kullanarak o an üzerinde bulunan eşyaları ve kaçar adet olduklarını öğrenebilirsiniz. Komutu yazdığınız saniyede bulunan itemler görünecektir.

Kimlik Bilgileri: Oyuncunun hex bilgisini girerek doğum tarihi, isim, meslek, nakit para, bankadaki parası ve usergroupunu görebilirsiniz.

Meslekver: Evet yine Envanter ve Rev komutlarında olduğu gibi anında meslek verebilirsiniz. Sanki oyun içerisinde bir yetkili komut girmiş gibi discord üzerinden komutu kullandığınız an kullanıcının oyun içerisindeki mesleği değişecektir. Bu komut da oyun içi ID ile kullanılmaktadır.

WL Ekle Kaldır: Bu zaten piyasada alışılmış olan komutla whitelist ekleme ve çıkarma komutudur şu anda anlık işlem yapmıyor fakat 5 dakikada bir otomatik yenileme imkanı sunuyoruz. En kısa zamanda anlık etkili hale getirilecektir.


Plus Sürüm Tanıtım Videosu:

Yukarıdaki belirttiğim kanalların teker teker ne işe yaradıklarına gelirsek de:
Giriş log kanalında sunucunuza giren kişilerin hesaplarının kurulma tarihi vb bilgileri görebilirsiniz.
unknown.png

Giriş ban log odasında sunucunuza gelen kullanıcılar eğer bizim bünyemizde bulunan başka bir sunucuda banlanmış ise yetkililer bu kanala etiketlenip ban sebebi ve nerede banlandığı ile ilgili bilgiler gönderilir.
unknown.png


Çıkış log kanalında kullanıcılar sunucudan çıktığında eğer sunucuda kayıtlılarsa kayıtlı olduğu hex adresleri ile beraber oyun içerisinden kaldırılması için yetkililere bildiri gider. Eğer kayıtlı değilse sadece çıkış mesajı atılır.
unknown.png


Global Ban Log kanalında diğer sunucularda banlanan kullanıcıları anlık olarak görebilirsiniz. Ayrıca kullanıcı eğer sizin sunucunuzda aynı discord hesabı ile veya aynı steam hex ama başka discord hesabı ile bulunuyorsa size bu konuda bildirim atılır.


unknown.png


Kayıt Komutu kanalı sunucuya yeni gelen ve diğer sunucularda banı bulunmayan kullanıcıların mülakat başvurusu yapacakları kanaldır. Bu kanala kullanıcı "alpos!kayıt steam:hex" bilgisini girip başvuru yapar ve bu başvuru bildirimi tüm yetkililere iletilir. Aynı zamanda hex odasına da embed olarak atılır.
52419

Hex odası kayıt komutu girildikten sonra kullanıcı bilgilerinin atıldığı odadır ve başvuru yapan herkesin bilgisi buraya düşmektedir.
52420

Yönetici komut odası yetkililer tarafından girilecek tüm komutların kullanılacağı odadır. Whitelist Başvuruları, oyun içi komutlar, kullanıcı bilgisini kontrol etme komutlarının hepsi bu odadan yazılmaktadır.

unknown.png


Onaylanan hex odası whitelist talebi yetkili tarafından onaylanan ve makina içerisine girilmesi gereken hexlerin bulunduğu odadır.
52421

Alpos plus odası ise alpos+ sürüm komutlarının loglarının atıldığı odadır. Bu odaya meslekver, rev, makinaya wl girilimi vb komutların logları düşmektedir.
52423

Blacklist Odaları: Blacklist odalarının mantığı normal odalarla aynıdır fakat bu odalar sadece diğer sunucularda banlanmış kullanıcıların erişebileceği odalardır. Kullanıcı banlı ve sizin sunucunuza giriş yaptıysa otomatikman blacklist rolü alarak sadece bu odaları görecek hale gelir.
52424


Aklınızda kalan soru işaretleri veya atladığımı düşündüğünüz bir nokta olursa Alpos Discord sunucusuna gelip bize özelden veya sunucuda talep açarak sorularınızı iletebilirsiniz.


 

Ekli dosyalar

  • 1620609975427.png
    1620609975427.png
    5.1 KB · Görüntüleme: 877
  • 1620611828667.png
    1620611828667.png
    28 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Alpos Fivem botu nedir? Neden Türkiye'de ilk?
Alpos size birçok fivem sunucusundaki ban ve whitelist verilerini kullanarak kayıt edeceğiniz kişilerin hile, troll vb hesaplar olup olmadığını; kullanıcıların ne zaman kim tarafından sunucuya alındığını loglayan bir bottur. Alpos+ Sürümünde ise normal özelliklerin yanında oyun içine anlık müdahale edebilmenizi sağlar. Türkiye'de ilk olmasının sebebi diğer kişilerin yaptığı database botların aksine mysql üzerinden değil direkt olarak oyun içerisinden komutlar çalıştırmasıdır. Bu sayede discord üzerinden yazdığınız komutlar sanki oyun içinde bir yetkili yazmış gibi anında etki edebilmektedir.

Diğer sunucular dedikleriniz nereler ve ne kadar veriniz var?

Bu yazının yazıldığı an itibariyle 4 adet sunucuya hizmet vermekteyiz ve aylardır çalışan bir sisteme sahibiz.
Hizmet verdiğimiz sunucular:
Cumhuriyet Roleplay (5 Ay)
ALLEGIANCE Roleplay (1 Ay)
Ulu Türk Roleplay (1 Ay)
Adalet Roleplay (1 Ay)
Daha Önce Hizmet verdiğimiz sunucular:
Medusa Roleplay
Avalon Roleplay
MTG Roleplay
Elimizde bulunan veri miktarı Discord sunucumuzda sürekli paylaşılmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 52417


Size neden güvenelim?
Bize güvenmenizin ilk sebebi referanslarımız olacaktır. Referanslarımızdan sonra da sineckers sineckers yani benim discord bot piyasasındaki uzun süreli varlığım ve yapmış olduğum botların büyük çapta kullanılması olacaktır. Şimdiye kadar Public olarak yaptığım 2 adet botum bulunmakta.

Nors Bot: Public discord sunucusu dediğimiz tarzdaki üyelerini teyit ve kayıtla alan sunuculara yönelik bir kayıt sistemi botudur. Botumuz 40 binden fazla discord sunucusunda 3 milyon discord kullanıcısına hizmet vermektedir.
norsbanner.gif

Sistem Bot: Sistem bot genel olarak içerisinde her şeyi bulunduran bir discord botudur. Her türlü sunucuda ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek log sistemleri, ödüllü level sistemi, davet log, otorol vb birçok özelliği içerisinde bulunduran 18 bin sunucuya hizmet veren bir discord botudur.
sistembot.gif

Eline Sağlık Fena olmuş.
 
Konu düzenlenmiştir. Güncel+
 
Eline sağlık, müthiş olmuş.
 
+rep
 
Eline sağlık,mükemmel olmuş .
 
+rep
 
Ellerine ve emeğine sağlık kardeşim
 
Emeğine sağlık, çok temiz bir iş çıkarmışsın.
 
Nasıl böyle bulanıklaştırion
52441 analtır mısın
 
Eline sağlık, fenalık olmuş.
 
Güncel++
 
+rep
 
güncel
 
++ güncel
 
güncel +++
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!