Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ts3 Kendi Sitesinde Paylaştığı Free Server Kurma Methodları var 32 Kişilik Kurabilirsin Bedava Eğer Crackli Sınırsız Kişilik İstiyorsan Bu Tarz Ts3 ler Eski Sürüm Olurlar Yani Kimse Giremez
bunun için ya crackli teamspeak dosyalarına ya da orginal teamspeak dosyalarını kullanmak zorundasın. Link paylaşmak istemedim ancak bu tür videoları youtube üzerinden bulabilirsin. Kurulumu basittir.
VDS Teamspeak şeklinde araştırma yapabilirsen bulabilirsin. Bulamazsan yakın zamanda açıklamalı bir kurulum anlatımı konusu açacağım oradan faydalanabilirsin.
bunun için ya crackli teamspeak dosyalarına ya da orginal teamspeak dosyalarını kullanmak zorundasın. Link paylaşmak istemedim ancak bu tür videoları youtube üzerinden bulabilirsin. Kurulumu basittir.
VDS Teamspeak şeklinde araştırma yapabilirsen bulabilirsin. Bulamazsan yakın zamanda açıklamalı bir kurulum anlatımı konusu açacağım oradan faydalanabilirsin.