Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PaylaşımŞöyle Böyle Öyle Böyle Kelepçeleme skripti
şu forumu okumadan direk indirip içini açıp bakanlar varya sizler aynen tam olarak sizden bahsediyorum seni yakalayıp sabahtan akşama kadar bir güzel neyse gerek yok enayi
şu forumu okumadan direk indirip içini açıp bakanlar varya sizler aynen tam olarak sizden bahsediyorum seni yakalayıp sabahtan akşama kadar bir güzel neyse gerek yok enayi
Bu Arada belki anlayamayan arkadaşlar vardır script LONDONSTUDIOS adındaki development takımının 2 yıl önce çıkardığı free scriptlerden biri, Github Linkini bırakayım.