Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar herkesin kullandığı sıradan bir scoreboard scripti yüklüyorum fakat menü açılmasına rağmen yani sol attaki barlar filan gidiyor tuşa bastığında menü açılmış gibi oluyor ama gözükmüyor bunun sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz?
JustPress diye bir yer olması lazım iki yer de aynı olmaması lazım diye biliyorum mesela ilk yere z tuşunun sayısal değerini alttaki yere de BackSpace'in sayısal değerini yazarsanız belki çözümü olabilir.
JustPress diye bir yer olması lazım iki yer de aynı olmaması lazım diye biliyorum mesela ilk yere z tuşunun sayısal değerini alttaki yere de BackSpace'in sayısal değerini yazarsanız belki çözümü olabilir.