Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Launcher yaptım. Fakat fivem serverlistten veya direct connectten bağlanılıyor.Fivemden bağlanmayı engelleyiğ,sadece launcherden bağlanma nasıl yapabilirim ?
Server-side üzerinde bir liste oluşturup orada hexleri tutabilirsin. Launcherda bağlan butonuna basıldığında client serverdaki bu listeye hexini gönderir. Sunucuya bağlanma eventinde ise oyuncunun hexinin listede bulunup bulunmadığına bakarak kolayca kimin launcher üzerinden giriş yaptığını ayırt edebilirsin. Ben aynısını TCP kullanarak yapmıştım ama sen basit bir webservice ile de çözebilirsin. Kolay gelin...
Launcher yaptım. Fakat fivem serverlistten veya direct connectten bağlanılıyor.Fivemden bağlanmayı engelleyiğ,sadece launcherden bağlanma nasıl yapabilirim ?