Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Pitane roleplay sunucu tanıtımı

serko90

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
4 yıl 8 ay 28 gün
Mesajlar
31
Merhaba değerli forum üyeleri PİTANE ROLEPLAY yakında açılıyor size biraz sunucudan bahsedeyim.


tanıtım.gif

*Sunucumuzun türü*
Sunucumuz daha çok eğlence tarafına önem verdiği için hard rp ve fun rp karışımı bir kafada ilerliyoruz. Peki bu ne demek genel olarak ağır bir kaza olmadığı sürece kaza rp si yapmaktan sıkılan biriyim bu yüzden bu tür rpler azaltılacak yada işte o araba oradan çıkmaz falan değil de belirli yerlerde istediğiniz gibi araç sürebileceksiniz genel olarak bu kafada olacak. Oyuncuyu sıkmayan bir yapı planlıyoruz.

*Yetkili ekibi*
Yetkili ve yönetim ekibimiz zamanında bir çok sunucuda rol yapmış yada yetkilik yapmış kişiler. O yüzden yaptıkları seçimlerin rol kalitesine güzel bir etki bırakacağına inancım tam. Eğer ilgili genel olarak her konuda yardım edebilen bir sunucu arıyorsanız bizim yetkili ekibimiz bunu sağlıyor.

*PİTANE Roleplay nedir.
Yetkili ekibiyle beraber oynadığımız bir sunucu vardı oranın kapanması üzerine kendi sunucumuzu açma fikri geldi. Daha önceden de bir kaç kere açtığımız için bu konuda bilgiliyiz ondan böyle bir yola atıldık ve PİTANE Roleplay oluşmuş oldu.


*LSPD NASIL OLACAK*
Genel olarak merak edilen bir soru. Lspd kısmında hard bir yapı benimsediğimiz için farklıklar mevcut bu gelen farklıklar sayesinde de lspd açısından rol çeşitliliği artmış olacak. Hali hazırda bulunan lspd sorumluları gerçek yaşamlarında da Egm de çalışan ve rol hakkında fazla bilgi ve birikimi olan olan insanlar. Senide lspd kanında görmek isteriz discord adresimize gelip sunucuya kayıt olup başvurunu yapabilirsin.

*Sunucudaki donate sistemi*
Şöyleki sunucuda ağır bir p2w olayı yok. Donate olarak sadece modlu araç ve mekan alınabiliyor.

*Sunucu scriptleri*
Sunucuda scriptler yeni ve güncel olup fps olarak yüksek fps sunmaktadır. Çoğu bug düzeltilip fixlendiği için hiç bir sorun çıkmamaktadır.

*Nasıl kayıt olabilirim*
Discord adresimize gelip kolayca kayıt olabilirsiniz.

Ekip aramalarımız devam ediyor. Yetkili,aile,ems,lspd hepsine alımımız vardır sende kayıt olup istediğin bir ekibe girebilirsin.
 
Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!