Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gereksiz yere ban yenildiğini ilk defa sizden duyuyorum, pek inandırıcı olmasa da masum olduğunuzu varsayarak söyleyebilirim ki yapabilecek hiçbir şeyiniz yok.
14 gün beklemeniz gerekiyor.
Gereksiz yere ban yenildiğini ilk defa sizden duyuyorum, pek inandırıcı olmasa da masum olduğunuzu varsayarak söyleyebilirim ki yapabilecek hiçbir şeyiniz yok.
14 gün beklemeniz gerekiyor.
Kanka ben gereksiz yere 125 gün yedim itiraz edince mod ab ler ile anlaşamadık perma yedim hem dc den hemde fivemden türk oyunculara yardımcı olmuyorlar
Kanka ben gereksiz yere 125 gün yedim itiraz edince mod ab ler ile anlaşamadık perma yedim hem dc den hemde fivemden türk oyunculara yardımcı olmuyorlar