Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PaylaşımESX ve Disc uyumlu interiorlu otel [KAPILI OTEL]
[ERROR] [MySQL] [diazmotelkey] An error happens on MySQL for query " SELECT
keyTable
FROM
user_keys
WHERE
identifier = 'seteam:1564165465'
": ER_NO_SUCH_TABLE: Table 'essentialmode.user_keys' doesn't exist
@diazmotelkey/server/main.lua:201: attempt to index a nil value (local 'retrievedKeys')
> ref (diazmotelkey/server/main.lua:201)
> (mysql-async/mysql-async.js:14898)
böyle bir hata alıyorum ve 1 motel odası aldığımda g ye basarak tüm odaları açabiliyorum nasıl düzeltebilirim ?
[ERROR] [MySQL] [diazmotelkey] An error happens on MySQL for query " SELECT
keyTable
FROM
user_keys
WHERE
identifier = 'seteam:1564165465'
": ER_NO_SUCH_TABLE: Table 'essentialmode.user_keys' doesn't exist
@diazmotelkey/server/main.lua:201: attempt to index a nil value (local 'retrievedKeys')
> ref (diazmotelkey/server/main.lua:201)
> (mysql-async/mysql-async.js:14898)
böyle bir hata alıyorum ve 1 motel odası aldığımda g ye basarak tüm odaları açabiliyorum nasıl düzeltebilirim ?
Galiba Her Seferinde DataBase Kurulumu Yapıyor Tam Emin Değilim İkincisi NewESX Kapalı Olmalı Ve Diacİnventury Açık Olmalı Ayrıca Main Lu Galiba Birinde Discİnventru Yazmalı Eğer O ESX ile Başlıyorsa Bu Hata Ondan da Olabilir Tam Emin Değilim Ama Kontrol Et Üstatlar Daha İyi Bilir Scriptler Bakmadan Konuşmak Muamma Olur Biraz...
YMAP'leri ile birlikte birleştirerek paylaşıyorum
3 tane motel hazır olarak geliyor eğer isterseniz kendinizde ekleyebilirsiniz tabiki.
KURULUM
İlk olarak dosyaların içindeki config.lua'dan AutoDatabaseCreator'ı açın sunucu server.cfg'ye ekledikten sonra sunucuyu başlatın.
Database kurulduktan sonra true yaptığımız ayarları tekrardan false yapın yoksa her sunucu açtığınızda database kurar boşuna.
KOUMTLAR
- /oteliptal - odanızı silmenizi sağlar - /otelver - fazladan anahtar aldıysanız arkadaşlarınıza verebilirsiniz veya birine devredebilirsiniz