Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

PD Ekibi Arıyoruz CyberLife RP PD ekibi arıyor | Yaşayan hikaye ve distopik evren.

Frazy

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
3 yıl 1 ay 6 gün
Mesajlar
69
Merhabalar ben CyberLife proje direktörü Frazy, Sunucumuz kapalı beta sürecinde olmak ile birlikte sürekli genişleyen ve yaşayan bir hikayeye sahiptir.

Sunucumuzda Casual RP dediğimiz Harda yatkın bir rol tanımı üzerinden rol yapılmaktadır.

Sürekli aynı rolleri yapmaktan sıkılan insanların kolaylıkla kendi hikayelerine göre şekillendirebilecekleri bir rol ortamı bulunmaktadır.

Sunucumuzun hikayesi büyük bir kriz sonrası hükümetin giderek zayıflaması sonucu Los Santos'ta başlayan çeteleşme ve yağma faaliyetlerini kendi başına engelleyememesinden ötürü şehrin yönetimini çok yönlü, zengin ve bir o kadar da gizemli olan Arcadia Corporation isimli özel bir şirkete, hükümet ve şirket arasından imzalanan protokol ile devretmesinden sonraki olayları konu almaktadır.

+18 olaraktan yüksek rol kalitesi olan bilgili insanları sunucumuza alıyoruz. Alım yaparken koyduğumuz bir saat kısıtlaması yoktur.

Polis rolleri için, Arcadia Corporation'a bağlı, Arcadia Police Department ismi verilen polis departmanımız bulunmaktadır. Polisler için gelişmiş evidence, custom polis araçları ve özel departman ymapi bulunmaktadır.(ymap gabz MRPD üzerinde oynanması sonucu çıkmıştır.)


Eğer sizde sürekli aynı dönen rollerden ve hiç değişmeyen hikayelerden baronlardan kartellerden sıkıldıysanız bize katılabilirsiniz.

Yaptığınız seçimler ile hikayeye yön verebilir, şehrin kaderini kendi kararlarınızla belirleyebilirsiniz.

Burası GTA 5 Roleplay oynayabileceğiniz bir sunucu değil. Burası distopik bir evrende alternatif bir hayat yaşamanıza olanak sağlayan, yüzlerce alternatif senaryo ve yaşayan bir hikayeye sahip gelişmiş bir flatform.

Burası CyberLife, Siber dünyada başka bir hayat...


Sunucu Bilgilendirme

Sunucu


Kişisel İletişim; frazy#0649
 
Son düzenleme:
Sunucuya direk girmek istemeyen ekipler için kişisel iletişim adresimi ekledim.
 
PD ekibi arayışımız devam etmektedir konuşmak isteyen kişiler özelden bana ulaşıp PD sistemi hakkında bilgi alabilirler.
 
Sunucu açık beta sürecine girmiştir arayışımız sürmekte
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!