Şehir Bebesi Gibi Takılmıyoruz Sheriff Departmanıyız Askeriyeden Gelme Tipleriz Bu Yüzden Dolayı Biraz Daha Sert Takılmaya Çalışıyoruz
Bilginizin Olsun Olmasın Göt Kanseri Değilseniz Sıkıntı Yok Baştan Sona Eğitim Verilebilir..
Rütbelendirme İşine Gelirsek Eğer Bilginiz Varsa Yok O Yeni Gelmiş Yok Şöyleymiş Bi Önemi Yok Bilginiz Varsa Üst Rütbeye Geçersiniz Bilmiyorsanız Stajyer Olursunuz Eğitim Veririz
Bir Şekilde Sizi Ekibe Uygun Bir Personel Yapmaya Çalışırız.
Mülakatlar Fazla Hard Değil Dediğim Gibi Bilgiye Gerek Yok Genel Olarak Ekibe Uygun Biriyseniz Alınırsınız
Amacımız Hiç Bir Zaman Win'e Oynamak Değil Bokunu Çıkaranada Hakkını Veriyoruz
Badcop vs. yasak olan bir sunucudayız ona göre gelmeyi düşünelim bir durum olursa ekipten ve sunucudan süresiz uzaklaştırılcaksınız.
Geri Kalanı Rolde Görürsünüz Veya Başka Sorunuz Varsa Mülakat Bekleme Kanalına Geçip Sorabilirsiniz
FTO Ve FTI Sistemi
SosyalRP Ekibiyiz Yeri Geldiğinde Guncılık Da Oynarız Ama Çoğunlukla Hard Sosyal Takılırız..
Oynadığımız Sunucu VipeRP
Aktif Rollerimizden Birinin Twitch Yayın Kesidi
DISCORD SUNUCUMUZBilginizin Olsun Olmasın Göt Kanseri Değilseniz Sıkıntı Yok Baştan Sona Eğitim Verilebilir..
Rütbelendirme İşine Gelirsek Eğer Bilginiz Varsa Yok O Yeni Gelmiş Yok Şöyleymiş Bi Önemi Yok Bilginiz Varsa Üst Rütbeye Geçersiniz Bilmiyorsanız Stajyer Olursunuz Eğitim Veririz
Bir Şekilde Sizi Ekibe Uygun Bir Personel Yapmaya Çalışırız.
Mülakatlar Fazla Hard Değil Dediğim Gibi Bilgiye Gerek Yok Genel Olarak Ekibe Uygun Biriyseniz Alınırsınız
Amacımız Hiç Bir Zaman Win'e Oynamak Değil Bokunu Çıkaranada Hakkını Veriyoruz
Badcop vs. yasak olan bir sunucudayız ona göre gelmeyi düşünelim bir durum olursa ekipten ve sunucudan süresiz uzaklaştırılcaksınız.
Geri Kalanı Rolde Görürsünüz Veya Başka Sorunuz Varsa Mülakat Bekleme Kanalına Geçip Sorabilirsiniz
FTO Ve FTI Sistemi
SosyalRP Ekibiyiz Yeri Geldiğinde Guncılık Da Oynarız Ama Çoğunlukla Hard Sosyal Takılırız..
Oynadığımız Sunucu VipeRP

Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.