Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Paket Avrasya RolePlay Sunucu Dosyaları

zamazimko54

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
4 yıl 2 ay 29 gün
Mesajlar
13
Merhaba arkadaşlar, ben avrasya roleplay sunucusunun kurulmasını sağlayan kişiyim. Sunucuyu açarken 3 arkadaştık ve paketin sadece bizde kalması konusunda anlaşmıştık. Bir gün olurda yollarımızı ayırırsak yinede herkes paketi kullanabilir fakat kimseye paylaşamaz diye anlaşmıştık. ( Yeni makine veya paket erişimi sadece kendisinde kalacak ve sunucu paketini kullanabilecek diye.) Paket içerisinde bizim parayla aldığımız modlar ve açı kaynak scriptler de var. Paketin yayıldığını ve bu arkadaşlar arasında ki sözlerin tutulmadığını fark ettim. Bu sebepten topluluğumuza optimize olan Türk temalı paketimiz hayırlı olsun. Paket içerisinde discord botu vardır. Botu .js dosyasından veri tabanı bağlantısı yapıp sunucuya oyuncular çık gir yaptıklarında, karakterlerinin ismini discord ismiyle değiştirme özelliği vardır. Botu ben yazdım. Pakette bir çok insanın emeği var ve bu emekler kimsenin hakkı değil. En azından birileri faydalanacağına herkes faydalansın Sadaka-i cariye olsun en azından. Herkese iyi akşamlar. Google drive linki bırakıyorum.

Eski sinematik tanıtım videosu:
NOT: Parayla alınmış modları sahipleri kullanmanızı istemeyebilir bunları ayırmak veya kullanmamak sizin sorumluluğunuzdur. Ben paketi temizlemek ile uğraşamam.

Sunucu dosyaları +15gb virus total yapamıyorum. Virus yoktur.
 
Son düzenleme:
Buldum :) bulamayanlar için /gt item verme komutu'dur.
 
drive aboneliğim bittiği için link gitti ne yazik ki birisi link paylaşırsa tekrar paylaşabiliriz
 
ALLAH RIZASI İÇİN BİRİSİ GÜNCEL AVRASYA ROLEPLAY PAKETİNİ VERSİN FREE PLSS
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!