Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Dolandırıcı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gangbanger

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
3 yıl 5 ay 26 gün
Mesajlar
228
Dolandırma vakalarından sıkıldım, bu fivemda ne kadar isme sahip olan insan varsa onlarla çalışmaya başladım beklenmedik bir şekilde dolandırıldım, Almez adlı arkadaşımız güzel bir şekilde paranın tam olmadan çalışmayacağını söyledi ben de herhalde öyleyse tamamlayalım dedim arkadaşa ne güzel kimsenin bir arada başkasına vermeyeceği 1600 lirayı attım, o anda her şeyin terse gittiğini farkettim arkadaş 3 haftadan belli gelmiyor, özelden mesaj atınca çok sonra cevap veriyor sürekli söz ettiği geleceğim sözünü çiğnemeye başlıyordu bu sırada herhalde arkadaş kitlesinden kimse yok yalnız kalmasın diye orion adlı çocuğu yanımıza alalım dedik onada güzel bir 400 verdik, neyse ki yarısını attı ama sunucu içerisinde ki çalıştığı süre yarım saati geçmeyen bir veritabanı değiştirmek olsa gerek neyse sonrasında Almezin arkadaşlıktan çıkartmasıyla olaylar bir anda patladı hem parayı verdim hem iş yapmadı hemde arkadaşlıktan çıkarttı bak sen şu işe :D bu adamın böyle yapacağı aklımın ucundan bile geçmezdi adama her türlü imkanı verdim daha ne yapabilirdim ki olaya sakince yaklaştım acaba yanlış bir şey mi söyledimde çıkarttı diye düşünürken arkadaşıyla yazıştım ve ona ulaşabileceğim tek grup üzerinden ilerledim arkadaşın kafası şişmiş çok fazla sıkıştırıyormuşum, kusura bakmada sana 1600 lirayı bir anda kimse yollamaz, bunu sana yollayan kişi 3 hafta seni ortalıktan toplamaz.

Ayrıca grup üzerinden bana toxiclik yapıp tek yazabileceğim yer orası olduğu için çıkartmaya filan çalışıyorlardı, kanıtları ve gereken ssleri buradan ileteceğim


67460 67461 67463 67464


Grupta toxiclik yapıp tehdit eden mi dersin :D

67465
Büyük ihtimal forum üzerinden bu konuyu arkadaşlarına gönderip "kanka mesaj atsana" diyebileceklerini söylebilirim
 

Ekli dosyalar

  • 1639479982536.png
    1639479982536.png
    22.3 KB · Görüntüleme: 38
geçmiş olsun adına üzüldüm dosty :/
 
güzel bi freestyle ile biraz sakinleselim arkadaslar
 
ulan adam bilirdik bunuda
 
geçmiş olsun
 
Olayın bizzat yakınında olan biri olarak söylüyorum. Böyle bir durumun yaşanması gerçekten çok ilginç hele piyasa da isim yapmış birisinin bunları yapması hiç hoş değil. Umarım bir an önce bu tarz durumlar azalır.
 
Olayın bizzat yakınında olan biri olarak söylüyorum. Böyle bir durumun yaşanması gerçekten çok ilginç hele piyasa da isim yapmış birisinin bunları yapması hiç hoş değil. Umarım bir an önce bu tarz durumlar azalır.
Olayı biliyon şahısı tanıyon
 
ayakkabıları görüyosun kuzen paralarıda görüyosunuz kardeşim gerçek patron zenci işi yani duran tahta rp
 
github qbcore-frameworkten paket indirip, ben arkadaşlarımla oyun oynarken oyundan çık şunları yap diyip bana patronluk taslamayacaktın kuzen, ne kadar iş yapıyor olsam da senin ağız kokunu çekmek zorunda değilim, 3 kişi aldığımız paranın hakkını verdiğimizi düşünüyoruz, o yediğimiz laflar için üstüne biraz daha para atman lazımdı kuzen.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
laaan dolandırıldık laan
 
Farklı olayları birleştirip insanları manipüle etmeyi ne kadar seviyorsun ya broski. Sana yazdığım mesajın sebebinin almezlerle arandaki olay olmadığını sende çok iyi biliyorsun üstteki mesajlarıda atarsan daha etik olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!