Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Unity Season 1 | New Server

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalite ve huzurun tek adresi başarılarınızın devamını dilerim <3
 
DF
Yetkili ekip çok ilgil. Sunucuya girdiğimde çok iyi tanıttılar . Ekibimle beraber açılmasını heyecanla bekliyoruz . Teşekkürler
 
DF
Hergün farklı roller ve farklı güncelleme gelecektir.
 
DF
Sabırsızlıkla bekliyoruz <3<3
 
DF
Kaliteli ve uğraşılmış bir sunucu
 
DF
Güncel +35 Aktif Oyuncumuz Bulunmaktadır
 
DF
Konuyu Tekrardan Güncellemiş bulunmaktayım göz atmanızı isterim İtfaiye Mesleği ve sigorta şirketi mesleğimiz aktif edildi.
 
DF
+rep kaliteli sunucu kesinlikle tavsiye ederim emek kokuyor :)
 
DF
-rep Admin power yok diye yüzlerce kez söyleyip,bu konuda çok katı olduklarını söyleyip,Admin Power'ın içinden geçen arkadaşlar.
 
DF
-rep Sunucu açılalı 5-6 gün oldu ve Rol bilgisi olmayan ufacık bir gerginlikte admin power kullanıp herkesin içinde silah çıkarmaları ve kafama dayamaları. Uzilerle arabayla benim bütün arkadaşlarımı taramaları sonra desteğe çıkınca "böyle rol olmaz biz rol paslamaya çalışıyoruz yaptığınız hoş değil" diyince çocuk gibi dc botundan saçma bir muzik açıp annemize sövüp hepimizi banlamaları gerçekten mükemmel admin kadrosu.
 
DF
Çocuk çocuk hareketler yapıp ardından mekanil,motel,pd gibi bölgelerde buranın sahipleri biziz raconsal ve aşiret gibi davranan 5 kişilik küçük bir troll ekipsiniz desteğe çıkıp kanka yhaa şunu versene yhaa bunu yapsana yhaa diye ağlayan 5 kişisiniz şimdi köşenize çekilip ağlabilirsiniz çocuklar.
 
DF
Küçük bir rolünüzü anlatayım silahçıya silahçının dükkanında racon kesip ayaklarıma kapanıcaksın elimi öpüceksin muhabbetlerine giriyorsunuz aşiret sunucusu değiliz aşiret gibi davranmak istiyorsan başka yerde oynayabilirsiniz sizin hakkınızda gelen şikayetlerin haddi hesabı yok dc den ban yedikten sonra ts3 te sövmen ayrı bir komikti dostum şimdi rahatça kudurup ağlayabilirsin
 
DF
Kullandığımız adminpower sunucudan sizleri permalamaktı bir daha olsa bir daha yaparım elime inşallah tekrar fırsat geçer
 
DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!