Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Z Roleplay | 26.05.2023 #SEASONSHIP

Specter

Graphic Designer
FT Kullanıcı
Katılım
3 yıl 9 ay 4 gün
Mesajlar
88
Discord
Buğra#0018
5i41n9x.png
Z Roleplay -- Platform Yapısı

Platform yöneticileri olarak birinci amacımız; platformda vakit geçiren oyuncuların taleplerini karşılamak ve sunucu bütünlüğüne zarar verebilecek her unsura karşı hazırda bekleyip/müdahale etmek. Oyun sunucumuzda olmazsa olmaz tek koşulumuz roleplay kalitesinin yüksek seviyede olması. Oyuncu sayısı bizim için geri planda, platforma az-çok zarar verebilecek oyuncu profillerini sayı üstünlüğü gözetmeden uzaklaştırıp, oyunda yer alan herkesin eğlenceli vakit geçirmesinin önünü açmak için elimizden geleni yapacağız. İllegal yapılanmaların bu konuda önemli bir yere sahip olduğunun farkındayız, sunucuda yer alan her oluşumun eşit şartlarda muamele görmesini sağlayacağız. Ek olarak sunucumuz güncel senaryo sistemiyle yönetilmektedir.

Z Roleplay -- Senaryo

hre9df5.jpeg

Los Santos Belediyesi
Şehrin düzenlenmesinden ve koordinesinden sorumlu olan, şehir için en önemli kararları alan ve ihaleleri yöneten kişi Los Santos Belediye Başkanı Lopez Myers. Şehrin kanalizasyonlarından yayılan haberlere göre Philip Myers'in en karanlık sokaklarda adının sıkça anıldığı, kirli ellere hizmet ettiği bilinmektedir. Başta ihaleler olmak üzere şehirle alakalı birçok konuyu kirli amaçlara alet etmekten hiç çekinmeyen Myers'in ırkçı olduğu biliniyor. Myers, seçim döneminde hiç destek göremediği Doğu Los Santos halkını kışkırtmak için bitmek bilmeyen yol çalışmaları yapıyor.

mqk1pva.png

Los Santos Polis Departmanı
Adaletin bekçileri olan polisler, Los Santos'un güvenliğini sağlamak için gözlerini kırpmadan canlarını ortaya koyuyorlar. Polis Şefi Stanley Alfred'in LSPD dedektif büroyla normalin üstünde ilgilendiği, Los Santos'ta satın alınamayacak tek adam olduğu biliniyor. Stanley Alfred'in Los Santos'ta yer alan her suç örgütünün hedefi olduğu biliniyor. Stanley Alfred, Los Santos suç oranları tablosunun büyük bölümünü oluşturan göçmenlere karşı beslediği nefreti dillendirmekten hiç çekinmiyor. LSPD şehirde yer alan göçmenler için kabusa dönüşmüş durumda.

asdsdasdadsa.png

Eyalet Yönetimi
Konu para olduğunda San Andreas Eyaletinde sadece bir isim ön plana çıkıyor; Nathan Crowex. Crowex'in San Andreas Eyalet yöneticileri ile sıkı bağları olduğu, bu sayede belediye tarafından yapılan, gelir bazında en karlı işlere doğrudan sahip olabiliyor. Ocean Docks ticaret sendikası başta olmak üzere para konusunun açıldığı her yerde parmağı olan Crowex, şehirde çok para kazanan kişilerin korkulu rüyası haline geldi. Crowex şehirde para kazanan yapılanmalarla yakından ilgilenerek düzeni sağlama konusunda elinden geleni yapıyor.

Z Roleplay -- Yardımlar

Çete konseptleri için:

1 adet ev (hood çevresinde)
3 adet araç (konsept türüne uygun araçlar)
30.000 dolar para yardımı (ilerleyen süreçte geri ödemeli)

Mafya konsepti için:
1 adet iş yeri (hood çevresinde)
4 adet araç (konsepte uygun)
45.000 dolar para yardımı (ilerleyen süreçte geri ödemeli)
Silah sevkiyatına katılım hakkı

MC konsepti için:
Kulüp evi (işletme veya ev, tercihe bağlı)
Üye sayısı kadar freeway/wayfarer
1 adet Burrito
25.000 dolar para yardımı (geri ödemesiz)
50 gram uy****rucu (belirlenecek türde)

Z Roleplay -- Discord

 
DF
Sunucu daha açılmadan, içindeki sistemlerle gördüğüm en iyi sunucu deneyimini yaşatacak gibi duruyor, sunucunun sadece videoları yeter :p
 
DF
Konsepti güzel bir sunucu umarım özlenilen rol ortamını geri getirir.
 
DF
Bu akşam 21:00'da Aktif!
 
DF
Sistemler çok güzel Ama rolleri nasıl acaba
 
DF
yemin ederim yıllar sonra kaliteli rol dönen efsane bir sunucu buldum artık huzur içinde ölebilirim
 
DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!