Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

XL ROLEPLAY V 1.0 --> AÇILIŞ: 24.09.2022 | HARD RP | ÇETE VE AİLE ALIMLARI AÇIK | AÇILIŞA ÖZEL DESTEK PAKETLERİ VE ÇEKİLİŞLER |

mrtkss

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
1 yıl 6 ay 10 gün
Mesajlar
4
"XL RolePlay" Whitelist başvuruları açılmıştır!
Sunucu resmi açılış tarihi : 24.09.2022 (Yetkili alımlarımız açıktır!)




"XL RolePlay V 1.0" ile bizleri neler bekliyor ?

Hakkımızda,


XL RolePlay tecrübeli ekip, kaliteli kadro ve deneyimli oyuncular eşliğinde çıktığımız bu yolda, herkesin en iyi şekilde vakit geçireceği bu platformu sizlere sunmanın heyecanı ile birlikteyiz!

XL RolePlay platformunu sizlere sunmadan önce yaptığımız kapalı beta testlerinde karşılaşabileceğiniz tüm olumsuzlukları azami derecede ortadan kaldırarak, rol kalitenizi etkileyebilecek en ufak sorunla karşılaşmamanız için, tecrübeli ekibimiz eşliğinde çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Çözüm odaklı ve yeniliklere açık olmamızın yanı sıra, kaliteli rollerin döneceği ve keyifli vakitler geçirebileceğiniz bir sunucu olmaya önem veriyoruz ve bunun farkımız olmasını istiyoruz.

Sunucu türü olarak, Hard RP kurallarına bağlı ve bir o kadar da Arcade geçen rollerin yer alacağı bir roleplay sunucusuyuz!

Sunucumuzda yer alan tüm scriptleri en kaliteli ve güncel düzeyde tutmak için developer ekibimiz ile birlikte çalışmaya devam ediyoruz.

Map design, modlu araçlar, güncel fiveM buildinde bulunan yerleşik araçlarla birlikte modlu yerleşik araçlarımız bulunmaktadır.

Kaliteli ve çok çeşitli gang kıyafetleri, animasyonları ve daha birçok yeni güncellemeler ile karşınızdayız!

Whitelist

Başvuru ve kayıtlarınızı discord.gg/xlroleplay adresine gelerek yaptırmalısınız. Sunucumuzda whitelist alabilmek için en az 350 saat fiveM şartı ve +18 yaş şartı vardır.

Vizyonumuz

XL Roleplay olarak sizlere en iyi oyuncu memnuniyetini sağlamakla beraber, rol kalitenizi her anlamda arttıracak güncelleme ve yeniliklerle buluşturacağımızın garantisini veriyoruz!

Misyonumuz

XL Roleplay ekibi, yüksek tecrübeli destek kadrosuyla beraber karşılaşabileceğiniz her türlü olumsuzlukta en hızlı ve yapıcı kararları tüm kurallar çerçevesinde göz önüne alarak, harcadığınız vakti ve emeği koruyacaktır. Çözüm odaklı bakış açımız sayesinde sizlerin rol deneyiminizi maksimum düzeyde tutmaya karalıyız!



Yakında Bizleri Bekleyen Yenilikler ve Sunucuda Görmek İstedikleriniz !

- Sunucumuzda hileye karşı kullandığımız profesyonel ve yüksek korumalı anticheat programı olan FiveEye 'i kullanmaktayız.


- Yakın zamanda XL RP sunucularında vakit geçiren herkes için bu vaktin karşılığında çeşitli şekillerde kazanabileceği bir coin sistemi kuracağız. Biriktirdiğiniz coinler ile IC de birçok şeye sahip olabileceksiniz!

- Üzerinde çalıştığımız özel galeri sistemi ile ilerde sizlere daha güzel deneyimler sağlayacağız!

- Sunucuda bulunan scriptlerin her zaman en iyisini kullanmakla birlikte yenilikçi bakış açımızla beraber sizleri her zaman iyi yönde şaşırtmaya devam edeceğiz!

- Sahip olduğumuz yerleşik ve modlu araçlarla beraber, araç filo kalitesinin farkına varacaksınız! Bu konuda da her zaman güncellemeye ve yeniliklere açık olduğumuzu garanti veriyoruz!





XL RolePlay AÇILIŞA ÖZEL 1000TL ÇEKİLİŞİ !!!
Açılışa özel 2 kişiye 500 TL olmak üzere toplam 1000 TL para ödüllü çekilişimize katılmak için aşağıdaki yönergeleri takip edebilirsiniz;

1- Discord.gg/xlroleplay discord adresimize katılmak, whitelist olmak.

2-Tiktok kanallarımızı takip etmek;


3- İnstagram adresimizi takip etmek ;


4- Youtube üzerinden yayınladığımız tanıtım videomuza yorum yapmak;


5- Discord - Çekiliş kanalından katılım sağlamak !

Çekilişe katılmak ve kazanabilmek için yukarıdaki 5 şartı yerine getirmiş olmanız gerekmektedir!

Çekiliş bitiş tarihi 05.10.2022 tarihidir. 07.10.2022 tarihinde kazanan talihliler discord kanalımız üzerinden duyurulacaktır. Çekilişi kazananların gerekli şartları yerine getirip getirmediği kontrol edildikten sonra hediyeleri teslim edilecektir. Gerekli şartları yerine getirmeyen talihliler ödülü kazanmaya hak kazanamayacaktır.



fec4c5d6a32354b38ccdd475670e6668.jpg



1663883290358.png

1664038918859.png
1664038980722.png
1664039001695.png

Ekran_Goruntusu_583.png


Ekran_Goruntusu_584.png

Ekran_Goruntusu_586.png

Ekran_Goruntusu_589.png


Ekran_Goruntusu_592.png


casno.JPG


kub5.JPG


kub6.JPG


kub7.JPG


kubi.JPG


kubi2.JPG


kubi3.JPG
 
DF

Ekli dosyalar

  • 1663883260309.png
    1663883260309.png
    679.6 KB · Görüntüleme: 5
  • 1664038910542.png
    1664038910542.png
    112.8 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:
*Five Eye anticheat ve *GKS Phone dahil olmak üzere tüm güncel sistemlerin lisansları alınmıştır.

Yönetici, oluşum ve ekip başvuruları için discord aresimize bekleriz!
 
DF
Paketin developeri olarak founderlerinin ve yetkili ekiplerinin ilgi alakası mükemmel ekip olarak çalıştığım en sağlam sunuculardan
 
DF
Tüm oluşum ve yetkili alımlarımız açıktır !
 
DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!