Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Reklam weX RolePlay Sunucu Tanıtım | https://discord.gg/kZY9ZbaY2E

weXRoleplay

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
11 ay 2 gün
Mesajlar
1
BİZ KİMİZ?
Biz uzun süredir FivemTr içerisin de olan ve RolePlay yapmak isteyen oyuncularız. Mantıklı kuralları olan, kuralları ile oyuncuyu ne boğacak ne de çok esnek tutacak olan,
yönetim kadrosu tamamen oyuncuyu düşünen bir kitleden oluşan, admin power gibi saçma sapan olayların asla olmadığı, scriptleri ile kalitesini öne çıkartan ve RolePlay yapmak da zorluk çeken oyuncuya bile scriptleri ile rol ürettiren bir sunucu açmayı planladık. Eğer siz de bizim gibi 2023 yılın da emek harcanmaya, vakit harcanmaya değer bir sunucu arıyorsanız eğer biz sizin yanınızdayız.

AMACIMIZ NE?
Amacımız kuralları ve düzgün oyuncu kitlesi ile iyi bir sunucu ortamın da oyunculara kaliteli roller sunabilmek. Arcade kurallara dayalı ama RolePlay kalitesi olarak Hard bir yapıya sahip olan sunucu yaratmak. 2023 yılın da “düzgün sunucu yok, tüm hepsi ya pay to win ya da aile rolünden geçilmiyor” diyen ve FiveM i bırakmış olan oyuncular için ideal bir sunucu açmak istedik. Tüm herkes istediği gibi gerçeklik kavramı içerisin de hayal ettikleri karakterleri oynayabilsin ve eğlenebilsin diye biz bu sunucuyu açıyoruz.

BİZİ NEDEN TERCİH ETMELİSİNİZ?
Scriptleri ile illegal ve legal oyuncular arasın da harika ticari roller ve tüm rolleri yapan PD, EMS, LSFD, Yemekçi ve ya mekanikçi fark etmeksizin. Scriptlerimiz ile sunucu için de ne rolü yaparsanız yapın illa ki tüm oyuncular ile bir rolünüz olmuş ve bir hikayeniz olmuş oluyor. Legal tarafı ile bir çok meslek, ticaret ve hobi seçeneği , İllegal olarak çok fazla soygun çeşiti, yarışlar, illegal malzeme ticareti, araçlara uygun gerçekçiliğe uyumlanmış warex, air, gibi hastasına özel sistemler. Asıl konu ise kuralları ile hiç bir oyuncuyu daraltmayan ve sadece RolePlay yapmasını imkan kılan bir sunucu yapısındayız.

ARAMIZA KATILMAM İÇİN NE YAPMAM GEREKİYOR?

Discord daveti üzerinden discord da bulunan başvuru formunu doldurmanız ve sunucuya alınırken sizin hakkınız da daha çok fikire sahip olabilmemiz ve kaliteli bir ortam üretmemiz adına forumu doldurmanız gerekmektedir. Çok uzun bir forum başvurumuz yoktur. Gayet ideal bir uzunluktadır.

Sunucumuz da PD&EMS alımları açıktır.

--Spoiler--
YOUTUBE VİDEOMUZU KESİNLİKLE İZLEMENİZİ TAVSİYE EDER VE DAHA FAZLASI İÇİN ARAMIZA KATILMANIZI İSTİYORUZ.
resim_2023-05-15_184144206.png ticaret.png resim_2023-05-15_183023860.png resim_2023-05-15_183123673.png resim_2023-05-15_183210786.png yün.png tablet.png
 
Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!