Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Reklam V CITY | YENI BIR OYUN DENEYIMI | ILK SEZON | discord.gg/tcMSQgeXy5

Possfall

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
1 yıl 7 ay 8 gün
Mesajlar
1
VCITYLOGO.fw.png
V CITY İle Fivemde görmediğiniz bir deneyim yaşamaya hazır mısınız?



battlepass11.jpg battlepass2.png

• Battlepass

- Sunucumuzdaki battlepass sistemi ile günlük çeşitli basit görevleri tamamlıyarak ödüller kazanabilirsiniz. 31 gün süren sezonda 50 seviye bulunması ile beraber premium sistemide bulunmaktadır. Kısacası ücretli veya ücretsiz Battlepass sistemine erişim sağlayabilirsiniz.

VIP2.jpg VIP.jpg

• Özel VIP System

- Sunucumuzdaki özel ve sayılı araçları zöel vıp system sayesinde tebex satın alabilirsiniz. Çeşitli ve yoğunluk ile araç kategörisinden oluşan menümüzde bulunan özel malikaneler , özel oluşum meslekleri ve özel araç paketlerini alabilirsiniz. Alabildiğiniz araçlar görselleri ile aynıdır menümüzde çeşitli özelliklerde mevcuttur.


VIP5.jpg • Crew System - Sunucumuzda farklı özellikler ile devem ediyor . Sunucumuzda Holding , çete , arkadaş grubu tarzı gruplar discord üzerinden değil oyun içerisinden hiçbir yetkiliye ihtiyaç olmadan açılmaktadır. Crewinize özel kendi başınıza hood belirleyip spray sıkmanız gerekmektedir ve kendi bölgenize kendiniz DEPO - GARAJ ekleyebilirsiniz ve farklı kendinize özel sınırsız perm ve çeşitli yetki de ayarlayabilmetesiniz.




gun1.jpg gun2.jpg

• Lifetime gabz

- Sunucumuzda sınırsız gabz mapleri bulunmaktadır, herkesin bildiği uWu mapi bu türe bir örnek olabilir.


karakter.jpg KARAKTER7.jpg Karakter Oluşturma Ekranı - Sunucumuzun karakter oluşturma ekranında 1 adet karakter açma slotunuz bulunuyor ve doğru bilgileri verdikten sonra Los Santos şehrinden kimliğiniz çıkartılmış olur.

image.jpg image.png

• Gelişmiş animasyon menüsü

- Animasyon menümüzde çeşitli bir çok farklı özellik vardır favorilere ekleme, tuşa atama döngüye alma gibi farklı animasyon menüleri karşınıza gelir ve bu menüde farklı seçenekler mevcuttur.




BU KADAR GÖSTERDİĞİMİZ ŞEY TAMAM BAZI SUNUCULARDAN FARKLI OLABİLİR, ANCAK BİZİM AMACIMIZ BAŞKALARI GİBİ PARA KAZANIP KEYFİMİZE BAKMAK DEĞİL. SUNUCUDAN KAZANILAN HER KURUŞ YİNE OYUNCULARIN İSTEKLERİNE GÖRE SUNUCUYA HARCANACAK VE SUNUCUMUZ İŞLETME DEĞİL OYUN AMACI GÜDECEKTİR.



 
Son düzenleme:
+rep kaliteli sunucu
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!