Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

UNITY ROLEPLAY V2-WIPE 04.03.2022-EMS/PD/SD/DOJ-EKIP ALIMLARI VARDIR.(10.10.2021)

Magis

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
2 yıl 3 ay 29 gün
Mesajlar
7
Sosyal rol ağırlıklı, pay2win yaşanmadığı sadece kaliteli rollerin olduğu bir topluluğuz.
Diğer sunucularda yaşadığımız adminpower, taraf tutma, pay2win, yavru kedi korumalığı gibi sebeplerden
bıktığımız için biz neden daha iyisini ve daha kalitelisini yapmıyoruz dedik.
Bunları yaparken elimizden geldiğince daha çok rol dönebilmesi için olabildiğince farm'a dayalı bir sistem yapmadık
rol çevirdiğin kadar para kazandığınız rol çevirmedikçe kaybettiğiniz bir sistem yarattık <Created System>
admin rol pasları olabildiğince gunrp-lowrp den uzak olabildiğince sosyale ve illegal'e yönelik rol pasları atılmaktadır
.

Ne Şekilde Rol Paslanır
Bir illegal admin karakteri sizlere yaklaşıp "elimde bir teslimat var bunu 1 saat içersinde belirtilen bölgeye yetiştirebilir misin" diye sorar
rol içerisinde size verilen araç ( donate ) hiçbir şekilde bagajı açılmadığı takdirde ve bir saat dolmadığı sürece o teslimattan para kazanabileceksiniz.


Peki Kullanılmayan Mekanlara Ne Yapacaksınız?
Baktık bir mekan gitmiyor kullananı yok çok basit ıc içersinde ıc bir ücret ile sizlere işletmesini veriyoruz siz mekanı popüler yapıyorsunuz
ve para kazanmaya başlıyorsunuz yetkili ekip olarak reklamlarınız yapılmayacak mı sanıyorsunuz ıc de tekrardan karşılaşıp bizlere verdiğiniz ıc para ile sizlerin reklamınızı yapıyoruz ve mekanınızı kullanılır hale getiriyoruz.


Badcop Olayı Nasıl işler
Diğer lowrp sunucuları gibi badcop anlayışımız rüşvet al silah satam onu yapam şuna sıkam değil.
Bir illegal grup'u etkisiz hale getirmek için suçu belli oranda southside içerisinde tutmaları karşılığında diğer bir grup'a yapıcakları
saldırılarda belli ölçüde southside içerisine karışılmayacak.
Fakat bunlar olurken hem anlaşma yapılan grup hemde etkisiz hale getirilmek istenen grup hakkında dosyalar tutulur
ufak tefek sebeplerden dolayı 2 grup üyeleride tek tek southside dışarısında yakalanır haklarında işlemler yapılır.


Peki Başka Nasıl Para Kazanabilirim?
Rol içerisinde içerik üreticiliği veya rapper'lık yapıp kendi youtube hesabınızda paylaşırsanız izlenme başına ıc'de 1000$ kazanıcaksınız.
Youtube linkinin altına sunucumuzun discord linkini paylaşarak ekstradan 10000$ reklam ücreti kazanacaksınız.


Donate Araçlar & Mekanlar Hakkında Küçük Bilgilendirme
Her oyuncunun donate mekanda rol yapabilmesi için 2 kereliğe mahsusluk haftalık 20.000$ a yer kiralayabilme imkanı olacaktır.
Her oyuncunun bazı donate araçları sürebilmesi amacı ile haftada 1 kere 1 gün boyunca donate araç kiralanacaktır. ( sınırlı kişiye )


Daha fazlası için & kafamızdaki roleplay'ı sizlere anlatmamız için bizleri sık sık rahatsız edebilirsiniz.
Unity Roleplay Ekibi Olarak Güzel Günler Dileriz. Screenshot_5.png unknown.png

lspd.png
unknown (1).png
screenshot (1).jpeg screenshot (2).jpeg screenshot (3).jpeg screenshot (4).jpeg screenshot (5).jpeg

unknown (2).png
20220117010049_1.jpeg
Screenshot_34.png
Günlük yapılabilicek farmlar bulunmaktadır.(Limitsiz olarak yapabiliceğiniz günlük olarak değişmekte olan legal-illegal Trade sistemli farm)

Ekonomi Amerika tabanlıdır normalin 1-2 kademe üstü.(Araçlara-Silahlara ulaşım kolay.Fakat Mülkiyetlere zor ulaşılmakta.)

Hayal gücünüz kadar rol yapabilirsiniz.Low-Retardet olmadığı sürece herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır.

Sosyal roller için televizyon-bilardo-dj scriptleri ve bir çoğu aktivite için gerekli mekanlar ve scriptler bulunmakta.

İllegal malzemeleri birden farklı şekilde tedarik edebilme şansı
(Legal-İllegal)

İllegal Meslekler;

Esrar

Meth

Araç parçalama

Soygunlar.(Maze bank-Teknoloji marketi)

Depo kiralama sistemi (Çeşitli illegal madde üretebileceğiniz bir yer)

İllegal deniz ticareti (Denizaltı soygunu)

Köşetut sistemi


Legal Meslekler;

Dalgıçlık

Odunculuk-Terzi-Çiftçilik-Tavukçuluk-Madencilik

Avcılık


Ticaret sistemi

Götür sistemi-Temizlik sistemi

Legal ve İllegali kapsayan Definecilik gibi uğraştırıcı mesleklerde mevcut.


standard_1.gif
 
DF
Sunucuya ilk giriş yaptığımda oyuncu az diye endişelenmiştim. Zamanla artan oyuncu kitlesi ve rol kalitesi açıkçası beklentimin oldukça üstündeydi, sunucudaki #Güncellemeler kanalına baktığınız zaman Developerların sürekli çalıştığını görebiliyorsunuz. İstekleriniz olabildiğince çabuk bir şekilde halledilmeye çalışılıyor ve eklenemediği zaman kolpa sıkmak yerine size mesaj atıp eklenememe nedenine kadar size açıklama yapıyorlar. Yönetim ekibi oyunculara karşı sorumluluğunun bilincinde ve buna göre hareket etmeye özen gösteriyorlar. Kitle olarak 19-30 yaş aralığında oyuncular mevcut ve scriptler oldukça kaliteli. Şuana kadar herhangi bir bug vs. rastlamadım. Yönetim ekibi test sunucusunda bug keşifi için testler yapıyor ve anında sunucuya müdahale ediliyor bu oldukça hoşuma gitti.

Bir diğer konu ise şeffaflık. Fivem türkte oyuncu toplantısında yapacaz edecez diyip sonraki gün unutan, script vs. istediğinizde 2 hafta ve daha fazla bekleten bir yönetim yok. Adamlar yapamadıysak yapamadık şu şu nedenlerden dolayı diyerek size kolpa sıkmak yerine açık ve şeffaf bir şekilde size feedback veriyorlar. Oyuncu toplantılarında belirttiğim birkaç istek ve eleştirim toksiklenmeden gayet münasır bir şekilde geri dönüldü, bir çoğu oldu birkaçı olmadı fakat olmayanların nedenleri detaylıca tarafıma aktarıldı.

Script konusuna gelecek olursam yine dediğim gibi sunucu Developerları oldukça iş başında. İsteklerimiz işleme direk alınmakla beraber test sunucusunda sunucuyla alakalı script denemeleri ve testler yaparak bugları olabildiğince hızlı temizliyorlar. Yeni bir sunucuya göre oldukça ilerleyeceğini düşünüyorum.

Rollerle alakalı ise size sürekli rol çıkarmaya uğraşan ekipler var, lokal oyuncularda sizle rol yapıyor ve gruplaşma, god karakterler yok. İllegal gelişim zorunlu aksi takdirde illegal aktiviteleriniz aktif rol sonrasında müdahale ediliyor, realistik rol sistemi mevcut, polisi tarayıp lootlayalım mantığı yok ki olanlarda ban yiyor. Polis gücünü abuselamıyor yönetimin gözü PD nin üstünde ve aksi durum olduğunda gerekli uyarı ve müdahaleler biz demeden yapılıyor. Yeni bir sunucuya göre oldukça güzel oturmuş sistemleri var ve en çok hoşuma giden taraflarından biriside buydu sanırım. Yönetime başarılar dilerim.

Sonuna kadar +rep bir sunucu
 
DF
GunRP den sıkılmadın mı? Aradığın sunucu tam olarak burada. Sosyal RP'si var, İllegali var, Çetesi var, PD'si var, Var da var. Hem kalite kokar hem RP'ye doyurur. Bir ara uğrarsanız Chester'in Hot Doglarını yemeyi unutmayın. +rep
 
DF
Sunucuya girdiğinizde user sayısını endişe etmenize gerek yok yapılan sosyal roller sayesinde eğlenmenize bakarsanız user sayısını sizde dert etmezsiniz sunucudaki insanlar çok kafa dengi eğlenceli komik demek istediğim aşırı kaliteli bir sunucu sizde deneyimlemelisiniz.
 
DF
Rol açısından gerçekten gayet güzel ve kaliteli bir sunucu. Sosyal rol adı altında aileleri ile insanları tarayan insan tiplerini almak yerine gerçekten rol yapmayı bilen insanları alan ve rol kalitesini maximum seviyeye çıkarmaya çalışan bir sunucu. Hem illegal hem de legal roller yaptığım bu sunucuyu gerçekten öneriyorum ve sunucuya girmenizi tavsiye ederim. User sayısını endişe etmeyin her türlü bir yerden role girebilirsiniz.
 
DF
Gayet Kaliteli Bir Ortamları Ve Yetkili Ekibi Olsun Oyuncuları Olsun Çok Kaliteli Rol Yapıyorlar Umarım Daha İyi Bir Yere Gelirler .
 
DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!