Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Paket [ÜCRETSİZ] VUSCA V1 | EXTENDEDMODE | FULL FİX HAZIR SUNUCU PAKETİ

bu paket biliyorum paket her yerinde vusca ve cmd vusca bile yazan paket ama hiç bir hata yok doğru direk start ver geç paket bu sağlam
 
Geçmiş olsun agam paket bayağı sağlam kullanılır satılmaması için önlem olarak her yerde vusca yazman hatta cmd de ücretsiz paylaşıldığını belirtmen iyi olmuş zaten hata yok olursa da cmd den yakalayabilirsiniz yazıların arasından arkadaşlar o kadar zor değil bence.
 
dostum paketin satilmamasi icin heryerde vusca ve cmd de yaziyor hicbir sorunu yok al baslat paket
Selamlar dostum paketinin editlenmiş bir halini forumda paylaşan bir dev arkadaş şunları söylemiş framework ve scriptlerde sunucuyu patlatlatacak kodlar ile dolu olduğu ve bu yüzden düzenlediğini yazmış ben tercihen senin paylaştığın default paketi kullanmak istedim haliyle 0 hatasız ama bu patlatma kodları biraz endişe verici amacım bu işten para kazanmak değil sadece düzgün disiplinli bir ortam oluşturmak ve eğlenmek konu hakkında aydınlatırsan sevinirim.
 
Her şeyi denedim. Tüm her şey ayarlı. Fakat admin menüsünü bir türlü çalıştıramadım. Exec yapın demişsiniz, o tam olarak ne oluyor?
 
Her şeyi denedim. Tüm her şey ayarlı. Fakat admin menüsünü bir türlü çalıştıramadım. Exec yapın demişsiniz, o tam olarak ne oluyor?
73213

Kendine Yetki vermen gerekiyor. 17. Satırda ki gibi yapman lazım.

AYRICA server.cfg / 7. Satır'ı ayarla.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!