- Discord
- DrxMaxi#1337
Adınız : Tugay
Soyadınız : Vermeyi bu zamanlarda doğru bulmuyorum, beni tanıdıkça öğrenebilirsiniz.
Yaşınız : 17
Yaşadığınız Yer : İstanbul/Küçükçekmece
Daha Önceki Tecrübelerim : 40'dan fazla Referansım bulunuyor. Her geçen gün yeni referanslar eklemeye çalışıyorum.
Günlük Online Süreniz : +6 Hafta sonları 20 saate kadar çıkabilir.
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : DrxMaxi#1337 veyahut Forum üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Diğer / Ek : OldQB / NewQB / ESX kütüphaneleri üzerinden hizmet vermekteyim.
Biraz kendim hakkında bilgi vereyim.
LUA, JS ve yeteri kadar HTML biliyorum. İstediğinizi yapabileceğimi düşünüyorum.
Çevrem geniştir, istediğiniz script'e sizi ulaştırabilirim.
Texture Optimizasyonu yapabilirim.
Aktif olarak Photoshop öğrenmekteyim kısa zaman içerisinde Kıyafet ve Araç tasarlayabilirim.
Elimden geldiğince fiyatları ucuz tutmaya çalışıyorum, Malum Ekonomimiz çok iyi. Fiyatlar için DM üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz. Not: DM üzerinden ufak tefek ücretsiz yardımlarda bulunabilirim.
Para her türlü kazanılır, dost biraz zor.
İyi forumlar dilerim..
Soyadınız : Vermeyi bu zamanlarda doğru bulmuyorum, beni tanıdıkça öğrenebilirsiniz.
Yaşınız : 17
Yaşadığınız Yer : İstanbul/Küçükçekmece
Daha Önceki Tecrübelerim : 40'dan fazla Referansım bulunuyor. Her geçen gün yeni referanslar eklemeye çalışıyorum.
Günlük Online Süreniz : +6 Hafta sonları 20 saate kadar çıkabilir.
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : DrxMaxi#1337 veyahut Forum üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Diğer / Ek : OldQB / NewQB / ESX kütüphaneleri üzerinden hizmet vermekteyim.
Biraz kendim hakkında bilgi vereyim.
LUA, JS ve yeteri kadar HTML biliyorum. İstediğinizi yapabileceğimi düşünüyorum.
Çevrem geniştir, istediğiniz script'e sizi ulaştırabilirim.
Texture Optimizasyonu yapabilirim.
Aktif olarak Photoshop öğrenmekteyim kısa zaman içerisinde Kıyafet ve Araç tasarlayabilirim.
Elimden geldiğince fiyatları ucuz tutmaya çalışıyorum, Malum Ekonomimiz çok iyi. Fiyatlar için DM üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz. Not: DM üzerinden ufak tefek ücretsiz yardımlarda bulunabilirim.
Para her türlü kazanılır, dost biraz zor.
İyi forumlar dilerim..

Son düzenleme: