Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

tigdes' teşekkürler

alyans68

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
1 yıl 7 ay 16 gün
Mesajlar
1
öncelikle buradan tigdes arkadaşıma cok teşekkür ederim. cocuklarım ve yeğenlerim için rol player paketi lazımdı. yaşım 44 ben bu oyunu fazla anlamadım için bu siteyi buldum bu siteye ve yönetiminede buradan teşekkürlerimi sunarım. her neyse bu forumdan ücretli paketler bölümünden bi kac arakadaşa özel mesaj attım sonrasında nasip; tigdes emre kardeşimle bu forum sayesinde tanıştım. discord ve telefondan görüştük. bütün sorunlarımı anlattım. Çocuklarım ve yegenlerim için sadece 5-6 kişinin olacagı bir sunucu acmam gerektiğini bu işi anlamadımı sorunsuz işimizi görecek cocukların anlayacagı bir paket lazım oldugunu ve admin komutları veya nebilim farklı eklemeleri her bir sorunumu anlattım. hatta sunucu bile (fivem sunucu) almak istedimi host firma işlerindede yardımcı olmasını dile getirdim. inanın sadece bana düşen ne kdar bir ücret ödeyecegim konusuydu. ve masrafıydı. onuda ben kendine gönderdim ve halletti. cok teşekkür ederim gercekten hakkı ödenmez benim için. samimiyetine ve dürüst duruşu arkadaşlığı için tekrar teşekkürler.

ayrıca bu imkanı bana sunan site yönetiminde teşekkür ederim.
 
Ben Teşekkür Ederim Ne Demek Bizler Her Kitleyi Mutlu Etmek İçin Buradayız...
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!