Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Space Roleplay Rol Akademisi

Ben sunucuya yaklaşık 1 hafta önce girdim önceden rol bilgim sıfır denilecek kadar azdı, sunucu yetkilileri diğer sunucularda olduğu gibi rol bilgin sıfır seni bu sunucuya alamayız demedi ve beni çok güzel bir şeklilde eğitip insanlarla kaynaşmamı sağladılar ve bakıyorum gerçekten çok güzel bir iş yapmışlar hem bana rp öğrettiler hem de bir oyuncu kazandılar. Yani yukardaki arkadaşın düşük iqsuyla yaptığı yorumlara bakmadan gelmenizi tavsiye ederim. Çünkü gerçekten kaliteli insanların ve kaliteli rollerin döndüğü bir sunucu bu tarz insanlarıda sunucuda barındırmamayı iyi biliyorlar .
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederiz dostum. Bizim amacımız çok oyunculu, paranın içinden geçebileceğimiz bir sunucu açmak olsaydı bunu her şekilde yapardık. Bizim bu camiadaki tek amacımız arkadaş edinmek ve birlikte güzel bir ortam kurmak. Tekrardan hoşgeldin aramıza diyelim :)
 
DF
Aynen dostum dün açılmış fake bir hesapla bunları yazman gerçekten beni çok mutlu etti. Bunları gerçek biri yazmış olsaydı, güzelce cevap verirdim ama sen bazı şeyleri yediremeyip, hayatın boyunca başkalarının arkasından konuşacak olan zavallı bir insansın. Az çok kim olduğunu da tahmin edebiliyorum da neyse... :)
 
DF
Moderatör tarafında düzenlendi:
Buram buram yanık kokusu alıyorum. İşini güzel yapmaya çalışan adamlara bok atmaktan başka bişi değil. Kısaca acizlik.
 
DF
Moderatör tarafında düzenlendi:
senin ne zoruna gitti dostum :D niye bu kadar kuyruk acın var anlamadım ben :D şaşkınlıkla izliyorum gerçekten :D Adam olmayan hikayeleri yazmaya başladı beyler sorun gerçekten büyük ve bir ruh hastasıyla karşı karşıyayız. Benim anlamadığım olay ne yaşadı bu bebe bizimle? niye bu kadar yanıyor? Bir de sunucu kirasını kendi veriyormuş gibi 5 çekiyor 10 çekiyor diyo :D Cidden hayret ya. Bir de benim anlamadığım site yetkililerine o kadar rapor bildirmemize rağmen neden bu arkadaşı hala burada tutmaları.
 
DF
Moderatör tarafında düzenlendi:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!