Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

SiberSunucum Şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emirus34

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
3 yıl 8 ay 19 gün
Mesajlar
12
Herkese selamlar arkadaşlar bundan 1 ay öncesinde fivem ortamına girip bir sunucu açmayı planladım.Her şeyim hazır paketimi kibra qb to esx üzerinden editleyip güzel bir sunucu yaptım girenler de beğendi. Fakat büyük bir eksiğim vardı ki malumunuz. FİVEM KEY evet arkadaşlar fivem key aramaya başladım ve öncelikle güvendiğim arkadaşım redviper storedan baktım o satmayı bırakmış ve onuna eskiden satın alımı olduğu sibersunucum.net den fivem key aldım.ALMAZ OLAYDIM. aldığım keyi 1.5 gün sonra verdiler hepsini geçtim merak ettiğim soruları discord üzerinden olsun website
üzerinden olsun asla zamanında cevaplamıyorlar ki sorduğum soruların cevabını alamadım.
Evet bu 1.5 gün sonunda ticket açtım ve eninde sonunda bir key yolladılar. Evettt keyi girdim ve çalıştırdım çalıştığını gördükten sonra keyi 64 lüğe çektim ve zortttt. Lisansınız 48 kişiyi destekliyor uyarısını aldım. ve dediğim gibi resimlerdeki şahıs mypata ulaşmak için sanırım cimerden özel randevu almam gerekiyor ki bir türlü cevap vermiyor. neyse bi kere verdi ve resimdeki gibi 1024 lük key verdim 64 lük key yoktu dedi. Zaten bunun üzerine bende ipler koptu bi kere elinde yoksa bana paramı iade ediceksin senin böyle birşeye hakkın yok bana fatura yazmışsın seni istesem mahkemeye bile verebilirim ve sen benim almadığım şeyi veriyorsun hepsini geçtim bana bedava 48 kişilik key veriyorsun.
neyse
Dediği gibi one sync infinity olsun falan hepsini açtım dedim belki olur OLMADI ..... söyleyecek söz yok 4 tane onesync infinity paket denedim hiçbirinde çalışmadı ve şuan bu dolandırıcılara ulaşmaya çalışıyorum ama hiç bir cevappp alamıyorum lütfen siz siz olun 100 tl daha verip gidin patreondan alın ben böyle sabretmemezlikten böyle bir hataya düştüm..
Lütfen bu gibi sitelerden alışveriş yapmayın... Herkes ALLAH'a emanet olsun sevgi saygı sağlıkla kalın arkadaşlar..
 
DF
artık bu çocuk için açılan kaçıncı şikayet konusu ve hala bundan alışveriş yapılıyor ya ona şaşıyorum çocuk bildiğin yürüyen dolandırıcı yazık gerçekten..infinity falan aktif mi askfjjsf ulan arkadaş sopalık gerçekten
 
DF
konuyu silmek istiyorum möderator arkadaşlar
 
DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!