PAKET ŞUANDA GÜNCELLENİYOR GÜNCEL GÖRSELLER ŞUANDA KONUDA YOK TEST ETMEK İÇİN DİSCORD ÜZERİNDEN BANA ULAŞABİLİRSİNİZ
nkobuticoniclife ve
guneyct 'ye çok teşekkürler. <3 <3
Paketin güncel fotoğraf/video'ları konuya eklenememiştir. Eleştirinizi buna göre yaparsanız sevinirim. Güncel halini test etmek için bana ulaşabilirsiniz.
Daha fazla bilgi için ve bizimle görüşme sağlamak için Discordlarımız: Kullanıcı adım drxmaxi (eski ad DrxMaxi#1337) & kullanıcı adı pylox (eski ad Pylox#1708)
Slot bilgileri artık geçersiz. Paketi satın aldığınızda paket size Open Source bir şekilde teslim edilecektir. Paketin Fiyatı sabit 1000TL'dir. İçerisinde Kıyafet Paketi, Streamler + Ücretli Scriptler ile beraber gelmektedir.
Lütfen yapacağınız olumlu olumsuz eleştirileri saygı çerçevesi içinde yapınız. Teşekkürler.. İyi forumlar..
Bazı Scriptlerde yardımcı oldukları içinMerhaba, @Pylox ile üzerinde 2, 3 aydır durduğumuz QBCore paketi satışa hazır duruma getirmiş bulunmaktayız. Forumlarda konu açmadığımız zaman 5'den fazla referansımız oldu. Konularımızı açtıktan sonra 30'dan fazla referansımız oldu.

Size Biraz Paket Hakkında Bilgi Vereyim
- Paket QBCore Kütüphanesinin en son sürümünü kullanmakta ve doğal olarak alt yapımız çok güncel.
- Sosyal Roleplay sunucuları için dizayn edildi ancak istediğiniz şekilde Gun Roleplay temasına döndürebilmekteyiz.
- Paket içerisinde Ücretli, Ücretsiz ve Kendi yapmış olduğumuz araçlarda bulunmakta. Bu araçların sesleri ve handlingleri tamamen özelleştirildi.
- Paket tamamen Target'a entegre edildi.
- Paket Kurulumu 1 Defaya mahsus tarafımızca yapılmaktadır. VDS Değişikliği gibi durumlarda bizim haricimizde bir kişi paketi yüklerse lisans hakkınız biter ve paket otomatik bir şekilde silinir.
- Güncellemeler Aylık olarak fiyatlandırılır. Aylık fiyatı 300₺'dir. Aylık Fiyatı verdiğiniz taktirde o ay içerisinde gelen tüm güncellemeler Paketinize kurulacaktır.
- Slot bilgilerinde verdiğimiz vaatler dışında ekstra hiç bir şey vermiyoruz. (Developer Hizmeti, Kıyafet Paketi vs.)
- Kesinlikle İade Kabul Edilmez
Slot Bilgileri
Slot 1 (9/9) = 1000₺ Slot 1 seçeneğinde normalde ücretli satılan scriptler bulunmayacak 3000₺'den satışı yapılan kıyafet paketi bulunmayacak. Paket Lisanslı olacaktır.
Slot 2 (9/9) = 1200₺ Slot 2 seçeneğinde 1. slot'da olmayan ücretli scriptler seçeneği bulunacak. Paket Lisanslı olacaktır.
Slot 3 (9/9) = 1500₺ Slot 3 seçeneğinde 1 ve 2 slotların da ki seçeneklerin hepsi olacak. Paket lisanslı olacaktır.
Slot 4 (9/9) = 2000₺ Slot 4 seçeneğinde yukarıda ki 3 slotun özellikleri olacak. Pakete 1 aylık developer hizmeti sağlayacağız. Paket Open Source Olacaktır.
Konu açmadan bu sayılara ulaşıldığı için slot bilgileri sürekli olarak güncellenecektir.
Slot bilgileri artık geçersiz. Paketi satın aldığınızda paket size Open Source bir şekilde teslim edilecektir. Paketin Fiyatı sabit 1000TL'dir. İçerisinde Kıyafet Paketi, Streamler + Ücretli Scriptler ile beraber gelmektedir.
Preview
Envanter Tanıtımı thx. @nkobuticoniclife
- Menülü "Ver" kısmı mevcut.
- Tüm bugları fixlendi ve düzenlendi.
- Yere eşya bıraktığınızda bir kutu prop'unda bırakılıyor. Target ile etkileşime geçerek de alabiliyorsunuz veya normal bir şekilde envanteri açarak da etkileşime geçebiliyorsunuz.
- Bug yoluyla yapılabilecek item çoğaltma açıkları kapatıldı.
- Ver kısmında eğer veren/verilen kişi maske takıyorsa, Meta olmaması adına Anonim olarak gösteriyor.
Tanıtım Videosu:
Polis Mesleği Tanıtımı
- Polis Dronu Full Fix bir şekilde çalışmakta.
- Gece Görüş Gözlüğü bulunmakta.
- Dash Cam ve BodyCam anlık olarak izlenebilmekte. thx. @guneyct
- Projeksiyon Sistemi bulunmakta preview:- Kelepçelenirken Minigame ile karşılaşıyorsunuz. (kelepçelenen taraf için geçerli)
Tanıtım Videosu:Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Multicharacter & Spawn Tanıtımı
- Sadece izin verdiğiniz kişiler 1'den fazla karakter açabilir
- Spawn Tasarımı değiştirilebilir.
Telefon Tanıtımı
- Bilinen bütün bugları fixlendi.
- Güncel HTML kullanılıyor.
- Görüntülü Arama mevcut.
- Kendi telefonumuzu yapana kadar şuanlık bu telefon kullanılıyor bilginize.
Tanıtım Videosu:
UwU Cafe Mesleği
- Map Bugları fixlendi.
- Craft Mantığı kullanılarak Yiyecek/İçecekler Yapılıyor.
- Kedi Sevebilirsiniz UwU (videoda animasyonu bozulmuş fix)
Soygun Sistemleri
- Soygunlar tamamen metalıdır.
- Soygun esnasında minigameler bulunmakta.
- İleri zamanda farklı soygunlar eklenecek ve güncelleme olarak satın alan kişilere aktarılacaktır.
Tren Soygunu:Market Soygunu:Kuyumcu Soygunu:Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Banka Soygunu:Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İllegal Sistemler
- Hepsi birbirine bağlantılıdır.
- Bütün işlerin sonunda köşe tuta satmanız gerekmekte.
- Bazı itemlerin BlackMarket'den alınması gerekiyor.
Köşe Tut Tanıtımı:Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Eroin Tanıtımı:Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kokain Tanıtımı:Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Meth Tanıtımı:Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ses Sistemleri
- PMA Tamamen Optimize bir şekilde çalışmaktadır.
- Boombox'da bilinen bütün sorunlar fixlenmiştir.
- Megafon seviyeleri tamamen gerçekçi bir şekilde ayarlanmıştır.
PMA Tanıtımı:Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Boombox Tanıtımı:Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Meslek Tanıtımları
- Mekanik tamamen türkçe ve full fix bir şekilde çalışmakta.
- Hobi Meslekler bulunmakta. (Videoları yakında gelecektir)
- Aklımıza gelmeyen bir sürü meslek daha pakette bulunmakta.
Odunculuk Mesleği:Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Madencilik Mesleği:Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Mekanik Mesleği:Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tequila Mesleği:Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Nitro & Purge Sistemi
- Nitro ve Purge Seviyeleri ayrı ayrı ayarlanabilir. Bununla beraber araç hızı ve tüp bitme hızı doğal olarak değişecektir.
- Nitro ve Purge arasında dilediiğiniz gibi geçiş yapabilirsiniz.
Pakete gelen bazı güncellemeler
Dispatch Değiştirildi! (Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.)
Envanter Tasarımı Güncellendi! (Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.) thx. @CHs
Hud Değiştirildi! (no image!)
Bilinen bütün buglar Fixlendi!
Banka Değiştirildi! (no image!) (Paketin içerisinde eskisi de bulunmaktadır yine farklı bir banka isteğiniz olursa kurulabilir)
ATM Soygunu Eklendi! (no video!)
Stream optimizasyonları Yapıldı! ve daha güncelleme görmek için discord üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz.
Paketin güncel fotoğraf/video'ları konuya eklenememiştir. Eleştirinizi buna göre yaparsanız sevinirim. Güncel halini test etmek için bana ulaşabilirsiniz.
Daha fazla bilgi için ve bizimle görüşme sağlamak için Discordlarımız: Kullanıcı adım drxmaxi (eski ad DrxMaxi#1337) & kullanıcı adı pylox (eski ad Pylox#1708)
Lütfen yapacağınız olumlu olumsuz eleştirileri saygı çerçevesi içinde yapınız. Teşekkürler.. İyi forumlar..
Son düzenleme: