[QBCore] nkoX | Roleplay Sunucu Paketi
Herkese selamlar, güncel QBCore altyapısıyla aylardır olan paylaşım konularımı takip edenler biliyordur. 2-3 aydır üzerinde çalıştığım paketimi Discord sunucum üzerinden 1 aydan uzun bir süredir satışını gerçekleştiriyorum. İncelediğim kadarıyla forum üzerinde çok fazla adam akıllı satış konusu olmadığından dolayı ve @RA1DER'ın gaza getirmesiyle foruma konuyu açmaya karar verdim.
Paket Hakkında Bilgiler
- İçerisinde bulunan tüm etkileşimler Target ile yapılmakta, kişisel etkileşimler radialmenu üzerinden yapılmakta.
- Paket, 10GB özel kıyafet paketine sahip.
- Paket, NoPixel benzeri araç sesleri, mapler ve özel handlinglere sahip.
- Paket içerisinde Jum Official kaynaklı hatalar aldığınız takdirde müşterilere özel açılmış bilet üzerinden bildirmeniz yeterlidir, şartsız koşulsuz hatalar düzeltilmektedir.
- Paket için test sunucusu mevcut, ulaşmanız yeterlidir.
- Paket tamamiyle open source bir şekilde teslim edilmekte.
Foruma Özel Fiyat: 800₺ | Discord sunucuma katılarak özel slot bilgisine ulaşabilirsiniz.
Paket, bir roleplay sunucusunda aktif +90 oyuncuda test edildi, sunucu bilgilerine de Discord sunucumdan ulaşabilirsiniz.
Multicharacter
- 5 karakter oluşturmaya kadar desteklemektedir.
- Default olarak maksimum 1 karakter yapılabilir.
- Config üzerinden kişinin Steam License'ına özel karakter oluşturma slotları açabilirsiniz.
- Kullanacağınız kıyafet menüsüne göre giriş yapma esnasında gözükecek pedinizin kıyafetlerini gösterebilirsiniz. ( default fivem-appearance )
- Karakterinizle giriş yaptığınızda otomatik olarak oyundan en son çıkış yaptığınız konumda spawnlanırsınız.
![]()
Envanter Görünümü ( Güncellendi!! )
- Bug yoluyla yapılabilecek item çoğaltma açıkları kapatıldı.
- Depo / bagaj / torpido / market kısımlarında düzenlemeler yapıldı.
- Yere eşya bıraktığınızda bir kutu prop'unda bırakılıyor. Target ile etkileşime geçerek de alabiliyorsunuz veya normal bir şekilde envanteri açarak da etkileşime geçebiliyorsunuz.
Güncellenen Kısım
- Üret kısmı tamamen eklendi ve sorunları düzeltildi. ( Siviller dahil olmak üzere birçok mesleğin özel üretim eşyaları mevcut. )
- Item vermek istediğinizde artık direkt olarak vermiyor ve envanterde açılan ufak bir menü sayesinde item'ı vermek istediğiniz kişileri görebileceğiniz kısım açılıyor.
- Envanter html dosyasında bulunan icon'ların fazlalığından dolayı oluşan dosya boyutu ve indirme boyutu kısaltıldı.
- Ver kısmında eğer veren/verilen kişi maske takıyorsa, Meta olmaması adına Anonim olarak gösteriyor.
Tanıtım Videosu: youtube.com/watch?v=_cACeyh_lBc
Motel Sistemi
- Motel sisteminde ışınlanarak odanıza giriş yapabilirsiniz.
- Motel odanızı yükseltirseniz deponuzun kapasitesi ve odanızın tasarımı değişmektedir.
- Klasik odanızdaki deponuz, odanızı yükselttiğinizde bulunacak depoya otomatik olarak geçmektedir.
- Motel odanızda bir adet depo ve kıyafet dolabı bulunmaktadır.
Tanıtım Videosu:
Nitro Purge Sistemi
- NOS taktığınız araçların NOS seviyesini hud üzerinde görüntüleyebilirsiniz.
- SHIFT tuşu ile NOS / Purge arasında değişim yapabilirsiniz.
- CTRL ile kullanabilirsiniz.
- Insert ile seviye arttırıp Delete ile seviye düşürebilirsiniz.
Tanıtım Videosu:
İşletme Satın Alma Sistemi
- Marketleri, mekanikleri, işletmeleri ( cat cafe, bahama mamas, vanilla unicorn vs.. ) kiralayabilirsiniz.
- Default olarak 5 günde bir kirasını ödemeniz gerekiyor eğer ödemezseniz sonraki oyuna girişinizde mesleğiniz elinizden alınır.
- Meslek verme mantığıyla çalıştığı için whitelist mesleğe sahip kişilerin satın alması, diğer mesleklerini kaybetmelerine sebep verir.
- Config üzerinde belirtilen tüm işletmelerde 1 npc oluşturur ve npc ile target etkileşimine geçerek yönetim panelini açabilirsiniz.
- Stok yenileyebilirsiniz, çalışan alıp çıkartabilirsiniz, kasaya para yatırıp / para çekebilirsiniz.
Tanıtım Videosu:
Dashcam Sistemi
- Sadece polis araçlarında çalışır, sadece polisler takabilir.
- Sunucu restartına kadar kalır.
- Özel olarak optimize edilmiştir.
- Bir kişi maksimum bir araca Dashcam takabilir.
Tanıtım Videosu:
Araç Takip Cihazı
- Sunucu yeniden başlatılana kadar geçerlidir.
- Bir kişi sadece bir araca takip cihazı takabilir.
- Araç lokasyonunu bir olasılık konum olarak göstermektedir.
- İstediğiniz kadar uzaklıktan aracınızın konumunu görüntüleyebilirsiniz.
Tanıtım Videosu:
UPDATEBodycam Sistemi
- Sunucu restartına ve memur bodycam item'ını ikinci kez kullanıp kapatana kadar geçerlidir.
- Anlık görüntü sağlar ve gecikme olmaz.
- Memur bodycam'i çıkarttığında direkt olarak bağlantı kesilir.
- Memur, kendi bodycam'ini izleyemez.
Tanıtım Videosu: https://www.youtube.com/watch?v=m3O5z0PqZew
Gazete Sistemi
- Oyun içerisindeki gazete kutularından target yardımıyla günlük gazetenizi alabilirsiniz.
- reporter yetkisine sahipseniz yani haberciyseniz, config içerisinde belirtilen lokasyonda gazete serilerini değiştirebilirsiniz.
- Tamamiyle URL ve tek sayfa ile çalışmaktadır.
- Kutulardan alacağınız gazete item'ı ile görüntüleyebilir ve item info kısmından seri tarihini görüntüleyebilirsiniz.
Tanıtım Videosu: https://www.youtube.com/watch?v=TIvu3mK0Nx4
Paketin tanıtımıyla ilgili çoğu görseli ve video bağlantılarını zaten burada paylaştım, detaylı bilgi ve görüşmek için imzamda bulunan Discord sunucusuna katılarak bana ulaşabilirsiniz.
Son düzenleme: