Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Paket QB Paket Satılıktır Arkadaşlar Gelişmiş İNDİRİM Özel Scripler Zor Ugraş Sarfedilmiş

EsQudeBey

Üye
FT Kullanıcı
Merhabalar Arkadaşlar QB Sistemli Paket Satışına Sunuyoruz Piyasada Daha yeniyim Herkes 7000 tl 5000 tl 3000 tl ' e satarken ben biraz daha uyguna satıyorum neden diye soracak olucaksanız maalum şuan ki hayat şartlarımız biraz zor durumda oyun içeriginede okadar para vermek istemeyen çok arkadaşımız var bunları biliyorum bunun için size çok güzel fiyat vericem discord yayında paketi gösteririm size scripler baya ugraşıldı boş degil zaten sizde görüceksiniz beni eklerseniz Discorddan Yardımcı Olurum. EsQudeBOSS#8676 Video Halide Atılır

Asijojuq42

Üye
FT Kullanıcı
Dostum paket içeriği hakkında bilgi sunman gerekiyor video ve görseller ile desteklemek gibi mesela paket hakkında hiçbir bilgi vermemişsin kendi dc hesabına çağırıyorsun yayında gösteririm diyorsun yani pek güven verici değil bilgine, bir ufak şüphe uyandırmıyor değilsin. Ayrıca konunu örnek konuya göre düzenlemeni öneririm.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!