Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

[YENİ AÇILDI] RST ROLEPLAY - TOKOVOIP/LAUNCHER GİRİŞ, +18 WHITELIST, ŞEHİR PAKETİ, 0 BUG / 0 PING / ÖZEL TASARIMLAR/SCRİPTLER - discord.gg/ETBkSbz

Daha öncesinde oynayan bir oyuncusu olarak cidden kaliteli ve çok ufak hataları olan bir serverdi(kısa süre içerisinde hataları çözdüler). İlgili yönetim ve oyundaki yeterliliğiyle çok tatlı bir oyun olacağını düşünüyorum şimdiden elinize sağlık
 
server konuları hakkında çok araştırma yaptım fakat çoğu sunucu kullandığı gereksiz scriptlerden dolayı büyük bir FPS düşüklüğü yaşıyor bu yüzden bu server kullandığı gerek server olsun gerek gereksiz scrpitler olmaması (modlu araçlar) mükemmel bir server olacağını hissediyorum. Güzel roller döndürebileceğimizi düşünüyorum ve kaliteli bir server olacağını düşünüyorum.
 
Emek var kalite var efsane bi ortamda var servera girdiginize pisman olmazsiniz
 
Eskiden Çok Ufak Hataları Vardı Sanırsam Ama Şuan Gerçekten İyi Bir RP sunucu oldu
Bu Sunucudan Daha İyi Bir Sunucu Bulabileceğinizi Sanmıyorum İnsanları Olsun Diğer Şeyleri Olsun Çok Kaliteli...
 
Gökhan abiyi uzun süredir tanıyorum ve bu server ve clan işlerinde üstüne tanımam.Server çok kaliteli gözüküyor kısa süre içinde çok iyi yerlere gelmeli.
 
Kendileriyle çalışmak bir zevkti. Gönüllerince rol çevirebilecekleri bir ortam kurduk. Ortam sıcak samimi içeride güzel vakit geçireceğinize inanıyorum.

F3D3R4LL Güvencesiyle :D
 
Başarılı bir sunucu olacak gibi görünüyor. Sizden beklenti her zaman yüksek zaten Kara ailesi olarak desteğimizi oyun içi oyun dışı her türlü platformda sağlamaya devam ediceğiz.
Elinize sağlık beklemedeyiz :)
 
Bu bir cs:go tarzı oyun olsaydı evet çok etkilerdi fakat fivem de 0.6 saniyelik gecikmeler çok önem teşkil etmiyor :D
 
Tanıtım konusun göre güzel bir sunucu olacağa benziyor açılışınızdamutlaka orada olacağım. İyi forumlar herkese
 
Hiçbir şekilde sunucuyu kötüleme gibi bir niyetim yok, başarılar dilerim. Sadece Almanya lokasyon ddos korumaları ve Almanya lokasyon sunucuları benim gözümde (çöp), Fransa ve ovh ta aynı şekilde i9 işlemci alman firmaları 32 gb ram ile 200 TL gibi faiş rakama satıyor karşı karşıt görüşlü olmam nedeniyle ping sorunu olabilir dedim. Yani buna ne kadar ddos için güvenebilirsin sorusunu sormadan geçemiyorum.

Kardeşimin serveri hayırlı uğurlu olsun sanal sektöründe içinde olmamın nedeniyle bu kadar yorum yaptım rahatsız ettiysek affola.
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_20191224_175643_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20191224_175643_com.android.chrome.jpg
    274.2 KB · Görüntüleme: 14

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!