Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Midas Hard Roleplay Oyuncu Topluluğu

1midasrp

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
2 yıl 9 ay 20 gün
Mesajlar
8
Merhaba arkadaşlar size Midas'da oluşturmak istediğimiz oyuncu topluluğu hakkında bilgi vermek istiyorum. Yönetim olarak uzun yıllar SA-MP ve FiveM üzerinde rol yapmış kişilerden oluşan tecrübeli bir ekibimiz var. Diğer sunucularda yaşadığınız ilgisiz yönetim ekibi, kötü ve taraf tutan yönetim işleyişini burada bulamayacaksınız.

Öncelikle çoğu rol sever kişinin yakındığı "fivem de hard sunucu yok çoğu lov rp" kelimelerini sık sık duyuyoruz. Hard rol temasında oynamak isteyen oyuncular için elimizden gelen sistem ve scriptleri kuruyoruz. Bu algıyı kırıp FiveM'e adaletli bir şekilde işleyen Hard RP sunucunun devamlılığını sağlamak istiyoruz.

Ekstra olarak buraya konu açmamın bir sebebi de şuan sunucu bakımda olduğu için Hard RP oyuncu kitlesine ulaşıp sizlerden gelecek script ve sistem önerilerini sunucu açmadan aktif etmek. Hard bir ekonomi sistemimiz yok, sizleri rolden uzaklaştıracak veya farma dönecek bir sistemimiz yok.



Sunucu tanıtım konusu: Reklam - Midas RP 11.07.2021 Açılıyor! - Özlediğiniz Hard Roleplay Ortamı
Sorularınız var ise buradan veya discord'dan bizlere ulaşabilirsiniz.


 
kalite
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!