Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Herşey için teşekkürler Fivem Türkiye

EmirBerke EmirBerke Öncelikle ben teşekkür ederim forum sitemize katkıda bulunduğun için,

Ücretli script satış konusuna gelince bildiğiniz gibi fivemin türk geliştiricilerinin sıfırdan script kodlama gibi bir durumu yok maalesef türk geliştiricler halihazırda bulunan scriptler üzerinde editleme veya varsa bugları çözme odaklı çalışıyorlar.
Biz FivemTürk ekibi olarak script satışı için bir güncelleme getirdik.
Son yapılan güncellemede güvenli satış yapmak isteyen geliştiricilerimiz Onaylı Satıcı tagı altında satış yaptıkları takdirde bir sıkıntı yaşandığınıda anında biz müdahale edebiliyoruz , fakat satıcı Kaynak kısımında onaylı satıcı olmak istemiyorsa normal üye olarak satış yapmak istiyorsa biz buna karışamayız ve satığı bir scriptin forumda paylaşılması satıcıyı rahatsız etmiyorsa bizim için bir sorun teşkil etmemektedir.

Uyarı: Script satın almak isteyen üyelerimiz eğer dolandırıldıklarını düşünüyorlarsa veya vadedilen verilmediyse bize bildirdiğiniz takdirde gerekli cezalar uygulanacaktır.
Uyarı: Script satışı yapan üyelerimize sesleniyorum eğer size ait olduğunu düşündüğüz paylaşılan scriptler var ise bize bildirmekten çekinmeyiniz.

Son Güncelleme :
Güncelleme#2
 
Onaylı satıcı olmak için discorddan görüşebilir miyiz ?
 
Yorumlara cevap vermeyeceğim.
Öncelikle böyle bir forumu bize sunduğu için Onder Onder Aveiro Aveiro @Turk'ya teşekkür ederim.
Bu forum sayesinde kesinlikle FiveM Türkiye daha iyi bir konuma geldi, fakat beni ciddi bir şekilde rahatsız eden bir kaç konu var.

Ücretli Script Satışı
Evet, yazılımcı arkadaşlarımız ücretli bir şekilde çok güzel işler çıkartabiliyor ve bu çok güzel bir şey ama beni rahatsız eden şey birilerinin saatlerce veya günlerce üzerinde çalıştığı bir şeyin bir kaç kişinin teşekkürünü değilde sırf o eklentiyi yapan kişinin emeklerini boşa çıkarmak için paylaşması beni rahatsız ediyor.
Evet burada ben satılmasın demiyorum ama bunun önüne geçilmesi şart bunun için ne yapılır herhangi bir fikrim yok fakat bu benim canımı sıkıyor sadece benim için değil buna uğrayan farklı kişilerde görüyorum. Kendi sunucum için eklentilere yüzlerce lira harcadım fakat hepsini 1 ay sonra warezde görebiliyoruz. Çoğu kişi diyecek bu platform sadece ücretli script satışından ibaret değil evet bunun farkındayım fakat ben şuanda bu platformu sadece bu sebeple kullanıyorum. Bundan dolayı inaktif olmaya karar verdim.


Ayrıca ek olarak teşekkür edeceklerim.
rentallion rentallion
F3D3R4LL f3d3r4ll
ugurakay ugurakay (her beni ne kadar sevmesede cidden bu çocuk çok değerli :D)
kadiraktas kadiraktas
ceranim0x ceranim0x
AylakMan AylakMan
Ruqen yagizhere
Chubbs Chubbs
#NOT: içlerinde hiç sohbetimiz olmayan kişiler var onları da yaptıklarıyla takdir ediyorum.
Sevgilerimle.
Kardeşim evet bunu görmek çok sinir bozucu bir şey tek senin içinde değil kendi aralarında girdiği kavgalar sonucu oluşuyor bu :(
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!