Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

GX ROLEPLAY

  • Konbuyu başlatan Ryu
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 13
  • Görüntüleme 2K

Ryu

VIP Plus
VIP Plus
FT Kullanıcı
Katılım
3 yıl 2 ay 22 gün
Mesajlar
16
Merhaba, sizlere kısaca GX-RP topluluğu hakkında bilgi vermek istiyoruz. GX Roleplay yönetim ekibi olarak sunucumuzu tercih eden tüm oyuncuların keyifli zaman geçirmesi adına büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Sizlere farklı rol deneyimi sunabilmek için tecrübeli yönetim ekibi ve 300 den fazla optimize edilmiş script ile karşınızdayız. Sunucumuzda bulunan scriptlerle birlikte ek olarak en iyi oyun ve rol deneyimini sağlamak için deneyimli geliştirici ekibimiz en güncel sistem ve yenilikleri yakından takip etmekte ve eklemek isteriz ki performansı düşük sistemlerde dahil en iyi FPS oranlarını görebilirsiniz.


GX-RP Kimdir ?

GX-RP DLive, Twitch gibi yayın platformlarında bulunan ve aynı zamanda bir çok yayıncıyı bünyesinde barındıran oyuncu topluluğudur. DLive platformunda 'NSS' olarak bilinen ve ekip yayınları yapan bir topluluğuz, amacımız kaliteli ve seviyeli bir aile ortam yaratmaktır, bu süreçte sizleri de yanımızda görmek ve aynı zamanda kaliteyi bir üst seviyeye taşımaktır. Eğer kaliteli aile, arkadaş ve rol ortamı arıyorsanız sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Discord Adresimiz


image0.gif
> Sunucumuzda orta-zor ekonomi bulunmaktadır. <
> Donate silah bulunmamaktadır. <
> Aile, kartel, mafya gibi oluşumlar yok sadece gang ve custom çetelere yer verilmektedir. <
> +300 optimize scriptler ve +90 FPS <
> 400 adet soyulabilir ev ve gelişmiş scriptler. <
> Çeşitli illegal ve legal meslekler. <
> İlgili, adil ve deneyimli yönetim ekibi. <
> Yayıncı topluluğu. <
> Ekip ve oluşumlara destek. <
> Yeni ve geliştirilmiş sistemler kullanılmaktadır. <



image0.gif

BORSA SİSTEMİNE BAĞLI LEGAL MESLEKLERİMİZ

>> ODUNCU <<

1 - Oduncu mesleğine başlamadan önce yapmanız gereken, Alet-Edavat dükkanından "South Side Strawberry / Mage Mall " bölgesinden 1 adet balta temin etmek sonrasında, "Little Soul'da" bulunan şantiye bölgesine giderek meslek bölgelerini gösteren Blip özelliğini aktif ediniz. Bu süreçte yapmanız gereken size tahsis edilen aracı listeden almak ve sonraki bölgeye gitmektir. Galeriden aldığınız şahsi araçlarınız ile bu mesleği yapabilirsiniz.


42204 42191

2 - Almış olduğunuz araç ile belirtilen noktaya ulaşarak " Chiliad Mountain State Wilderness bölgesinde ki Paleto Sawmill" mesleğinize başlayabilirsiniz. Bu süreçte kullandığınız araç ve bagaj hacmi çok önemli olmakla birlikte borsanında gelirinize artısı/eksisi olacaktır. İkinci meslek noktasından toplayacağınız odunları yine aynı bulunan işleme noktasına götürmeniz gerekmektedir. 42193

3 - Mesleğin bu kısmında yapılması gereken toplanan odunların işlenme sürecidir ve topladığınız/araç bagajında istiflenen odunları burada işleyerek paketlemeye hazır hale getirirsiniz. Yapılması gereken işlem gayet basit ve pratiktir.

42194 42195

4 - Nihayetinde toplanmış/işlenmiş odunlar artık ambalajlanıp satışa hazır hale getirilmelidir. Önceki aşamada olduğu gibi yine bulunduğunuz bölgeden hiç ayrılmadan işlenmiş odunları ambalajlayarak sevk/satış için hazır hale getirin. Bu işlem de kolaydır, aracınızda ambalajlanmamış olmadığına dikkat edin.


42199

5 - Artık topladığımız odunlar işlenmiş ve satış için hazır durumda, tek yapmanız gereken mesleği ilk aldığımız yer olarak belirlenmiş teslimat noktasına gitmek ve satış işlemini gerçekleştirmek.

42200


>> ANAKART TOPLAMA <<

1 - Bilgisayar Parçacısı mesleğine başlamadan önce yapmanız gereken, Alet-Edavat dükkanından "South Side Strawberry / Carson Ave" bölgesinden 1 adet tornavida temin etmek, sonrasında "Little Soul / Palomino Ave" bölgesinde bulunan iFruid Stora'a giderek depoda bulunan Blip özelliğini aktif ediniz. Bu süreçte yapmanız gereken size tahsis edilen aracı listeden almak ve sonraki bölgeye gitmektir. Galeriden satın aldığınız araçlar ile bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

42205 42202

2 - Almış olduğunuz araç ile belirtilen noktaya ulaşarak "La Mesa / Lester'in Evi" mesleğinize başlayabilirsiniz. Bu süreçte kullandığınız araç ve bagaj hacmi çok önemli olmakla birlikte borsanında gelirinize artısı/eksisi olacaktır. İkinci meslek noktasından toplayacağınız ana kartları sonra ki işlem noktasına götürebilirsiniz.

42206

3 - Topladığınız Anakartları "La Mesa ile Los Santos Merkezini ayıran Kanal" bölgesine getirerek bu noktada temizlemeniz ve sonra ki işlemler için hazır hale getirmeniz gerekmektedir, yapılması gereken işlem gayet basit ve pratiktir. Aracınızın bagajında temizlenmemiş anakart olmadığına dikkat ediniz.

42207

4 - Sonunda anakartlarımız temizlendi ve parçaları sökülmeye hazır hale geldi "La Puerta bölgesinde bulunan hurdalık" , bu süreçte bilmeniz gereken en önemli detay anakart söküldükten sonra envanterinize fazla sayıda parça olarak gelecektir. Aracınızın bagaj hacmi ne kadar geniş olursa olsun tamamını doldurmayınız aksi takdirde kapasite sorunu ile karşılaşabilirsiniz. Bir ana karttan 4-5 çeşit parça çıkmaktadır. ve bu parçalar tüm anakart işlemi bittikten sonra mesleği aldığımız yer olan iFruid Store'da tezgah arkasında satılmaktadır.

42208 42209


>> Saha Operatörü (Madenci) <<

1 - Madenci mesleğine başlamadan önce yapmanız gereken, Alet-Edavat dükkanından "South Side Strawberry / Carson Ave" bölgesinden 1 adet kazma temin etmek, sonrasında "Grand Senora Desert Oto Yolu yakınlarında ki Davis Quarts Mining Co." şantiyeye giderek Blip özelliğini aktif ediniz. Bu süreçte yapmanız gereken size tahsis edilen aracı listeden almak ve şantiye içerisinde belirlenen bölgeye gitmektir. Galeriden satın aldığınız araçlar ile bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

42211 42212

2 - Almış olduğunuz araç ile şantiye içerisinde belirtilen noktaya ulaşarak mesleğinize başlayabilirsiniz. Bu süreçte kullandığınız araç ve bagaj hacmi çok önemli olmakla birlikte borsanında gelirinize artısı/eksisi olacaktır. İkinci meslek noktasından toplayacağınız taşları topladıktan ve aracınıza istifledikten sonra sırada ki işlem noktasına götürebilirsiniz.


42213


3 - Topladığınız taşları temizlemek için "Tatavian Mountain ve East Vinewood, Mirror Park" yakınlarında ki göle gitmeniz ve topladığınız taşları orada temizlemeniz gerekmekte, bu biraz uzun ve zaman isteyen bir işlemdir. Aracınızın bagajında temizlenmemiş taş olmadığına dikkat ediniz.


42214

4 - Burada yapacağınız işlemler temizlemiş olduğunuz taşları işlemden geçirerek değerli madenleri ayıklamak, bunun için " La Mesa/ El Burro Heights" bölgesine gitmeniz ve orada ki ağır sanayi içerinde eritme işlemine başlamanız. Bu işlemden sonra eritilen taşlar değerli maden olarak geri dönmektedir. Sonrasında elde ettiğiniz madenleri aracınıza yükleyerek sırada ki meslek noktasına götürebilirsiniz.

42215

5 - Onca aşamadan sonra işlemden geçirdiğimiz maden satış için hazır durumda, tek yapmanız gereken "Downtown Vinewood / Pacific Standart: Public Deposit Bank" bölgesinde belirlenmiş teslimat noktasına gitmek ve satış işlemini gerçekleştirmek.

42216




ILLEGAL MESLEKLER


Kenevir, Mavi Cam, Taş Kokain, Beyaz Toz

42228


TELEFON


42239


BORSA SİSTEMİ


42229


Vergi Sistemi

42230


Uber Mesleği

42231 42232 42233


Hastane

42234 42236



Polis Departmanı & South Side Şerif Departmanı


Sunucumuzda Polis ve Şerif Departmanı ortak çalışmaktadır.

42242




42243


Mobese Kamerası

Şehrin ve kasabanın belli başlı yerlerinde radar sistemi, plaka tanıma ve yüz tarama sistemli mobese kameraları mevcuttur.

42244


Hacker Mesleği ve Hacker Tablet

Hacker mesleğinde ki en temel kural kimseye güvenmemek ve yüzünüzü, kimliğinizi kimseye belli etmemektir. Böylesine hassas bir meslekte suç üstü yakalanır veya ifşa olursanız. Öncelikle güvenlik güçleri tarafından uzun ve sancılı bir soruşturmaya alınır ve ardından "In Character" olarak müebbet habis istemi ile yargılanırsınız "Character Kill". Hacker mesleği bir çok rolde yer alabilmektedir. Örneğin ; Banka soygunlarında Hacker olmadan hiç bir şekilde soygunun son aşamasına geçemezsiniz ve işleriniz tam fiyasko ile sonuçlanır. Vergi borçlarının ödeme zamanı geldiğinde "Haftalık olarak vergiler ödenmektedir." Güvendiğiniz Hacker'a ulaşarak bir miktar ücret karşılığı borçlarınızı sildirebilirsiniz, bu işlem "In Character" olarak yapılmaktadır. Son olarak belirtmek isteriz ki Hacker olmadan Merkez Bankası, Vezne, ATM soygunu yapılamaz.


42246



Kuyumcu Soygunu


Kuyumcu soygunu temel olarak Market ve Merkez Bankası arasında ortalama gelir sağlayan soygunlardan biridir. Bir market kadar basit ama bir Merkez Bankası kadar plan ve proje isteyen bir soygun türüdür, sebebi ise bu soygunda LSPD / LSSD memurlarının kapıda biteceğini ve antlaşmaya varabilmek için sizleri zorlayacağını bilmelisiniz ve tabi ki rehinenin sağlık durumunu da unutmamak gerekiyor. Kuyumcuyu soyarken Hacker ihtiyacınız olmasa da, çantanız olmadan soygunu başlatmanız mümkün değildir. Bu soygun için kişi sayınızın minimum 2 maksimum 4 olması gerekmektedir. Minimum 1 maksimum 2 rehine olabilir. Rehine sayısına göre güvenlik güçleri ile anlaşma yapabilirsiniz.

42247


Eczane & Yetenek


Eczanenin kullanım amacı Rol/Kaza sonucu fiziksel yara aldıysanız bu yaraları gidermek amacı ile kullanılan, ilaçların satın alındığı/temin edildiği yerdir. Fiziksel yara veya durumu öğrenmek için "F3" menüsünü kullanabilirsiniz. Eczanenin bulunduğu yer
"Pillbox Hill Medical Center" olarak bilinen "Hastahane", hasta kabul bölümünün solunda bulunan alana giderek "Ecza" dolabına erişebilir ve kremlere ulaşabilirsiniz. Karakteriniz topallıyor veya bazı sıkıntılar yaşıyorsa ilk yardım malzemelerini temin etmek zorundasınız aksi takdirde karakteriniz sürekli sekip ağır hareket eder ve silah kullanımınızı da olumsuz yönde etkileyebilir. Bunun yanı sıra yeteneklerin gelişmesi tamamen karakterinizin "In Character" de yaptığı araç sürüşü, serbest dalış, Gym spor salonunda spor yapması, silah kullanarak atış talimi ile gelişebilir.



42249


F3 Menü

42238




Kıyafetçi Menüsü

42241



EV SOYGUNU

Ev Soygunu yalnızca gece saatlerinde yapılabilir. Alet-Edavat dükkanından "South Side Strawberry / Carson Ave, Magemall" adı ile bilinen adrese giderek "Gelişmiş Maymuncuk" temin edebilir ve ev soygununu başlatabilirsiniz. Bazı evlerin odasında alttaki fotoğrafta görüldüğü gibi kasa ile karşılaşabilirsiniz ve bu kasalarda " Kombinasyonlu Kilit" bulunmaktadır, kilidi işlevsiz hale getirmek için "Gelişmiş Maymuncuk" kullanılmalıdır. Aynı zamanda %'lik "Progress Bar"' ile "Ev/Oda" içerisinde çıkartacağınız gürültüyü görebilir ve hareketlerinizi ayarlayabilirsiniz. Çıkarttığınız sesler çok yüksek olduğunda "Ev" sahibi "Non-Player Character" harekete geçer ve eline geçirdiği ilk eşya ile "Tabanca, Bıçak, Beyzbol Sopası, vb" üzerinize koşmaya başlar, bu durumda iki ihtimal var ya kaçarsınız ve ya kişiyi etkisiz hale getirir kaldığınız yerden soyguna devam edersiniz. Ve şunu da unutmayın ki her iki ihtimalde "911 Acil Yardım Sistemi" bu durumdan haberdar olacaktır ve dışarı çıktığınızda LSPD / LSSD birimlerinin sizi kapıda bekliyor olacağını bilmeniz gerekmektedir.


42248


 

Ekli dosyalar

  • odun biçme.png
    odun biçme.png
    2.6 MB · Görüntüleme: 2
  • magemall.jpg
    magemall.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 3
  • balta.jpg
    balta.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 2
  • Maden başlangıç.png
    Maden başlangıç.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 2
  • Esrar.png
    Esrar.png
    3.5 MB · Görüntüleme: 3
  • F3 ve Eczane.jpg
    F3 ve Eczane.jpg
    334.4 KB · Görüntüleme: 12
  • 1611890008599.png
    1611890008599.png
    3.3 MB · Görüntüleme: 2
  • 20210126225103_1.jpg
    20210126225103_1.jpg
    604 KB · Görüntüleme: 5
  • 1612004139463.png
    1612004139463.png
    19.3 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
Merhaba , konunuzu 24 saat içerisinde örnek konuya göre düzenleyiniz.

Sunucunuza ait 3 adet görsel ekleyiniz.
 
Aile ortamı,yeni yeni pırlanta insanlar abiler,kardeşler herşey. sizde bu insanları kazanmak isterseniz geleceğiniz tek yer olmalı. GX RP 2. ailem ? ❤
 
Kadın oyuncu olarak çok rahat ettiğim bir server. Çok güzel scriptler var. İlgili bir yönetim ekibi var. Fps sıkıntısı çektiğim bir bilgisayarım vardı, burada hiç sıkıntı yaşamıyorum. Kesinlikle çok mükemmel bir server ??
 
Anlayışlı ve tecrübeli yönetim ekibi, kaliteli scriptler, eğlenceli ve sürekli roller... bağımlı olabilirsiniz dikkat edin :)
 
Sunucuyu Adamimlayacaktım fakat sunucuda cidden destek ekibi falan baya çaba sarf ediyorlar hiç bir türde para beklentisi oldugunu düşünmüyorum bağış paketi falanda yok sunucuda p2win yok lafın kısası sunucu kaliteli girin işte iyi roller ADAMİM
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!