Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Fivemturk FIVEMTURK Güncelleme Notları 05.2022 Dev.

Sado

𝐅𝐈𝐕𝐄𝐌𝐓𝐔𝐑𝐊
Yönetici
Administrator
Katılım
4 yıl 4 ay 5 gün
Mesajlar
3,855
Web sitesi
sadicanozkaya.com.tr
Merhaba Değerli Forum Kullanıcıları,

Bugün bu konuda size forum üzerinde bir kaç gün önce yaptığımız ve halen daha eksikler çıktıkça giderdiğimiz güncelleme notlarımıza değineceğiz.

Öncelikle Bu güncellemeyi niye yaptık.

Sevgili arkadaşlar bu güncellemeyi yapmamızın sebebi önceliğimiz forum sunucumuzun ve forum sürümümüzün gerçekten çok eski olmasıydı.

Forum sürümümüzü son sürüme güncelleyip öncelikle çok güvenlikli forum adresimizi daha da güvenlikli hale getirdik.

Ardından 0 bir sunucuya yeni xenforo sürümünü kurup şuan ki forum adresimizi komple taşıma sağladık.

Forum adresimiz farkettiyseniz çok daha hızlı çalışmakta çünkü gereksiz ve kaldırılmış eklentilerden kalan kalıntılardan arındırıldı ve bembeyaz bir sayfa açtık. Forum adresimizde artık kullanılmayan gereksiz eklentiler olmayacak ve bu denli büyük bir forum adresimizin daha hızlı çalışması adına tüm çalışmalarımız bu yönde olacak.

Kaldırılan eklentiler ise şu şekilde: ''Dürtme sistemi , Davet Kodu sistemi, Profilime kim baktı sistemi, VIP tanımlanan kullanıcı adı değiştirme sistemi (manuel olarak yapılacak ileride tekrardan otomasyon gelecek.), ve bazı yönetim tarafından kullanılan eklentiler.

Foruma Eklediğimiz yeni eklentiler: Öncelikle eklediğimiz en yeni eklenti olan Yeni tema adresimiz, biliyoruz ki bir çoğumuz eski temamıza alıştı lakin yeni sürüm güncellemesi ile birlikte eski temamız çok eski kaldığından forumun arka planında sorunlara yol açtığı zaman zaman çökmeler ve hata kodları basan bir temaya sahiptik forum sürümünün güncellenmesi ile birlikte son sürüm bir temaya geçiş sağladık. Biliyoruz bu temaya alışma süreci zor olacak lakin zaman evrimleştikçe FivemTürk olarak da bu zamana ayar uydurmaya çalışıyoruz. Şuanda hali hazırdaki tema ayarlarınız ben tarafından eski tema gibi basit şekilde yapılandırıldı ve bu şekilde kalacak tema ayarlarına sağ tarafta bulunan dönen ayarlar tuşundan veya bildirim simgesinin yanından ulaşabilir bazı ayarlarınızı kendiniz değiştirebilirsiniz.

Eklentilere gelecek olursak Forum Adresimize SMS ve TC Kimlik onayı eklentisi getirildi lakin şuan aktif değil ayarlamaları yapıldıktan sonra bu eklentiler aktif hale getirilecek ve satış yapmak isteyen kullanıcılarımız Ticaret Merkezi adı altında konu açıp satış işlemi için gerekli olan SMS ve TC Kimlik onayını yapmak zorunda kılınacaktır. Tüm üyelerimiz ise SMS onayını yapmak zorunda kalacaktır. Forum adresimiz BTK Tarafından YER Sağlayıcı belgesine sahip olup tüm bilgileriniz BTK Tarafından talep edildiği taktirde paylaşılmak zorunludur. Herhangi bir dolandırıcılık durumunda BTK yer sağlayıcı belgesine sahip olduğumuzdan Yetkililer tarafından talep edilen bilgiler doğrultusunda üyenin Telefon numarası paylaşılabilir TC kimlik numaralarınız ben dahil herhangi bir yönetim üyesi görememektedir. IONCUBE ile şifrelenmiş şekilde database tarafında tutulur.

Forum adresimizi daha güvenli ve alış veriş yapmak isteyenler için daha uygun bir yer haline getirmeye çalışıyoruz ve bu yaptığımız sistemler bu yüzden yapılmaktadır anlayışınız için teşekkür ediyoruz.



FivemTurk.com ile her zaman daha iyiye..
 
DF
tüm forumlar birbirine benzemeye başladı :p
 
DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!