Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

DeHost.com.tr Müşteri Yorumları

gördüğüm ve test etme şansı yakaladığım çoğu hosting firmasından daha kaliteli bir şirket hala hizmet almaktayım bahsettiğiniz olayların hiçbirini yaşamadım, en ufak bir sıkıntıdada hemen yardımcı oluyorlar, almayı düşünen varsa tavsiye ederim.
 
DF
Açıckası Makinada 20 Kişiye Kadar Sorun Çıkmadı Anca 20+ Olduğunda Pingler Başladı Ancak İşine Önem Veren Bir Firma
 
DF
Hat kesintileri çok fazla oluyor ucuz fakat pişman oluyorsun adam beğenmezsen iade edicem diyor iade almak için gidiyorsun olmaz diyor hahaha
 
DF
Ryzen 9 makine satın almıştım makine performansından memnun kaldım. Limit vesaire o konuda sürekli olarak bilgilendirme yapıyorlar.
 
DF
//
 
DF
Son düzenleme:
//
 
DF
Son düzenleme:
Çok yazık bir durum...




Saldırı yapmaya çalışarak bir şeyler elde etmeye çalışılması .....
 
DF
Yaklaşık 6 aydır deHost ile çalışmaktayım hiçkimse memnun değil gibi gözüküyor fakat ben çok memnunum açıkcası ticketlara 2,3 saat arasında cevap veriyorlar. Aralarından bir tek b00tu tanıma şansım oldu kendisi çok iyi bir insan ve fiyatlarda gayet uygun ben kötü bir şey yaşamadım tavsiye ederim.
 
DF
deHostu baya öncedende tanımışlığım var. O zamanlar makineleri orta seviye birşeydi fakat şu dönem 1-2 kere kullanmışlığım oldu ve hiçbir sıkıntısı yoktu. Yeni başlayanlar için vds’e txt metini koyup gereken herşeyi a-z’ye kadar anlatmışlar ve gerekecek programları kuruyorlar. Bunun yanında fiyatları gayet uygun ve kullandığım 3 hafta içinde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ayrı etten WooV adlı projemize destek çıktıkları için çok teşekkürlerimi iletiyorum.
 
DF
Eskiden Kendileriyle Calismisligim Var Kendileri Gayet Basarili Bence Ben Kendileriyle Calisirken Memnundum.
 
DF
Bir kaç ay önce sunucu açtığımda ilk müşteri olarak bulunmuştum ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım bir çok hosta göre gayet ilgililer öneririm
 
DF
3 Adet sunucumuz için kullanıyoruz yaklaşık 1 yıldır kesintisiz hizmet alıyorum 2 sunucum +120 çekmişti fakat herhangi bi lag problemleri ile karşı karşıya kalmamıştım gerçekten kaliteli hizmet sunuyolar. öneririm.
 
DF
18 ram 10-12cpu civarı bir makine satın almıştım fakat hem makine durup dururken düşüyordu hemde 10 kişi girince aşırı laglanmalar oluyordu tavsiye etmiyorum.
 
DF
Merhabalar, dehost ile 7 aydır çalışıyorum ilk başlarda sorunlar yaşamıştım, arada sırada kesintiler yaşıyorduk bazen makinelerin donanımlarını değiştirdikleri için makinelere giriş yapamayıp sunucumuzu 3 - 4 gün bakıma sokabiliyorduk veya kesintilerden dolayı, ama sonrasında toparlandılar 7 ay öncede sponsor olarak tanışmıştım şuan da hem sponsor hem de reseller olarak hizmetlerini insanlara göstermekteyim DeHost başındaki Doğukan abiyi tanırım kendisi haksızlık yapacak birisi değil her host şirketinin bir yerden patlak vermesi olanaktır hala bir kaç problemleri var ama günden güne daha da düzeltiliyor ben hala işlerini iyi yaptıklarını ama düzeltmesi gereken bir sürü şeyin olduğunu düşünüyorum puanlama olarak belirtecek olursak özet ile şu şekilde belirtebiliriz

Teknik Destek : 8/10

Akış Düzen : 7/10

Hizmet [VDS - SECURITY] : 8/10

Bir kaç arkadaş fake yorum olarak görebilir, ben kendi sunucumda bile eleştiriye açık birisi olarak bir yandan ise gördüklerimi eleştirebilen birisiyimdir.
 
DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!