Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

DataFEX

KURUMSAL
Kurumsal Üye
Katılım
2 yıl 11 ay 27 gün
Mesajlar
29
1195288472.png

1049884887.png

3366357608.png

783207231.png

3079324318.png



3973424410.png

626453468.png



3484236239.png








1266218805.png

313021026.png

4104343933.png

4248895491.png
3726912653.png
 
DF

Ekli dosyalar

  • bilgi1.png
    bilgi1.png
    100.9 KB · Görüntüleme: 8
  • bilgi2.png
    bilgi2.png
    45.5 KB · Görüntüleme: 9
  • bilgi4.png
    bilgi4.png
    19.2 KB · Görüntüleme: 4
  • email.png
    email.png
    21.8 KB · Görüntüleme: 4
  • bilgi3.png
    bilgi3.png
    30.1 KB · Görüntüleme: 3
  • içerik1.png
    içerik1.png
    14.5 KB · Görüntüleme: 3
  • içerik2.png
    içerik2.png
    13.4 KB · Görüntüleme: 4
  • info.png
    info.png
    8.3 KB · Görüntüleme: 4
  • nedenbizara.png
    nedenbizara.png
    8 KB · Görüntüleme: 4
  • nedenbiz.png
    nedenbiz.png
    38.1 KB · Görüntüleme: 5
  • mersi.png
    mersi.png
    22.1 KB · Görüntüleme: 5
  • solnilgi.png
    solnilgi.png
    27.5 KB · Görüntüleme: 4
  • sağbilgi.png
    sağbilgi.png
    91.2 KB · Görüntüleme: 2
  • şirket.png
    şirket.png
    23 KB · Görüntüleme: 3
  • tercihedienler.png
    tercihedienler.png
    9.2 KB · Görüntüleme: 2
  • vergion.png
    vergion.png
    21.2 KB · Görüntüleme: 2
  • web.png
    web.png
    25.5 KB · Görüntüleme: 2
  • wp.png
    wp.png
    22.8 KB · Görüntüleme: 16
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hizmeti alalı 10 Günü geçti. Birçok bakım yapıldı vs. Ancak gayet memnunum. En çok ta Datafex Ekibinin anlık olarak 7/24 Destek vermesi çok başarılı gerçekten.
Güzel kampanyalar var. Fiyat Performans istiyorsanız Datafexi önerebilirim.
 
DF
1 yılı aşkın süredir Agora RP, Alesta RP, Otuken RP, Aspanda RP, Premium RP ve Otuken Z - Zombie sunucularımda i9 VDS, TS3, Paket ve Anticheat hizmeti alıyorum. Bu güne kadar sorun yaşamadık (1-2 kere veri merkezi taşıma sebebi ile kesinti olmuştu fakat kısa sürdü.). Gerek VDS, gerek yetkililerden aşırı derecede memnunum. DataFex adamdır. Net söylüyorum burayı takip eden diğer Çostingler çekemiyor ;)
 
DF
Uzun zamandır birlikte çalıştığım. Çalışmaktan keyif aldığım yer kesinlikle öneririm. Şunu hep söylemişimdir Sorunlar her zaman çıkar önemli olan sorunlarla uyumadan uğraşıp düzeltmektir. Bu ekip bunu iyi başarıyor. Lag gibi bir sorunla hiç karşılaşmadık akıcılık zirve. Network kendi ellerinde olduğu için ise anlık müdahaleller mükemmel.
 
DF
Yoğun ilginizden ötürü çok teşekkür ediyoruz.

Sunucularımız an itibari ile bu saatte 1818 kişiye ev sahipliği yapıyor, henüz yerlerimiz olmadı sizde aramıza katılın kaliteyi hissedin !

Firma Politikalarımız gereği memnuniyetsiz herhangi bir müşteriyi bırakmıyoruz ! Asla memnuniyet yüzünden giden & ayrılan bir müşterimiz olmadı.

1 Kere deneyen bir daha bırakamıyor başka yere gitme ihtiyacı duymuyor.

Unutmayın Sadece Ses ve Oyun Sunucusu sağlıyoruz.

KEY & Boost & BOT Tarzı satışlarımız bulunmamaktadır.

Key için = patreon.com/fivem

Herhangi bir sorunuz var ise konu altında cevaplamaktan mutluluk duyarız !!

İyi forumlar dileriz..
 
DF
Kampanya çok güzel olmuş bu denli kaliteli bir sistemi görür görmez Rey ekibi olarak satın aldık ve çok memnunuz. DataFEX her zaman ki gibi farkındalığını ortaya koymuş.
 
DF
İlgili ve cana yakın bir ekip, elinize emeğinize sağlık. Gerek koruması gerek sağladıkları hizmetler olsun kesinlikle tavsiye ederim.
 
DF
Ne zaman yazsam direk cevap veriyorlar bakımlar dışında vdslerde en ufak yavaşlık ve kesinti olmuyor verdiğiniz paranın karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz kesinlikle tavsiye ederim
 
DF
48963

Devam ediyoruz arkadaşlar Ramazan'a kadar her gün paylaşalım :D
 
DF
Son bir kaç gündür müşterilerimize bir takım problemler yaşattık an itibari ile tüm problemleri giderdik detaylı yazıyı aşağıda ki bilgilendirme mesajında bulabilirsiniz.

Değerli Müşterilerimiz, Bu akşam sularında gerçekleşen Kesinti anlık bizim müdahalemiz kaynaklıydı ve bunun önüne geçtiğimizi belirtiyoruz. Siber saldırıyı yapan şahıslar cihazlarımızı yormak adına ip spoofing methoduyla 8.000.000 farklı ip 'den istek göndererek bizim bunu işleme sürecimizi baltalamak istiyorlardı. Tünel sistemi ile bu ataklar bize gelmeden farklı bir noktada kesilmiş durumdadır. GtaV RP platformunun %85'i Datafex.com.tr bünyesinde barındığından ötürü sizin yaşadığınız bir sorunu diğer tüm sunucularımız maalesef ki yaşamaktadır. Bunu yapan kötü niyetli şahısların sizlere geçtiğimiz günlerde, veya ileri ki günlerde ulaşmasını bekleyiniz ki ulaşacaklardır, cevap dahi vermeyin. Kendilerini belli edeceklerdir. Kendiler hakkında suç duyurusunda bulundu en yakın zamanda adaletin yerini bulmasını umuyoruz. DataFex yönetimi olarak sizden cidden çok özür dileriz. Önceki hizmet aldığımız firmalarda da bu şekilde problem yaşadık. Olayların nasıl olduğunu bilen arkadaşlarımız var bilmeyen arkadaşlarımız var. Bir saldırı methodu denenmeden önce engellenemez. Son zamanlarda yaptıkları saldırılar bizi yıldırmak yerine ilerideki zor günlerimizi kolaylaştırdı, unutmayın. Yapılan güncellemelerden sonra hattımız tünelleme ile başka bir yerden geçtikten sonra (Çok güçlü network cihazları kullandık Juniper Mx 204 gibi) buraya geldiğinden ötürü 1-2 ms fark yaşayacaksınız. Kısa süreliğine 300 Mbit/s download 950 Mbit/s upload değerleriniz olacaktır. Bu size hiç bir problem çıkartmayacaktır. Bu bahsi geçen kişiler firmamız hakkında bir çok yerde "sahte" iftiralara giriştiler. Hepsi sonuçsuz kaldı. Bizi biz yapan değerli müşterilerimiz yani sizler hep arkamızda oldunuz. Bu sorunların üstesinden gelebileceğimize inancınız tamdı. Kendime güvenmezken bile sizin sayenizde problemleri çözüme kavuşturabildik. Güncel olarak gelen saldırıları başarıyla engellemiş olup şuan sunucularınızı açmamanız için hiç bir engel bulunmamaktadır.

Datafex yönetim
 
DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!