Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

AERP v1.0 | ? KAYITLAR AÇIK | Zorlu Ekonomi | Sosyal-RP Odaklı | Launcher | 3D SES | Tecrübeli Rol Adminleri | aerp.aydinesports.com

Mendoza

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
3 yıl 11 ay 27 gün
Mesajlar
11

logo.png



AERP'nin eşsiz dünyasına katılın!

Aydın Esports tarafından geliştirilen AERP'nin vatandaşlık başvuruları başladı.
Eğer siz de aramıza katılıp roleplay deneyimini sonuna kadar yaşamak istiyorsanız başvuru yapmanın tam zamanı!

Karakter başvurusu yapmak için Discord sunucumuzu ziyaret edebilir, gereken tüm detayları görüntüleyebilirsiniz. Discord sunucumuza bu adres üzerinden bağlanabilirsiniz:

Başvurusu kabul edilen kişilere Discord sunucumuz üzerinden yetki verilecektir ve bu kişiler AERP Launcher üzerinden sunucuya bağlanabilecektir.



Yüksek Performans
Dünyanın en performanslı işlemcisi olan Intel i9 9900K'ya sahip olan sunucumuzun, NVMe M2 SSD, 1000/1000Mbit Alt Yapı, DDoS Koruması ve Otomatik Yedek Sistemi gibi özellikleri sayesinde kesintisiz ve yüksek performanslı oyun deneyimini AERP'de yaşayacaksınız.

AERP Launcher
AERP için özel olarak geliştirilmiş olan AERP Launcher sayesinde işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebileceksiniz.
Aynı zamanda Güncellemeler bölümünden AERP'nin tüm güncellemelerini anlık olarak takip edebileceksiniz.


Zorlu Ekonomi
Özenle hazırlanmış, dengeli ekonomi sistemimiz sayesinde gerçekçi oyun deneyimini tadacaksınız.

Sosyal-RP Odaklı
Silah kullanımının ve suç oranının az olduğu AERP'de, sosyal rollere oldukça önem veriyoruz.

3D SES
TokoVOIP isimli uygulama sayesinde iletişimi TeamSpeak 3 üzerinden iletişim kurarak ses kalitesinde yüksek kaliteyi ve kesintisiz iletişimi sağlayabiliyoruz.

Gerçekçi Silah Sesleri
Gerçek silah seslerini kullanarak oluşturmuş olduğumuz eklentimiz sayesinde silah sesleri artık daha gerçekçi.

Devlet Sistemi
Los Santos halkı tarafından seçilecek olan Los Santos Valisi, beraberinde getireceği kişiler ile birlikte Los Santos'un düzenini sağlayacak. Devlet memurları, avukatlar ve hakimler sayesinde ağır suç işleyen kişiler, işledikleri suça göre yargılanacaklar.

Meslekler
AERP'de bulunan meslekler sayesinde para kazanabilir, hayalini kurduğunuz arabayı, evi ve daha birçok şeyi satın alabilirsiniz. Kim bilir, belki de çalışacağınız meslekte hayatınızın aşkını da bulursunuz...

Whitelist meslekler:
Pillbox Hastanesi / EMS
Maze Bank
Benny's Garage
Los Santos Polis Departmanı
Galaxy Nightclub
Malibu Club
Sky Taksi
Weazel News Haber Ajansı

Non-whitelist meslekler:
Oduncu
Madenci
Terzi
Kasap


(Yeni meslekler eklenecektir.)

Özelleştirilmiş Harita
Haritaya eklemiş olduğumuz özel mekanlar ve güncellemiş olduğumuz bölgeler sayesinde artık Los Santos'da yapılabilecek daha fazla etkinlik, zaman geçirebileceğiniz daha güzel yerler var.

Yenilenmiş, Son Nesil Etkileşim Menüsü
Kimlik, animasyonlar, taşıma menüsü ve kıyafet menüsünü içeren yeni etkileşim menüsü sayesinde en çok kullandığınız şeylere çok kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

60.jpg


Yenilenmiş, Son Nesil Araç Menüsü
Yenilenmiş yeni nesil araç menümüz içerisinden; motor aç/kapat, her kapıya özel aç/kapat, her cama özel aç/kapat, kaput aç/kapat, bagaj aç/kapat işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

1.jpg

2.jpg

3.jpg


Evcil Hayvan Sistemi
Evcil hayvan sistemi sayesinde evcil hayvan edinebilir, onunla yürüyüş yapıp, oyun oynayabilirsiniz. Ayrıca köpekleriniz sizi korumak için size sataşan ve etrafa ateş eden kişilere cesur bir şekilde saldırır!

10.jpg


Özel Konser Alanı
Sizin için tasarlanan konser alanında doyasıya eğlenebilirsiniz. Belirli aralıklarla düzenlenecek olan konser etkinliklerimize DJ ve şarkıcılar eşlik edecek. Her yerde hareket eden ışıklar ise gözlerinizi kamaştıracak!

16.png


Sedye Sistemi
Hastanede ve dışarıda hastaların dikkatlice taşınabilmesi için sedye sistemimiz hazır! Doktorlar ve hemşirelerimiz hastaneden aldığı sedyeyi ambulansa da yükleyebiliyor. Böylece olay yerinde hastayı sedyeye bindirip, tekrardan arabaya sokup, hastaneye güvenle dönebiliyorlar!

15.jpg

13.jpg

14.jpg


Yeni Benny's
Aracınızı tamir ettirmeye veya modifiye ettirmek için gittiğinizde yenilenen Benny's'ten ilham alacağınıza bahse varız!

22.jpg


Açık hava sineması
Sahilde bulunan açık hava sinemasında topluca film, dizi ve spor müsabakalarını izleyebilirsiniz!

11.jpg


Uzaktan Kumandalı Araba
Dilerseniz uzaktan kumandalı arabalarınızı yarıştırarak arkadaşlarınız ile iddiaya girebilirsiniz! Ayrıca küçük çocuklara hediye etmeyi de unutmayın. :)

12.jpg


Hız Sabitleme Sistemi
Şehrimize getirilen ve şehrimizde üretilen bütün araçlarda sürüş güvenliğini ve akıcılığını sağlamak amacıyla hız sabitleme sistemi yerlerini aldı!

Adliye
Suçlulara artık son! Suçuyla yargılanacak kişiler artık Beyaz Saray'ın yanında bulunan adliyede cezalandırılacak.

30.jpg


Üniversite
Polis, doktor, hemşire, pilot, bankacılık vb. mesleklerin eğitiminin alınması için mesleğe başvuran kişiler, Los Santos Üniversitesi'nde özel mesleki eğitim alacak.

25.jpg

26.jpg

29.jpg


Araçlar
Sizin için oyuna ek olarak getirilen egzotik ve gündelik araçlarımız mevcut! İthal edilen polis ve hastane araçları dışında, yarış etkinliklerinde ve araba müsabakalarında sergilenecek bir çok aracımız, sizin onları izlemenizi bekliyor.

9.jpg


Discord Entegreli Kayıt Sistemi
Discord üzerinden kayıt edildiğiniz taktirde AERP'ye direkt olarak erişebileceksiniz.

Geliştirilmiş Ev Sistemi
AERP'de yaklaşık 300'ü aşkın sayıda ev bulunuyor. Haritada bulunan IKEA üzerinden 100'den fazla eşyayı satın alabilirsiniz ve evinizi kendinize en uygun şekilde döşeyebilirsiniz. Kolay ve anlaşılabilir bir şekilde dizayn edilmiş ev yönetim paneli sayesinde mobilyalarınızı düzenleyebilir ve evinize arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz.

19.jpg


Telefon
Twitter ve Dark Chat uygulamaları sayesinde kolayca Los Santos halkı ile iletişim sağlayabilir, Sarı Sayfalar uygulaması sayesinde de alışveriş işlemlerinizi hızlıca gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Maze Bank uygulaması üzerinden ATM'ye gitmeden para transferi yapabilir, Faturalar uygulaması üzerinden de faturalarınızı ödeyebilirsiniz.

Animasyonlar
Geliştirilmiş animasyon panelimiz sayesinde animasyonları çok daha kolay bir şekilde bulabilir ve kullanabilirsiniz. Karşılıklı animasyonlar sayesinde de bir oyuncu ile karşılıklı olarak animasyon kullanabilirsiniz.

Araç Kiralama Sistemi
Galerinin yan sokağında bulunan araç kiralama şirketi, size araç kiralama hizmeti sunmaktadır. Ayrıca aynı acentada bir de sigorta şirketi bulunmaktır. Kiraladığınız arabayı sigortalatabilirsiniz. Böylece kaza yaptığınızda araç hasar karşılama masrafı ödemekten kurtulursunuz, sizin yerinize sigorta şirketi ödeme yapar.

Karpuz ve Üzüm İthalatı
Ek meslek olarak karpuz toplayarak bunları yerli halka satabilirsiniz. Böylece ufak bir ek gelir sağlamış olursunuz. Bunun dışında, üzüm toplayarak ve bu üzümleri işleyerek şarap üretip satabilirsiniz!

Galeri
AERP'nin büyüleyici dünyasından bazı anları aşağıdan görüntüleyebilirsiniz.

50.jpg


Daha fazla bilgi için adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
DF
Son düzenleme:
Sunucu gerçekten de çok gelişmiş bir sunucuya benziyor, başvurumu gerçekleştirirken yöneticilerine birkaç soru sormam gerekti, çok hızlı bir şekilde geri dönüş sağladılar ve sorumu oldukça güzel cevapladılar. Başvurumu gerçekleştirdim ve heyecanla sonuçlanmasını bekliyorum...
 
DF
Sunucu gerçekten de çok gelişmiş bir sunucuya benziyor, başvurumu gerçekleştirirken yöneticilerine birkaç soru sormam gerekti, çok hızlı bir şekilde geri dönüş sağladılar ve sorumu oldukça güzel cevapladılar. Başvurumu gerçekleştirdim ve heyecanla sonuçlanmasını bekliyorum...
Başvurunu 4 5 güne kabul ederler
 
DF
Son düzenleme:
Bu sunucu ileride tutacak benden söylemesi. Önden yerinizi almayı unutmayınız...
Sunucu gerçekten de çok gelişmiş bir sunucuya benziyor, başvurumu gerçekleştirirken yöneticilerine birkaç soru sormam gerekti, çok hızlı bir şekilde geri dönüş sağladılar ve sorumu oldukça güzel cevapladılar. Başvurumu gerçekleştirdim ve heyecanla sonuçlanmasını bekliyorum...
foruma yeni kayıt oldum ve direkt bu serveri gördüm, güzele benziyo başvuracağım galiba
Yorumlarınız için teşekkür ederiz arkadaşlar, beğenmenize sevindik ^-^
 
DF
Sunucuya girdim launcher tasarımları çok hoş ekonomiyi de gerçekten güzel yapmışlar öyle herkes girip para kasıp araba alamıyor
 
DF
Sunucuda oynama ve yetkilileri tanıma fırsatı yakaladım. Kendileri diline önem veren, rol bilgisi gayet iyi ve bunun yanı sıra ilgiliyi elden bırakmayan bir ekip, ben buradayım. İyi forumlar, denemekten zarar gelmez. -w0wglarfist.
 
DF
Sunucuda oynama ve yetkilileri tanıma fırsatı yakaladım. Kendileri diline önem veren, rol bilgisi gayet iyi ve bunun yanı sıra ilgiliyi elden bırakmayan bir ekip, ben buradayım. İyi forumlar, denemekten zarar gelmez. -w0wglarfist.
Desteğin için çok teşekkür ederiz, her zaman elimizden gelenin en iyisini yapacağız. :) Sizin gibi bir oyuncuya sahip olmak da bizim için bir şereftir.
 
DF
adamlar çalışıyo :D Dün 1 günde 10-11 tane güncelleme getirdiler. gece 4de admin hala script kodluyordu ve o kadar işin arasında biz yazınca anında dönüyorlar. adminler de çok iyi çalışıyor
 
DF
AERP, v1.0 sürümüne geçmiştir ve yenilikler konuda belirtilmiş. Konu günceldir, yenilikler içeren sunucu detaylarını bu başlıkta inceleyebilirsiniz.
 
DF
Selamlar,
v1.0 sürümü güncellemeleri ve öncesinde serverda olan birisiyim. Öncelikle tüm yönetim ekibini tebrik ediyorum, fazlasıyla ilgili ve saygılılar. Yöneticilere özelden yazmama rağmen tüm yoğunluklarının arasında sabaha karşı dahi olsa sorularımı hiç cevapsız bırakmadılar.
Diğer bir yandan servera gelirsek gerçekten çok güzel. Deneyimlemiş, içeride bir çok şeyi görmüş birisi olarak söylüyorum ki çok emek verilmiş, girdiğiniz andan itibaren kalite kokusunu aldığınız bir server. Yenilikler ve rol dönebilmesi için tanınan olanaklar fazlasıyla var.
Bu server gün ve gün çok iyi yerlere gelecektir, inanıyorum ve destekliyorum. Herkesin ellerine sağlık.
Kaliteli bir server arayan, güzel bir RP isteyenler için burası tam yeri diyorum. ??
 
DF
Selamlar,
v1.0 sürümü güncellemeleri ve öncesinde serverda olan birisiyim. Öncelikle tüm yönetim ekibini tebrik ediyorum, fazlasıyla ilgili ve saygılılar. Yöneticilere özelden yazmama rağmen tüm yoğunluklarının arasında sabaha karşı dahi olsa sorularımı hiç cevapsız bırakmadılar.
Diğer bir yandan servera gelirsek gerçekten çok güzel. Deneyimlemiş, içeride bir çok şeyi görmüş birisi olarak söylüyorum ki çok emek verilmiş, girdiğiniz andan itibaren kalite kokusunu aldığınız bir server. Yenilikler ve rol dönebilmesi için tanınan olanaklar fazlasıyla var.
Bu server gün ve gün çok iyi yerlere gelecektir, inanıyorum ve destekliyorum. Herkesin ellerine sağlık.
Kaliteli bir server arayan, güzel bir RP isteyenler için burası tam yeri diyorum. ??
Merhaba,
Öncelikle uzun bir süredir sunucumuzun bir oyuncusu olduğun ve bizi desteklediğin için teşekkür ederiz.
Sen ve senin gibi oyuncularımız sayesinde AERP, gün geçtikçe gelişiyor.
Bizlerle birlikte olduğun için çok teşekkür ederiz :)
 
DF
Selamlar,
v1.0 sürümü güncellemeleri ve öncesinde serverda olan birisiyim. Öncelikle tüm yönetim ekibini tebrik ediyorum, fazlasıyla ilgili ve saygılılar. Yöneticilere özelden yazmama rağmen tüm yoğunluklarının arasında sabaha karşı dahi olsa sorularımı hiç cevapsız bırakmadılar.
Diğer bir yandan servera gelirsek gerçekten çok güzel. Deneyimlemiş, içeride bir çok şeyi görmüş birisi olarak söylüyorum ki çok emek verilmiş, girdiğiniz andan itibaren kalite kokusunu aldığınız bir server. Yenilikler ve rol dönebilmesi için tanınan olanaklar fazlasıyla var.
Bu server gün ve gün çok iyi yerlere gelecektir, inanıyorum ve destekliyorum. Herkesin ellerine sağlık.
Kaliteli bir server arayan, güzel bir RP isteyenler için burası tam yeri diyorum. ??
Değerli yorumun için çok teşekkür ederiz dostum, seni aramızda görmekten çok mutluyuz.
 
DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!