Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Senden Değiliz Bağımlı Ephesus

Aynen canım dostum benim tam olarak anlattığın gibi bunlar insanların yaptığı emekleri çalıp daha sonra bundan haz alıp gelip birde kendisi gibi miğdesiz ve omurgasız insanları savunmayı huy edinmişler ben eminimki şuan menfaat ilişkileri var çünkü zamanında iş yaptıklarını duymuştum bizde dünkü çocuk değiliz 2017 yılından beri bu piyasadayız kimin ne olduğunu az çok biliyoruz kimse aptal değil fakat sen kalkıp bir insana güvenip iş kapısı açıyorsan sunucularını emanet ediyorsan ve o yediği kaba pisliyorsa bunun uzaktan yakından hiç bir şekilde savunması yoktur kimse gelip bana bu adamı savunmasın bana ne iletişimden ne de konuyu farklı yerlere çekerek laf salatası yapmasın adamın yaptığı belli bariz açık ve ortada bu çocuğu savunanlar bu çocuk gibi omurgasız insanlardır.
Güven gibi hususlarda söz sahibi olmadığını ve olamayacağını hala anlayamadın. Seninle aramızda güvenden çok daha kıymetli ve önemli prensiplerimiz vardı, abi kardeş ilişkisi vardı. Sen hepsini birer birer kırdın attın, alaşağı ettin.
Üstelik bu alaşağı etmeler, Imperial zamanı senin paketini çaldığı için 1 yıllık mazime rağmen sildiğim Aquar1us'u, ONUN COAST'A VURDUĞUNU ÖĞRENDİĞİN GÜN yanına almanla da başlamadı. Şimdi gelmiş bana güvenden mi bahsediyorsun?

Yaptığın yanlışlardan, değerlendirmeden ve düşünmeden yapılan o büyük yanlışlardan sonra ancak ben o güvene hakaret, emanete hıyanet ettim. Ettim, arkasındayım abicim.
Bu müptezhel yakıştırması yaptığın adam senin hatrın için dersini bile saldı lan vakti varken vizeye gitmedi senin sunucunu ayağa kaldırabilmek için.

Sen ise, yanındaki bazı muhtelif kafasızlar ve bu yanına aldığın Aqu lavuğuyla beraber para ve oyuncu kazandıran bir rol ortamını, sadece para kazandıran bir rol ortamına çevirmek için bu piyasada "ağa, yapılmaz aha" denilen her şeyi yaptınız. RP ile PR'ı karıştırdınız. Ben tüm bunlara senin hayrını istediğimden göz yummayıp karşı çıkınca kötü adam ben oldum. Ama dayandım, dedim abindir, sesini çıkar ama işine taş koyma...

Kaybettiğiniz adam sayısı arşa çıkınca baktım Coast rol ve stabilite bakımından adam olmayacak, gittim SENİN KAYBETTİĞİN bir avuç oyuncuyla sunucu açmaya karar verdim ve bunu adam gibi gelip sana söyledim. Emeklerimin coast'ta devam edeceğini de temin ettim.
Sen ne yaptın? Komplekse girdin. Oyuncu kaybetmekten korktuğunu söyleyerek kompleksini gizlemeye çalıştın. Kovdun beni yanından. Abi abi takılıyosun, ama kardeşinin iki kuruşluk işine saygı duymayı becerememiş adamsın sen. Omurgadan mı bahsediyosun?
Benim iki gün sonra varlığını unutacağım 2-3 ekibin derdine düşüp "bunlar sana gelecek ondan sen sunucu açamazsın hak yersin" dedin bana sen. Neyin midesinden bahsediyosun?

Tonla tolerans, tonla eziklenme, çekilen tonla zorbalık, tonla geride tutulma, onca beşeri prangadan, gösterilen onca tevazüden sonra dedim ki
"la s*kerler". Ayrıldım yanından. Gittim o ekiple açmaya başladığım sunucuyla ilgilendim.

Baktım sabahın esselatında ben aranıyorum. Uğur abiden mesajlar var. O ne alaka? Yollarımızı ayırmadık mı? Mesajlar ne?
helalolsun.png
Uğur bey kalkmış hesap soruyor. Sorsun sormasına da benim çekmediğim oyuncunun hesabını nasıl ben vereyim?
Ki; daha sonra MRPD'nin sunucuma hiç giriş yapmadığı da söz konusu ekibin high command'indeki şahıslardan birince de tescillenmiş, tarafımca anlaşılmıştır.

Bu boş muhabbeti görüp yanıt yazmayınca baktım gene aranıyorum. 9 kişilik DM. Girdim herkes bana sövüyor. Hakaretler havada. Tüm hengamenin ortasında bulduğum ilk fırsatta yapıştırdım:
"-Benim bilgim dahilinde değil. Ekibin geri kalanına sorarım. Adamları ben çekmedim, senin kaybettiğin oyuncunun hesabını sana nasıl ben vereyim üstelik adamın gelişi bilgim dahilinde değilken" dedim.

Çıktım sesten. Baktım benim hakkımda biriktirdiğiniz tüm kozları oynuyorsunuz. "Efe senin paketini çaldı" diye eser abiye gidiyorsunuz...
'Çalmış' lafı kooooskoca bir palavra olsa da, bambaşka amaçlar için de olsa paketi izinsiz yerinden oynattığım ve senelerin profesyonelliğini 1 dakikada hiç ettiğim gerçeğini yadsıyamam ve bu hatamdan ötürü de gerekli tüm mercilerden özür dilendi.

Baktım kozlar oynanıyor, başladım ben kendi kozlarımı oynamaya...
SQL, Webhooklar, kullandığınız leak scriptler, kullandığınız leak mapler, global banlist kullandığı için resource/key ban'a tabi olan scriptleriniz vb. herşey hakkında heryere kartlarımı oynadım.

Elimde oltayla. Denizin ortasında. Tekneden. Anydesk'le.
Uğur bey burada altını çizmeye çalıştığım şey 1) beni ben istediğim sürece yorarsın, 2) oyuncu anksiyetesinden benden öte (!) kafayı bozduğun net.

İddia ettiğin gibi ne yazık ki elim ayağım titremese de; bana bir yanlışı olmamış, bu gerilimden etkilenecek coast'taki tüm kardeşlerim için içim cız etti epey.
Ama ortada bir avuç oyuncunun derdine düşüp emeğime saygı duymamakla yetinmemiş, mazimizi silmiş, bana yol vermeyi kendine çok görmüş, sonrasında yalan dolanla üstüme oynayan bir orta yaş krizi mağduruyla karşı karşıyayım. O yüzden:
SQL de sildim, onu da yaptım bunu da yaptım. Çocuk gibi, içim rahata varana kadar kırıp döktüm. Arada coast'tan bende hatrı olanlar kaynasa da seni çıldırtana kadar nereden vurabileceksem neren kolayıma geldiyse oradan vurdum sana.
Çünkü sen kırk türlü manipülasyon, gaza gelme, gaza getirme, yalan, karalama ile beni 1 saatte hiç olmak istemediğim bir konuma getirdin. Beni kimse istemediğim bişeye zorlayamaz.
Günlerdir, benim bilgim olmadan çektiğin görüntülerimin elinde olduğunu iddia ederek beni özel hayatımdan görüntülerle tehdit etmekle, ailemi aramakla meşgulsün. Sen mi konuşuyosun lan?

Beni yaralamakla ve öldürmekle tehdit eden sayısız kişiyi bana arattığında da konuşuyordun, halen daha konuşuyorsun. Hepsine canlı konum gönderdim. Süresi bittiğinde de tazeledim. ÜÇ GÜN BOYUNCA.

Güzel abicim ben yanımda sadece 10 kişiyle, yadsınmayacak da bi süre için, FiveM piyasasında tagcılığı bitirdim. Beni kimler aradı, kimler karaladı, kimler kapıma kadar geldi, kimler arkadaşlarımı takip etti onları denedi, kimler bana dibime kadar gelip el sürmeye kalktı şu fivem piyasası yüzünden.
Ondan seni napim ben da napim abi napim?

Ben de, tıpkı tagcılığı bitirirken yaptığım gibi eğlenceyi bırakıp sırtımı biyere yasladım; polise gittim. Detayına girmeyecek olsam da;
beni HALEN arayan o şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldığını, takiplerin sürdüğünü, yediğim küfürlere kadar da incesine girdiğimi belirteyim.

Seninle alakalı bi hukuki süreç polis molis ifade falan yok benim seninle sürecim buradan gider biyere giderse abicim.
Seninle ilgili herhangi bi şikayet edilse edilse anca maliyeye edilir; e vergisiz kazançtan tüm piyasayı yakmak gerekir o zaman, o da olmaz, asla yapılmayacak şey.
Biz en iyisi burada terimiz soğuyana kadar yerimizde sayalım.

MIXAS'a omurgasız vb. demek, bana "mal" ya da "müptezhel" demekten 10 kat daha g*t ister.
Kendisiyle bırak menfaat ilişkisini, aramızdaki (kaybettiğim) büyük iddiadan beridir birbirimizle iletişimimiz bile yok. Ne saçmalıyon? :D

Benim aksine hakikaten kimseye yamuğu olmamış adamlara bile caz yapacak kadar ne ara bozdun sen be? Kendine bi ayar çekmeni öneririm.
Aylardır önerdiğim gibi...



Bak, yazdıklarımı bir daha oku. Kendine, emeğine, işine, işinin iş modeline, ticaretine, etrafındakilere, oyuncularına, kazancına, ortaklarına, beraber yol yürüdüklerine saygın yok anladık ama 4 yılın hukuğuna saygın olsun biraz ve aqunun aksine imanlı ol; OKU! BİR DAHA OKU!

Artık bu forumda gerekirse ağzımda sigara elimde benzin tabancası GIF'imi atar (cidden var :DAs.DA:Sd.ASd) psikopat taklidi yaparım ama bu drama safsatasına yorum yapmayı bu saatten itibaren bırakıyorum. Bırak "müptezhel"i, isteyen bana "torbacı" desin, istifini bozanı tüm 5m s*ksin abicim.


Sadece pislik yiyebildiğim kaba, istersem tüm gün yediğimi s*çarım.
Kabahatin kendisi ve temizlik sorumluluğu, kabı temizlemeyen ev sahiplerine aittir.
Herkese iyi forumlar.
 
Mehmet'i çok uzun zamandır tanıyorum ilk başlarda kendisiyle işlerimizde oldu ne bi para mevzusunda nede bir leak durumuyla karşılaşmadım. Mehmetin çalmasına gerek bi durum olduğunu düşünmüyorum kod bilgisinin sağlam olduğunu biliyorum. Ot içtiğini idda ediyorsunuz bilmiyorum nekadar doğru şahsen ben inanmiyorum fakat MIXAS MIXAS 'ın dediği gibi alakası yok konuyla leak paket silme gibi ss'lerle konu açsanız çok daha güzel olabilirdi asıl konuya odaklanabilirdik. ( 2 Tarafıda savunmuyorum.)
 
Mehmet'i çok uzun zamandır tanıyorum ilk başlarda kendisiyle işlerimizde oldu ne bi para mevzusunda nede bir leak durumuyla karşılaşmadım. Mehmetin çalmasına gerek bi durum olduğunu düşünmüyorum kod bilgisinin sağlam olduğunu biliyorum. Ot içtiğini idda ediyorsunuz bilmiyorum nekadar doğru şahsen ben inanmiyorum fakat MIXAS MIXAS 'ın dediği gibi alakası yok konuyla leak paket silme gibi ss'lerle konu açsanız çok daha güzel olabilirdi asıl konuya odaklanabilirdik. ( 2 Tarafıda savunmuyorum.)
Paket "çalma" söz konusu lakin çalınan paket onlara ait bile değil. Kısacası SİYAHADAM'a ait bir paketi izinsiz almıştım; bu hususta kendisine öttüler o kadar.

coast'ın da sql'ini gittim sildim inkar eden yok mk
 
Olum yıllar sonra gelip, burda insanlara sen platformu geri düşürüyorsun diyebilme hakkı sana nerden geliyor? Yurt dışında tek 1 ürünün var, bunu iyi değerlendir. Git sunuculara saldır, sonra 'korumaya ihtiyacınız var mı?' diye yaz. Ki genelde saldırıları çözmek basit ama çoğu uğraşmak istemediği için senin gibi köyde yumurta toplayan çocuğa düşüyorlar. Globalde tek bir ürünün var, fazlası yok. 2020 değil, 2019'dan beri piyasadayım ve herkesin ne olduğunu ben çok iyi biliyorum. O yüzden küçük görme huylarınızdan vazgeçin ki konularda denk gelmeyelim.
Platformda çıkarttığım 1 ürün vardı ve bu ürün senden 4x pahalı olmasına rağmen senden daha fazla satan bir üründü ve ben uğraştığım sürece platformda #1 olmaya devam ederdi fakat sektör değiştirdim. Platformu geri düşürenler bu tarz saçma salak konular açanlar ve senin gibi her konu hk bilgisi olduğunu sanıp hiç bir şey hk bilgisi olmayanlar. Herkes işine baksa herkes çok güzel paralar kazanacak ve daha konforlu bir yaşam sürecek. Fakat sizler sidik yarıştırmaya devam ederek sıkıştığınız o küçük kapasitelerde yaşamaya devam edeceksiniz. [Bu platform hakkında yorum yapabilecek en son insanlardan birisin]

part 2
Ugie Ugie seni tanımam etmem ters düşme gibi bir niyetimde yok, bundan 1-2 ay sonra yazdığım mesajları tekrar okursan zaten üzerinde durduğum konunun bahsedilen kişiyi savunmak değilde kendini ifade edemediğini anlatmaya çalışmam olduğunu anlayabilirsin. Bu adam ne içerse içsin bu diğer insanları bağlamıyor. Sen eğer bir mağduriyet yaşadıysan bunu daha güzel bir şekilde ifade et ve kanıtlarınla bunu destekle. Bu sayede bu konuyu okuyan diğer insanlar o kişiye güvenip güvenmemek arasında karar verebilsin.

dip not : insanlarla sidik yarıştırmak yerine güzel dostluklar edinin ve hep birlikte daha güzel paralar kazanıp daha büyük projeler yapın
 
Platformda çıkarttığım 1 ürün vardı ve bu ürün senden 4x pahalı olmasına rağmen senden daha fazla satan bir üründü ve ben uğraştığım sürece platformda #1 olmaya devam ederdi fakat sektör değiştirdim. Platformu geri düşürenler bu tarz saçma salak konular açanlar ve senin gibi her konu hk bilgisi olduğunu sanıp hiç bir şey hk bilgisi olmayanlar. Herkes işine baksa herkes çok güzel paralar kazanacak ve daha konforlu bir yaşam sürecek. Fakat sizler sidik yarıştırmaya devam ederek sıkıştığınız o küçük kapasitelerde yaşamaya devam edeceksiniz. [Bu platform hakkında yorum yapabilecek en son insanlardan birisin]

part 2
Ugie Ugie seni tanımam etmem ters düşme gibi bir niyetimde yok, bundan 1-2 ay sonra yazdığım mesajları tekrar okursan zaten üzerinde durduğum konunun bahsedilen kişiyi savunmak değilde kendini ifade edemediğini anlatmaya çalışmam olduğunu anlayabilirsin. Bu adam ne içerse içsin bu diğer insanları bağlamıyor. Sen eğer bir mağduriyet yaşadıysan bunu daha güzel bir şekilde ifade et ve kanıtlarınla bunu destekle. Bu sayede bu konuyu okuyan diğer insanlar o kişiye güvenip güvenmemek arasında karar verebilsin.

dip not : insanlarla sidik yarıştırmak yerine güzel dostluklar edinin ve hep birlikte daha güzel paralar kazanıp daha büyük projeler yapın
adam konuştu
 
Platformda çıkarttığım 1 ürün vardı ve bu ürün senden 4x pahalı olmasına rağmen senden daha fazla satan bir üründü ve ben uğraştığım sürece platformda #1 olmaya devam ederdi fakat sektör değiştirdim. Platformu geri düşürenler bu tarz saçma salak konular açanlar ve senin gibi her konu hk bilgisi olduğunu sanıp hiç bir şey hk bilgisi olmayanlar. Herkes işine baksa herkes çok güzel paralar kazanacak ve daha konforlu bir yaşam sürecek. Fakat sizler sidik yarıştırmaya devam ederek sıkıştığınız o küçük kapasitelerde yaşamaya devam edeceksiniz. [Bu platform hakkında yorum yapabilecek en son insanlardan birisin]

part 2
Ugie Ugie seni tanımam etmem ters düşme gibi bir niyetimde yok, bundan 1-2 ay sonra yazdığım mesajları tekrar okursan zaten üzerinde durduğum konunun bahsedilen kişiyi savunmak değilde kendini ifade edemediğini anlatmaya çalışmam olduğunu anlayabilirsin. Bu adam ne içerse içsin bu diğer insanları bağlamıyor. Sen eğer bir mağduriyet yaşadıysan bunu daha güzel bir şekilde ifade et ve kanıtlarınla bunu destekle. Bu sayede bu konuyu okuyan diğer insanlar o kişiye güvenip güvenmemek arasında karar verebilsin.

dip not : insanlarla sidik yarıştırmak yerine güzel dostluklar edinin ve hep birlikte daha güzel paralar kazanıp daha büyük projeler yapın
Harika bir karar almışsın, çünkü sadece Lua biliyorsan bu platformda çok ileri gidemezsin. Aklında sorular varsa, özelden ya da sunucularım üzerinden bana ulaşabilirsin. Ne konuda olursa olsun, tartışabiliriz. Ama kodlarımı çözemediğin durumda, daha önce yaptığın gibi bir şeyler yapman gerekebilir (testis), anladın sen onu. Bu konuda fazla detaya girmeye gerek yok, istediğin zaman özelden yazabilirsin. En azından insanlara saldırıp para peşine düşecek kadar alçalmadım, yüzsüzlük yapmıyorum.
 
Harika bir karar almışsın, çünkü sadece Lua biliyorsan bu platformda çok ileri gidemezsin. Aklında sorular varsa, özelden ya da sunucularım üzerinden bana ulaşabilirsin. Ne konuda olursa olsun, tartışabiliriz. Ama kodlarımı çözemediğin durumda, daha önce yaptığın gibi bir şeyler yapman gerekebilir (testis), anladın sen onu. Bu konuda fazla detaya girmeye gerek yok, istediğin zaman özelden yazabilirsin. En azından insanlara saldırıp para peşine düşecek kadar alçalmadım, yüzsüzlük yapmıyorum.
yoruma bakarım yorum mu diye, sonra yazana bakarım fındık kadar beyni var mı diye..
 
Konunun içeriği ney vurmak istediği etki ne ben anlamadım. Paketimizi çaldı çünkü keş , şu zararı verdi çünkü uyuşturucu içiyor. Sadece belirli bir kitleyi nefrete yönelik dayatmış olman komikmiş. Neyse ki ne ephesusu ne bu konunu sahibini tanıyorum. Sizinle ilgili hatırladığım tek şey bir kere sunucunuz da sese girmiştim onda da ephesusu galeriyi sattım artık yap adamlar bekliyor parayı alayım gibisinden baskı kurduğunu hatırlıyorum garipmiş açılan konu
 
Değerli cevaplarınız için teşekkür ederim ben hiç bir zaman yanımda duran kardeşlerimi ne yarı yolda bıraktım ne de saçlarının teline zarar geldiğinde arkalarında durmamazlık yaptım ephesus benim en sevdiğim en güvendiğim insanlardan biriydi tekrar söylüyorum kendisine haftalık 1000 tlye arabalara yazılım atan motorlarına kadar inen yaptığı işin çok daha üstünde paraları hakettiği ve haksızlık yapıldığı için teklifte bulundum gel yanıma burada benim yanımda ol beraber yürüyelim dedim kırmadı geldi iş kapısı açtım sayemde tanındı beraber iş yaptık sayemizde ekmek yedi ve finalde yediği kaba sıçtı bakın herkes 2.şansı hak eder diyerek ben kimlerin yaptıklarını görmezden geldim bana bukadar yaptığı yanlıştan sonra hatasını bile kabul etmedi ve daha fazla zarar vermeye çalıştı o yaptıkça yaptı bende konuyu buraya taşımaya karar verdim kendisini kimlerin arayıp tehdit ettiğini bilemem çünkü her telefonla arayana atar yapıp ben şuranın sefiriyim benim taşşağım büyük diye sidik yarışına girdiği ve inatlaştığı için haliyle telefon konuşmaları 2li münakaşaya dönebiliyor gayet doğal gayet net bikere sen abim dediğin adamı yarı yolda bırakan sunucu açıp aktif oyuncularını çeken bir adamsın böyle kardeşlik olmaz olsun karşılığında bir tepki aldığın için o tepkiye karşı gidip daha fazla zarar verme peşine düşüp kendini daha da yerin dibine indirdin ben sana düzgünde konuştum olmadı kavga da ettik olmadı bana gelip dedinki abi ben sunucu açıcam şunla bunla ortak olucam proje yapıcam bende dedimki yap kardeşim yolun açık olsun benim oyuncularımı çekmediğin sürece sorun yok ne istiyorsan yapabilirsin.. fakat bi gece bi kalkıyorum tüm aktif oyuncularımı vesaire toplamışsın ve bu boku sunucu açacağın insanların üstüne atıyorsun onların da adını lekeliyorsun benim senle kanlı bıçaklı olmak gibi bir niyetim hiçbir zaman olmadı sen zarar verdikçe daha çok verdin durmadın hep kendini haklı gördün etik ilişkiler ile menfaat ilişkisi arasındaki o ince çizgiyi kaçırdın keza ben aktif olarak çektiğin tüm oyunculara sizi kim çekti diye sorduğumda hepsi parmağı ile seni işaret etti bizimle ephesus konuştu o çağırdı demesine rağmen sen yalan atıp sunucu açacağın insanların üzerine attın her şekilde boku onlarında adını lekeledin yetmedi bizim ile aran bozulduğu için eserin paketini çalıp aktif olan sunucumuzun vdsine indirdin ki amacın aramızı bozmaktı biz bunu kardeşim bizim bu işle ilgimiz yok yarın bigün kulağına böyle birşey gelir bak ephesus şuan iyi bir kafada değil mental olarak sağlıklı düşünemiyor bize zarar vermek için bunu yapabilir al kardeşim sen paketini buradan yok et bizimle bir ilişkisi kalmasın bu olayın dedik diye gittin pakete daha önceden attığın backdoorlar sayesinde paketi ve sql i silip ardıdan paketi leake çıkardın çıkardığın paket nation'un lisanslı ve ücreti ödenmiş bir paketti dekontlarına kadar herşeyi duruyor zaten aktif olarak kendileri ile çalıştığımızı da çok iyi biliyorsun. yani kısacası bana zarar verebileceğin hiç bir durum yok ben gayet şeffaf ve netim kime ne söz verdiysem arkasındayım senin gibi sözler verip yeminler edip yediğim boktan sonra millete boku atmıyorum bu yüzden içim çok rahat ben çok düşündüm sana biryerde haksızlık yaptım mı acaba diye ama en başlarda sen bunu düşünmeye bile fırsat vermeden hergün farklı bir darbe atmaya çalıştın bunların sebebininde kafanın yerinde olmamasının vs vs kullandığın maddeden olduğunu farkındayım bu yüzden bunu burada belirttim kesinlikle yanlış anlaşılma olmasın sana zarar verme gibi bi planım olsa çoktan yapardım evlerimiz okadarda uzak değil ben sadece bu mental ve kafa yapısındaki birinin bu platformda ekmek yemesini istemiyorum. Bana can ciğer abim dediği adama bunu yapan başkalarına kim bilir neler yapar raviwenin söylediklerine gelecek isek evet parası ödenen bir hizmeti vermek zorundayım nasıl parasını ödeyip ac satın alıyorsan ve bu adamın bu işin arkasında durmasını istiyorsan bu mekanik galeri veya başka birşey için de geçerli bu insanlar hizmet almak için ücret ödüyorlar kimse alacağı hizmeti 3 hafta beklemek zorunda değil bende developerime zorla iş yaptırmak zorunda değilim çok sabrettim çok bekledim kendine gelmeni 1.5 ayın sonunda sen kendi kendini patlattın ben yine seni idare etmek için elimden geleni yaptım en son sunucu açıp aktif oyuncularımı çaldığını görünce kafayı yememek tabiiki elde değil o yüzden boş yorum yapıp yandaşlık yapmadan önce oturup düşünmek lazım acaba bana bunlar yapılsaydı ben ne tepki verirdim diye bu konuyu daha fazla uzatıp kimseye prim vermeyeceğim herkese iyi forumlar.
 
okumadım ama bi "1000TL" bi de "3 hafta bekleme" dikkatimi çekti :D

1) sen sunucu yönetmeyi donator'larına 20 parçaya böldüğün //vermek sanıyosun ondan yanında değilim aslanım <3

2) kopi pest yapayım
mesleğime laf ettirmem derken keyfi okuldan sonra çıkıp gittiğim işten bahsetmemiştim ama o da okey boklamaya devamms
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
okumadım ama bi "1000TL" bi de "3 hafta bekleme" dikkatimi çekti :D

1) sen sunucu yönetmeyi donator'larına 20 parçaya böldüğün g.tünü vermek sanıyosun ondan yanında değilim aslanım <3

2) kopi pest yapayım
mesleğime laf ettirmem derken keyfi okuldan sonra çıkıp gittiğim işten bahsetmemiştim ama o da okey boklamaya devamms
Merhabalar,

Hakaret İçerikli Mesaj Temizlenip Gerekli İşlem Uygulanmıştır.

İyi Forumlar. Saygılarımla...
 
Evet ben sunucumu 20 parçaya bölüp donate satıyordum sende sevgilinle buluşabilmek için benden para dileniyordun haklısın....
 
adamın yediği kaba sıçmasına tepki göstermiyonuz bana mı tepkiniz olum hasta mısınız lan siz kafayı mı yediniz neyi savunuyonuz kardeşim hala bırakın şu yandaşlık muhabbetini
 
Mixasa hak veriyorum ve mehmet efeyi de tanıyorum paket çaldıysa bile bu kendi kabahatidir ve şikayet konusu açılması bence daha mantıklı olurdu çünkü kimse eğer böyle bir durum var ise bir daha iş yapmazdı. Mixasın da dediği gibi mehmet efe uyuşturucu kullanıyorsa bile bu sadece kendisini etkiler
 
Mixasa hak veriyorum ve mehmet efeyi de tanıyorum paket çaldıysa bile bu kendi kabahatidir ve şikayet konusu açılması bence daha mantıklı olurdu çünkü kimse eğer böyle bir durum var ise bir daha iş yapmazdı. Mixasın da dediği gibi mehmet efe uyuşturucu kullanıyorsa bile bu sadece kendisini etkiler
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!