Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

SUNUCUNUZA/SİZE ÖZEL MAP TASARIMLARI | YUKSEK +FPS | İSKELE, MOTEL, CLUB, CAFE, HOOD, MALİKANE, VB

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AegonDesign

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
1 yıl 5 ay 11 gün
Mesajlar
64
Herkese merhaba;

Ben Aegon, yaptığım her bir harita, özenle tasarlanmış ve benzersiz bir deneyim sunmak için her ayrıntısı ile düşünülmüştür.
Dilerseniz bu haritalardan seçim yaparak, dilerseniz de kendi hayalinizi anlatarak sunucunuza / size özel haritalar tasarlatabilirsiniz...

Eğer siz de, oyun deneyiminizi farklılaştırmak ve oyuncularınıza yeni bir heyecan katmak istiyorsanız, bize ulaşabilirsiniz ve birlikte çalışabiliriz.


Test etme ihtiyacı duyuyorsanız, sizlere bize ait olan +20 den fazla özel haritanın birkaçının olduğu diğer formlarımızı da ziyaret etmenizi samimiyet ile tavsiye ederiz.
Bu haritalar içinde gerçekten ücret ödeyip yaptırmak isteyeceğiniz türde kaliteli ve özenle yapılmış
ücretsiz haritalar da bulunmakta dilerseniz alta bulunan formları inceleyebilir, dilerseniz de discord sunucumuza gelip daha detaylı bilgi alabilirsiniz...



Eklemek isterim;
Paylaşımların alt kısmında mavi bir yazı tonu ile ayırarak anlatım / tanıtım niteliğinde bir kaç şey daha yazdım dilerseniz daha iyi bilgi sahibi olabilmek için onu da okuyabilirsiniz.

Örnek Gif ;
GIF (1).gif












Oyunlarınızda performans optimizasyonunu ön planda tutmak, oyuncularınızın oyun deneyimini olumlu yönde etkileyecektir. Bu nedenle, maplerinizi tasarlarken, poly değerleri ve vertex değerleri gibi birçok önemli faktörü optimize etmek büyük bir avantaj sağlar. Bu sayede oyununuz daha akıcı, hızlı ve az hata ile çalışarak, oyuncuların zevkini artırır.

Ancak, oyuncuların keyfini de önemsemek oyununuzun beğenisini toplamak için kritik öneme sahiptir. Bu nedenle, maplerinizi optimize etmekle birlikte, oyuncularınızın keyifli ve unutulmaz bir oyun deneyimi yaşamalarını sağlayacak özgün ve ilgi çekici tasarımlar yapmaktayız.

Bu iki faktörü birleştirerek, oyuncularınızın hem yüksek performanslı bir oyun deneyimi yaşamasını hem de keyifli bir şekilde vakit geçirmelerini sağlayabilirsiniz. Bu da sunucunuzun başarısını artırabilir ve daha fazla oyuncuyu size katılmaya yönlendirebilir.


Unutmayın, her zaman oyuncularınızın ihtiyaçlarını ve zevklerini göz önünde bulundurarak, onlara unutulmaz bir oyun deneyimi sunarak sadık bir oyuncu kitlesi oluşturabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!