Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Reklam "VIRTUAL 7 | HARD RP & HARD EKONOMI & 0 DONATE | WEB PANEL | WIKI"

versniner

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
1 yıl 2 ay
Mesajlar
21
logo-2-text-1.png
Giriş
Platformumuzu, rol deneyimimizin etrafına inşa ederken gözlem yapma fırsatı yakaladığımız FIVEM platformundaki tüm sorunları ele aldık. Özellikle BAĞIŞ(Donate) ile gelen artıların diğer oyuncular tarafından hoş karşılanmadığını gördük. Bununla birlikte sunucumuzda DONATE adı altında herhangi bir satış yapılmama kararı aldık. Oyuncularımızın gerçekten, kendi dünyalarından koparak RP dünyasına adım atabilmeleri için HARD RP politakaları izlemekteyiz. Amacımız hiçbir zaman yüzlerce oyuncumuz olsun şeklinde olmadığı için hiçbir ekibe teklifle gitmedik, onlara kendilerine özel imtiyazlar tanımadık. Sunucumuzda yüz oyuncu bile olsa gerçek rolcü olsun amacıyla ilerlemekteyiz. Eğer siz de kendinizi bu rol dünyası içinde görmek istiyorsanız sunucumuza, discord adresimize ve web panelimize davetlisiniz!
Web Panel:
Discord:



Legal birlik, birlik ve diğer oluşumlara yaklaşımımız
Sunucumuza bireysel ya da grup şeklinde gelen tüm ekiplerden beklentimiz sadece rol yapmalarıdır. Rol karşılığını bulacak, sürekli görevli roller ile diğer oyuncularla interaksiyona girebileceksiniz. Özellikle "birlik desteği" adı altında diğer sunucular tarafından verilen paketleri detaylıca inceledik. Role aykırılıkları ve çok fazla avantajlı olduklarını saptadık. Bununla birlikte bir birlik eğer başlangıç desteği istiyorsa, öncelikle ekibimizle mülakat yapmak durumunda kalacak ve belirli şartları yerine getiriyorsa desteğini alabilecek. Yani anlayacağınız, platform içersinde önüne gelen herkes birbirini vuruyor olamayacak...
:)



Birlikleri birbirinden ayırma durumu
Rolleriyle kendilerini gerek sunucuya gerekse diğer oyunculara tanıtan birlikler kademe olarak her zaman üst kısma geçecekler. Bununla alakalı bir kademe sistemini hem sistemsel hem de rolsel olarak hayata geçirdik. Anlayacağınız, rol yapan ekiplerin bir rolü ne kadar iyi yaptığından tutun ne derece başarılı olduklarına kadar herşey rolleriyle belirlenecek.
Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi için ziyaret edin.

Neler Yeni?
Sunucumuzdaki telefon scritpimizden tutun, garaj sistemine... Polis MDT sisteminden tutun meslek sistemine kadar farklılık ve çeşitlilik bizim için çok önemli bir noktada. Bundan dolayı da yenilikçi bir duruş sergilemekteyiz. Özellikle Discord sunucularındaki oda kalabalığını minimuma indirmek istediğimiz için birçok işlemimizi web panelimiz üzerinden gerçekleştirebileceksiniz. Detaylar ve daha fazlası için Discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz. Yakın zamanda açılacak Spoiler odamızdan tüm görsellere ulaşabilirsiniz.

Araç hızları ve paketlerin optimizasyonu
Geliştirici ekibimizle birlikte oyuncularımızın performans sorunu yaşamaması adına çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bununla birlikte araçların hızlarını da gerçekçi bir noktaya taşıyoruz. Özellikle Polis rolü üstünlüğünü diğer birliklerle eşitlemek adına bu tarz çalışmalarımızı titizlikle gerçekleştirmekteyiz.

Politikalarımız ve izleyeceğimiz yol
Bu konu üzerinde çok fazla yazıya boğulun istemiyoruz.
 
DF
Son düzenleme:
Yaklaşık 1 yıldır rol yapmayan bir oyuncu olarak beklentilerimi sonuna kadar karşılayan, hard ve gerçekçi bir deneyim sağlayacağını düşündüğüm güzel bir sunucu olmuş. Elinize sağlık <3
 
DF
Sonunda gerçekten donate olmadan rol yapılabilecek bir sunucu. Başarılar
 
DF
Daha önce RolePlay deneyimi olmayan birinin bile kolaylıkla adapte olabileceği bir sunucu, ellere sağlık <3
 
DF
Aktif olarak oyuncu kaydı alınıyor mu? Discord üzerinde wl-basvuru odası 18 Ocak tarihinde "Coming Soon" olarak güncellenmiş. Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim :)
 
DF
Aktif olarak oyuncu kaydı alınıyor mu? Discord üzerinde wl-basvuru odası 18 Ocak tarihinde "Coming Soon" olarak güncellenmiş. Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim :)
Yakın zamanda karakter başvuruları açılacak. Duyuruları takip etmeyi unutmayın.

Değerli yorumlar için teşekkürler!
 
DF
Sunucumuzun seslendirmeli tanıtım videosuna göz gezdirmeyi unutmayın!
 
DF
Birçok soru geldiği için yanıtlama gereği duyuyoruz;
Daha önceden "Virtual Roleplay" adı altında açılan sunucu ile bir bağlantımız yoktur.
 
DF
Açılış tarihimiz 24.03.2023(yarın) olarak güncellenmiştir!
 
DF
Oyuncularımızı önemsiyoruz!
Sizlerin fikirleriyle geliştirme günlüklerimizi her gün güncel tutuyoruz! Detaylı bilgi ve karakter başvurusu için:
 
DF
Oyuncularımızı önemsiyoruz!
Gerçekten sıkılmadınız mı? İnsanların ayrıcalıklı olduğu, yönetimin tanrı katında olduğu düzenlerden? Sadece rolünüzü önemsiyoruz. Yayıncı da oyuncu da bizim platformumuzda aynı kefededir. Bir göz atın derim.
Detaylı bilgi ve karakter başvurusu için:
 
DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!