Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Ekip Üyesi Arıyorum San Andreas State Police Başvurularımız Açıktır!!!

wuse

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
1 yıl 3 ay 27 gün
Mesajlar
12
Başvurularımız açıktır arkadaşlar:
Aramıza Katılmak İsteyen Kişilerden İsteklerimiz;
- Aktiflik Sürenizin Yeterli Olması
- Sesinizin Olgun Olması
- SASP Rolü İle İlgili Az Çok Bilgi Sahibi Olmanız
- Sabırlı ve saygılı Bir Kişiliğe Sahip Olmanız.

Eğer SASP bilginiz fazla değilse, sorun değildir. Oyun için SASP Akademisi bulunacaktır.



Sizlere bir çok birimler sunuyoruz:

**San Andreas Highway Patrol:**
San Andreas Otoyol Devriyesi, ABD'nin San Andreas eyaletinin bir eyalet kolluk kuvvetidir . SAHP, tüm San Andreas otoyolları ve şehir sınırları dışındaki yollar ve sokaklar üzerinde birincil devriye yetkisine sahiptir ve eyalet içinde herhangi bir yerde kanun uygulama yetkilerini kullanabilir. San Andreas Otoyol Devriyesi, yerel ve ilçe teşkilatlarına yardımcı olabilir ve büyük şehir caddelerinin yanı sıra yerel ve ilçe kolluk kuvvetleri, eyalet ve eyaletler arası otoyollarda devriye gezebilir ve eyaletin kırsal kesimlerinde birincil kolluk kuvveti teşkilatıdır.


**San Andreas State Police Air Division:**
San Andreas Eyalet Polisi Havacılık Birimi. Toplum hizmeti ve memur güvenliği ile ilgili olarak bölüm hedeflerine ulaşmak için özel olarak tasarlanmış bir alt birimdir. Hava mürettebatının birincil görevi şehir genelinde polis radyosu frekanslarını takip etmek, destek çağrılarını yanıtlamak ve hava gözlemleri yapmaktır. Ne olursa olsun mürettebat memurluk görevini unutmamalı ve kendisine tecrübeler edinmelidir.


**San Andreas State Police Motorcycle Unit:**
San Andreas Eyalet Polisi Motosiklet Birimi, rutin devriye dışında herhangi bir amaca yardımcı olmak için eğitilmiş çok amaçlı bir birimdir. Büyük etkinliklerde güvenlik sağlamak ve büyük kalabalıkları veya yüksek trafik hacmini denetlemek için kullanılır. Motosikletler, yoğun trafiğin üstesinden gelebilir, acil durumlara hızlı bir şekilde müdahale edebilir ve asker araçlarının erişemediği durumlarda acil durum ekipmanının önünü açabilir.


**San Andreas State Police High Speed Unit:**
San Andreas Eyaletinde bulunan import ve özel üretim araçlarla aynı zamanda şehrin belli noktalarında trafik denetlemesi yaparak vatandaşlarla ilgilenen birimdir. HSU yüksek hız birimi olarak bilinir ve patrol araçlarının yanında özel polis araçlarını kullanan ve departmana yardımcı olan birimdir. HSU biriminde bulunanlar A Class ve S Class araçları kullanma yetkisine sahip olurlar.


**San Andreas State Police Special Operations Response Team:**
Özel Harekat Müdahale Ekibi. Şehir çapında suç vakalarını ve suç korkusunu azaltmak için toplum temelli polislik çabalarını desteklemektedir. Bu, mümkün olan en yüksek düzeyde eğitimli ve disiplinli personelden oluşan bir yedek kuvvet geliştirip konuşlandırarak gerçekleştirilir. Departmanın olay komutanlarının, Departmanın uzun vadeli hedeflerini gerçekleştirmedeki etkinliği, Özel Harekat Müdahale Ekibi kontrollü özel taktikler/ekipman uygulaması ve SASP tarafından Özel Harekat Müdahale Ekibine sağlanan sürekli eğitim ve liderlik ile artırılır.

Özel Harekat Müdahale Ekibi görevleri şunları içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir:
Terörle Mücadele Operasyonları
Rehine kurtarma
Yüksek Riskli/Şiddet Ağır Suçlu Tutuklamalar
Kaçaklar/Arananlar konumundakilerin araştırılması ve bulunması
Kayıp(yaralı ve ya bilgi sahipi olmadığımız) sivillerin bulunması
Yüksek Açılı Halatla Kurtarma
Taktik devriye
Yüksek Riskli Onurlu Koruma veya Eskortlar


**San Andreas State Police Bureau of Narcotic Enforcement:**
Narkotikle Mücadele Bürosu (BNE), San Andreas Eyaletinin kolluk kuvvetleri ve istihbarat teşkilatıdır. Ajans, Uyuşturucu Maddeler ve Psikotrop Maddeler Yasası hükümlerine uyumlu olarak uyuşturucu kaçakçılığı ve yasa dışı maddelerin kullanımıyla mücadele etmekle görevlidir. Narkotikle Mücadele Bürosu (BNE), yasa dışı maddelerin kaçakçılığıyla mücadele ederek halk özelliklerini korumaktan sorumludur. BNE Narkotik Müfettişleri: sahtecilik, yapılan hileli ziyaretleri içeren şüphelileri gözlemlemek, saptırma veya yasa dışı satışları araştırma ve bunlara karşılık işlemlerde bulunmakla sorumludur. Yerel, eyalet ve federal kolluk kuvvetleriyle yakın işbirliği içinde çalışır.

Bunlara ilave olarak yeni birimlerde eklenecektir.
Sizlere kaliteli sunucuda kaliteli bir ekip sunuyoruz. Başvurularınızı beklemekteyiz.
İyi günler, iyi şanslar dilerim...
 
Merhaba, herhangi bir sunucuda bulunuyor musunuz ?
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!