Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Script [ÜCRETLİ]4u-vehicleshop | Satın Alınabilir Gelişmiş Vehicleshop | V1.0.0 [ESX/QBCore]

GoldenPower

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
2 yıl 7 ay 7 gün
Mesajlar
118
Discord
Gp ᴺʳᴬ#0021
Selamlar size Yasarrr Yasarrr ile birlikte yapmış olduğumuz gelişmiş galeri scriptini tanıtıyorum

Scriptin özellikleri

-4u-vehicleshop, satın alınabilir galeri sistemi, işçi başvurusu ve onayı, araç showroomu, işveren için patron menüsü ve çalışanlar için işçi menüsü gibi çeşitli özelliklere sahiptir.

-Satın Alınabilir Galeri Sistemi, oyuncuların oyun içinde araç satın alabilecekleri bir galeri satın almalarını sağlar. Bir oyuncu bu araç galerisini satın almak isterse, belirli bir miktar oyun içi para birimi ödemek zorunda kalacak ve araç galerisinin sahibi olacaktır.
-İşçi Başvurusu ve Onayı özelliği, diğer oyuncuların iş başvurusunda bulunmasına olanak tanır. Araç galerisinin sahibi olan işveren, işçileri işlerini yönettikleri bir menü aracılığıyla onaylayabilir.
-Araç Showroom, oyuncuların özel bir showroom bölümünde araç satın almalarını sağlar.
-İşveren için Patron Menüsü, işverenin araç fiyatlarını ayarlamasına, araç stokunu güncellemesine ve araç galerisinde diğer ayarlamaları yapmasına olanak tanır.
-Çalışanlar için Çalışan Menüsü, yalnızca oyunda aktif bir çalışan varsa kullanılabilir. Aktif çalışan varsa normal oyuncular araç satın alamayacak ve araçlar sadece çalışanlar tarafından satılacak. Çalışan menüsü, çalışanların iş kariyerleri hakkında bilgi edinebilecekleri ve diğer meslektaşları ile iletişim kurabilecekleri bir sohbet özelliğine sahiptir.
4u-vehicleshop tüm bu özellikleri ve daha birçok ince detayı keyifle kullanmanız için sunuyor.




veh shop banner test 2.jpg galeri trailer2s_1_1.jpg galeri trailer2s_1_2.jpg galeri trailer2s_2_3.jpg galeri trailer2s_2_4.jpg
 
Güzel Duruyor Ellerinize Sağlık
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!