Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

FiveM Sunucum Tutmuyor Nasıl Tutturabilirim ?

Alpertrnn0

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
4 yıl 7 ay 22 gün
Mesajlar
6
Öncelikle selamlar direkt konuya gireyim lafı uzatmanın pek bir manası yok. FiveM Sunucunuzu tutturmanız için Yapmanız gerekenleri listeleyeyim.
1 = Ekonominizi çok sıkmayın, Ekonominiz ne çok iyi olsun ne de çok kötü olsun.

2 = Mesleklerinizi loglayın,Hangi meslek daha çok para kazandırıyorsa onun Maaşını düşürüp hiç çalışmayan mesleğin maaşını bir tık yükselterek loglardan takip edin,Buradaki amaç oyuncuların yeni meslekleri keşfetmesi ve sıkılmaması.

3 = Bağış sisteminiz varsa En düşük bağış paketinde 600 K 1M Gibi bir miktarlar vermeyin,Ekonominizi çop edersiniz. Bunun yerine 5k 10k Vermeyi tercih edin.

4 = Mümkün mertebet GunRP'Den uzak tutun serverinizi,Çoğu oyunucu gerçek bir roleplay ortamı aradığı için GunRP Sunucularda pek takılmazlar.

5 = 2 Den fazla Cartel,Baron gibi oluşumlar varsa bilin ki o server'da GunRP Mutlaka dönüyordur bundan vaz geçin max 2 Adet Mafya oluşumu tutun,Çete & Olduğu gibi kalsın.

6 = Yetkili ekibinizi baskıcı tutun fakat cıvkını cıkartacak kadar tutmayın,Bu durumda oyuncuların canını baya bir sıkabilir. Adaletli ve Gerçekten Roleplay ortamını dengeleyecek bir yetkili ekibi almayı tercih edin.

7 = Sanal Makinanız mümkün mertebet Yüksek donanımlara sahip olsun,Nereden temin edeceğinizi bilmiyorsanız DATAFEX'den temin edebilirsiniz. DATAFEX Bağlantı linki ;

8 = Elinizden geldiği kadar boş boş scriptler eklememeye özen gösterin, Düşük donanımlara sahip bir oyuncu düşük bir fps alırsa O serverin ne kadar rol ortamı olursa olsun oynamak istemeyecektir yani kısacası elinizden geldiğince boş scriptler eklettirmeyin developerinize ve scriptlerinizi & Optimize ettirmeye çalışın.

9- Etkinlik tasarımlarınızı ve script tasarımlarınızı düzgün kişilere yaptırın / yapın ilgi çekicek şeyler olmasına dikkat edin. Aliveq Aliveq Hocamın önerisidir teşekkür ederim kendisine.


Soyleyeceklerim bu kadar unuttuğum şeyler varsa yorumlarda belirtin Ekleyeyim :)
 
Son düzenleme:
9- Etkinlik tasarımlarınızı ve script tasarımlarınızı düzgün kişilere yaptırın / yapın ilgi çekicek şeyler olmasına dikkat edin. "Önerim"
 
sadece publicten 10 tane kız bulucaksınız bu kadar basit beyler ya sonra sims sosyal rp başlığı altında sunucunuzdan görseller paylaşıcaksınız
 
sadece publicten 10 tane kız bulucaksınız bu kadar basit beyler ya sonra sims sosyal rp başlığı altında sunucunuzdan görseller paylaşıcaksınız
Fikirine katılıyorum fakat , publicteki çoğu kız sakat bence. Teşekkür ederim önerin için.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!