Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Reklam RONIN ROLEPLAY | ORTA EKONOMI | GÜNCEL SCRIPTLER | +100 ONLINE | LEGAL&ILLEGAL EKIP ALIMLARI

roninroleplay

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
2 yıl 18 gün
Mesajlar
47
Web sitesi
www.uniqroleplay.com

RONIN ROLEPLAY



Önsöz
Öncelikle tüm FivemTürk forumu ve Fivem TR camiasına selamlar. Kendi developer ekibimizle uzun süreler ve uzun uğraşlar sonucu hazırladığımız paketimizle karşınızdayız. Size iyisini değil, en iyisini vaat ediyoruz.


Sunucu Alımları
Sunucumuza Legal&İllegal ekip alımlarımız mevcuttur. Bunu dışında Türkiye'nin en iyi sunucusunda bir iz bırakmak isterseniz yönetim ekibi alımlarımız da başvurabileceğiniz ekipler arasında!


Sunucumuzun Özellikleri
Sunucumuz Amerika'nın San Andreas eyaletinde olan Los Santos şehri ve Blaine County kasabalarının olduğu bir dünyadır. İçerisinde sosyal isteyenin sosyal, gun isteyenin gun yapabileceği ve ikisinin de birbiriyle karşılıklı zevk alacağı birçok mekanik mevcut. Sunucumuzda Gabz, BrofX gibi yayımcıların lisanslı ymapleri, yine aynı şekilde RmodCars'ın lisanslı araçları bulunmakta. Sunucuda bulunan scriptlerin bir kısmı orijinal lisanslı, diğer kısmı da kendi yazdığımız scriptlerdir. Sunucumuzda FPS kaybı yaşanmaması adına "leak" script ve ymap kesinlikle kullanmamaktayız. Sunucumuza bireysel veya ekip olarak gelmeniz fark etmez. Her türden oyuncu için oyun içerisine bir hayli imkan mevcut. Hayal ettiğiniz her şeyi sunucumuzda gerçekleştirebilirsiniz. Rol çevireceğini düşündüğünüz ama imkanınızın yetmediği her şeyi tüm imkanlarımızla destekliyoruz. +30 Kişilik yönetim ekibimizle emrinize amadeyiz!


Sunucumuza katılan oluşumlar için yardım paketlerimiz

oluşum-yardım-paket-ronin.jpg




Battlepass

Oyun içerisinde battlepass sisteminin size vermiş olduğu günlük görevleri tamamlayarak seviye atlarsınız. Her seviyenin kendine ait ödülü vardır. 90 gün süren sezonda her gün saat 00:00'da görevler sıfırlanmakta!

image.png



VIP Sistemi
Sunucumuzda bulunan VIP Sisteminde oyun içerisinde durduğunuz süre boyunca 15 dakikada 5RC(RoninCoin) kazanırsınız. Kazandığınız bu RC'ler ile kasa açabilir, donate araç alabilir ve eklemiş, gelecekte ekleyeceğimiz birçok şeyi alabilirsiniz. Ayrıca belirlediğimiz e-pin sitesi üzerinden RC satın alıp size gelen kodu bu menü içerisinde kullanıp hesabınıza RC yükleyebilirsiniz.


image.png

image.png




Animasyon Menüsü
Sunucumuzda klasik sunucularda görmekten bıktığınız tüm animasyonlar, bunun dışında yeni ve güncel yüzlerce tekli, eşli ve dans animasyonları özenli türkçeleştirmemiz ile sizlerle!


giphy.gif


Lojistik Mesleği
"Gta 5 mi oynuyorum yoksa ETS 2 mi?" Evet. Bu meslek size aynen bu soruyu sordurtuyor. Oyuna eklenen en son model Amerikan ve Avrupa tipi özel tırlar ile siz de kahvenizi alıp yolun keyfini çıkarabilirsiniz!
Retro_Simple_Truck_Shipping_and_Delivery_Badge_Logo.png

Screenshot_9.png


Satın Alınabilir Benzinlikler!
Oyun içerisindeki tüm benzinlikleri satın alıp işletebilirsiniz. Benzinliğinize yakıt sevkiyatı yapıp bunu dilediğiniz fiyattan oyunculara, ya da toptancıya satarak güzel kar elde edebilirsiniz. Aman stoğunuzu yüksek tutmayı unutmayın!
image.png











Discord:
 
konu güncel sunucu içeriği gayet güzel
 
Katılmak isteyen arkadaşlar için sunucu aktif konu güncel!
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!