Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Rehber FiveM Double Connection Nasıl Fixlenir? How To Fix FiveM Double Connection?

Viber

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
3 yıl 7 ay 21 gün
Mesajlar
454
Öncelikle merhabalar 🤚🏿 bildiğiniz gibi bir süredir belirli sebepler dolayısıyla TR piyasasında yoktum ve paylaşım yapmıyordum neyse beni bosverin konumuza gecelim... OZABUM Koil bir maymunluk yaparak yayında bu double connect muhabbetini gösterdi. Tabi NP'de fixledi eleman rahat diğer sunuculara bela etti. Bir göz attığımda TR'de hemen hemen her sunucuda bunun fix olmadığını ve herkesin bu methodla dupe yaptığını farkettim ve dedim "neden bunu fixlemeyek"

Şimdi anlamayanlar için bu double connect olayını önce bi açayım. Fazla akılı bir oyuncunuz bir methodla iki FiveM açıyor ve aynı karaktere giriş yapıyor fakat ID'leri farklı oluyor. Bir clientten diğer cliente para, item, araba vb. vb. aktarıyor bu aktarma gerçekleşiyor fakat sizden aktardığınız şeyler gitmiyor. Kısacası kopyalanıyor yani dupelanıyor. Bu anlatım üzerinede anlamayan konudan çıksın anlatabileceğim en halk dilinde anlattım.

(Not: Daha önce yaşadığım bir kaç olay sebebiyle ve scriptin adının değiştirilip farklı forumlarda farklı kişiler adına paylaşılmaması için scripti şifreledim. Yeterince detaylı bir Config hazırladığımı düşünüyorum umarım işinize yarar.)

- Kaldırmaya karar verdim...



Örnek Discord Log (Standalone sunucuda test ettiğimi için hex yerine license atıyor qb-core veya es_extended üzerinde sorunsuz bir şekilde hexinizi atacaktır.)
Screenshot_188.png

thx to mirlex mirlex for preview and test
 
DF
Son düzenleme:
+rep, yararlı paylaşım olmuş, umarım sunucu sahipleri/geliştiricileri amaan ne var demek yerine kullanırlar
 
DF
+rep kullanın kullandırın faydasını görürsünüz
 
DF
Repleriniz için teşekkürler...
 
DF
+rep ama kilitli olması hoş değil :/
 
DF
+rep ama kilitli olması hoş değil :/
Kilitli olmasının sebebini gayet bir şekilde açıkladım ve haksız olduğumu düşünmüyorum. Bu kitlede dediğim şeyi yapacak kapasitede çok fazla geliştirici adı altında takılan insanlar var. Zaten aklınızdaki şüpheler için Sado Sado gerekli açıklamayı yaptı...
 
DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!