Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Ekip Arıyoruz Yeni Açılacak Olan StoriaV Sunucumuza Oluşum ve LSPD Ekipleri Arıyoruz!

Anakin

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
2 yıl 10 ay 6 gün
Mesajlar
37
Sunucumuz yapım aşamasında olan ve hemen hemen tamamlanmış olan bir sunucudur. 1 hafta içerisinde tamamen hazır bir şekilde aktif vermeyi düşünüyoruz.

Sunucumuzda LSPD işleyişini kendi developerimiz takip edecek ve yönetecek tabiiki gelen ekibin bir başı varsa developerımızla konuşup orta yolda anlaşarak ikili bir yönetim sağlanabilir.
Buradaki amacımız LSPD ve diğer oluşumlar arasında gerginliği minimum seviyeye indirerek rol kalitesini yükseltmek.

LSPD olarak gelecek oluşuma bol rol çıkacaktır çünkü sunucumuzda illegal modifiyeyi mekaniğe göndermeden direk sökebilmektesiniz tabiiki bunları oyuncuları bunaltmadan belli uyarılardan sonra yapmanızda fayda olacaktır. Aynı zamanda LSPD araç bağlama işlemlerini discord üzerinden değil direk oyundaki aracı bağla sistemiyle yapmaktadır. Araç bağlandıktan sonra kişinin aracı o süre boyunca garajında veya valesinde görünmemektedir. Araç bağlama süresi dolduğunda kişi LSPD'ye gelerek aracını geri almaktadır bunun npc'si mevcuttur ama PD harici bu npcyi kullanamamaktadır.

Diğer oluşumlar için sunucumuzda BARON-KARTEL SİSTEMİ BULUNMAMAKTADIR!
Gelecek olan aileler işletmesi olan ve ticaretle uğraşan güçlü bir topluluk olduğunu unutmamalıdır. Raconsal hareketlerle sürekli insanlara güç gösterisi sergilemeye çalışan oluşumlar sunucumuzda bulunmamaktadır.

Ganglere çok önem veriyoruz çünkü SS bölgesindeki rollerin devamı ve kalitesi için gangler bizim gözbebeğimiz... Çetesine güvenen ve kaliteli bir sunucuda rol yapmak isteyen arkadaşları da sunucumuza davet ediyoruz. İlk girişte belirli bir oluşum desteği verilmektedir.

Sunucumuzun genel özellikleri şu şekildedir;
- Orta bir ekonomi mevcut. Para güzel kazanılacak fakat aynı şekilde de harcanacaktır.

- Bütün legal illegal mesleklerde level sistemi mevcuttur. Yani sunucuya yeni başlayan bir arkadaşla bir süredir emek veren arkadaş kesinlikle aynı değildir.(Örn; Mavi Kristal yapımında bir tur başına yeni başlayan arkadaş 18-20 arası mavicam alırken o meslekte 2 level olmuş bir arkadaş tur başına 23-26 arası almaktadır..)
- Bütün mesleklerimizde NPC aç-kapat sistemi vardır. Meslek sahipleri oyunda değilken bile oyuncular bu kişilerin meslek mekanlarına giderek işlemlerini yapabilecek ve meslek sahibinin kasasına %10 komisyon otomatik eklenecektir.(Örn; Emlak mesleği olan bir oluşumdan oyunda kimse yoksa çok acil paraya ihtiyacı olan bir user o emlağa giderek içerdeki npc'den para temizleme işlemini gerçekleştirecek. User parasını alırken o emlağın kasasına da bozdurulan para miktarının %10'luk kısmı yatacaktır. Tabiiki npc bu parayı biraz daha az miktarda kârla temizlemektedir. Meslek sahibi %65'den bozarken NPC %40'dan bozacaktır gibi...)
- PD'ler illegal modifiyedeki cam filmi-neon-polis kornasını f3 menülerinden sökebilmektedir böylece mekaniklere daha fazla iş çıkmaktadır. Tabiiki bu sürekli gel sökeceğim mantığı değil belirli uyarılar sonrasında söküm işlemi yapılacaktır.
- Mekanik bilgi sisteminden her hafta illegal modifiye parçalarının fiyatı belirlenmektedir.(Cam filmi-neon-polis kornası)
- Bütün soygunlar birbirine ek şekildedir. Market soygunu size küçük banka soygunu için item verecektir bankalar bir kere soyulduktan sonra belirli süre soyulamayacaktır.

- Sunucumuzda belirli görevleri yerine getirerek kazandığınız kredilerle kutu açabileceksiniz. Bu kutuların içerisinde DLC Araçlar,özel plaka,özel telefon numarası da yer alacaktır.(Bu görevler örn; 5 saat oyunda kal, Kıyafetçiden bir kıyafet satın al v.s v.s)

Daha eklenecek olan bir sürü yenilik mevcuttur. Burası sunucu tanıtım bölümü olmadığından dolayı daha fazla detay veremiyorum. Sunucumuzun Discord adresini aşağıya bırakıyorum giriş sağladığınızda Director ile iletişime geçerek daha fazla bilgi alabilirsiniz. Herkese keyifli roller...

Sunucu Discord: İletişime Geçilecek Kişi: Director
 
Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!